Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Bende gece sabaha doğru deneyeyim o zaman kısmetimizde varsa olur sabaha doğru denerim olmadı sabah namazına kalkıyorum zaten ondan sonra denerim
Canim uyumadan da test yapabilirsen yap ona gore ilerle dedigin gibi kismetimizde varsa oluyor hayirlisi ile rabbim oğlan nasip etsin sanada

Ben gittim sonra testle devam ettim.çatladığı günün ertesi günü gittim tekrar çatladığını teyid ettirdim.Gerisi Allahıma kalmış.Allah herkesin gönlündekini nasip etsin benimkinide inş
Testin silikleşincemi doktora gitin canım yoksa pik yapıncamı çünkü bu önemli ertesi gün çatlamış. Canım inşallah Rabbim salih bir erkek evlat nasip etsin sana tüm istiyenlere

Testin silikleşincemi doktora gitin canım yoksa pik yapıncamı çünkü bu önemli ertesi gün çatlamış. Canım inşallah Rabbim salih bir erkek evlat nasip etsin sana tüm istiyenlere
Çok az silikleşince akşam deneme yaptım.ertesi gün sabah gittim ultrasona tekrar çatlamış dedi.içim rahat etsin diye baktırdım

Ben bunların hepsini yaptım. İnşallah hayirli bir erkek evlattir karnimdaki

Canım 24 saat sürdü geçen ay bu testi sabah yaptım gece yada sabaha doğru deneme yapayım diyorum
Canim valla bende catlamada olsun falan diyordum ama varya stresten aman pikte de olsun ya tutmazsa catlamada diye 2deneme olmus oldu ve arada 1gun var .bilmiyorum ya pikte ya catlamada tuttu cinsiyet belli olursa anlayacağız hangisi oldu benim de 24 saat sürdü anlayacağımama catlama olduğu gün sabah deneme olmuştu yarım saat sonra sag yumurtaligimda bir acı oldu ben o an yumurtaya girdigini düşündüm.cinsiyet belli olsun bunların hepsini yazacağım herkes nasiplensin diye

Belirtilerin nasıl canım?

Arkadaşlar testim bu silikleşmiş demi böyle görünce deneme yaptık namazımı kıldım kuranımı okudum muhammet suresi ,yasin nebe,tebareke ayetel kürsi birsürü ihlas duamı ettim eşime kahve içirdim soğuk duş aldı elimden geleni yaptım sağ yumurtalığım sancıyodu diye sağa doğru yattım yarım saat rabbim biliyo gönlümdekini ona tevekkül ettim inşallah olur dua edin bana tüm gurup üyeleri R rana20 M Maviayyy Zambak1985 4melek1anne G Guzel Aslan Expresso K kbryummy G Gokcee27 R Rotgeist C cmsmsm yorumlayın lütfen çatlamış demi

Eklentiler

• 20211112_051245.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 81
  • 20211112_051231.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 79
Evet canım testin silinmeye geçmiş yani denemen iyi zamanda olmuş Rabbim güzel gonullerimizi biliyor inşallah oğlun tutunmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…