- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.401
Canim uyumadan da test yapabilirsen yap ona gore ilerle dedigin gibi kismetimizde varsa oluyor hayirlisi ile rabbim oğlan nasip etsin sanadaBende gece sabaha doğru deneyeyim o zaman kısmetimizde varsa olur sabaha doğru denerim olmadı sabah namazına kalkıyorum zaten ondan sonra denerim
İnşallah canım çok sağol dua et bana hamilesin duan kabul olurCanim uyumadan da test yapabilirsen yap ona gore ilerle dedigin gibi kismetimizde varsa oluyor hayirlisi ile rabbim oğlan nasip etsin sanada
Testin silikleşincemi doktora gitin canım yoksa pik yapıncamı çünkü bu önemli ertesi gün çatlamış. Canım inşallah Rabbim salih bir erkek evlat nasip etsin sana tüm istiyenlereBen gittim sonra testle devam ettim.çatladığı günün ertesi günü gittim tekrar çatladığını teyid ettirdim.Gerisi Allahıma kalmış.Allah herkesin gönlündekini nasip etsin benimkinide inş
Çok az silikleşince akşam deneme yaptım.ertesi gün sabah gittim ultrasona tekrar çatlamış dedi.içim rahat etsin diye baktırdımTestin silikleşincemi doktora gitin canım yoksa pik yapıncamı çünkü bu önemli ertesi gün çatlamış. Canım inşallah Rabbim salih bir erkek evlat nasip etsin sana tüm istiyenlere
Yok canım inanki bu tür şeylerden haberim bile yoktu ben oğluma adet olmadan hamile kaldım kızım 8 aylıktı emziriyordum adet olmuyordum sürpriz olduCanım sen oğluna yine testle mi hamile kalmıştın onda neler denemiştin?
anladım canım fikir olur budaÇok az silikleşince akşam deneme yaptım.ertesi gün sabah gittim ultrasona tekrar çatlamış dedi.içim rahat etsin diye baktırdım
Ben bunların hepsini yaptım. İnşallah hayirli bir erkek evlattir karnimdakiIlk 3 ay doktora gitmistim cnm ama o zaman olmadi ve ben son 3 ay gitmedim doktora yumurtlama ve çatlama önemli dedi cnm o zamanlar birliktelik olsun ve yirmi dk kalkma ayağı uzan dedi yumurtanın olduğu tarafa eşine birliktelikten önce kahve içir demisti
Canim valla bende catlamada olsun falan diyordum ama varya stresten aman pikte de olsun ya tutmazsa catlamada diye 2deneme olmus oldu ve arada 1gun var .bilmiyorum ya pikte ya catlamada tuttu cinsiyet belli olursa anlayacağız hangisi olduCanım 24 saat sürdü geçen ay bu testi sabah yaptım gece yada sabaha doğru deneme yapayım diyorum
Belirtilerin nasıl canım?Canim valla bende catlamada olsun falan diyordum ama varya stresten aman pikte de olsun ya tutmazsa catlamada diye 2deneme olmus oldu ve arada 1gun var .bilmiyorum ya pikte ya catlamada tuttu cinsiyet belli olursa anlayacağız hangisi oldubenim de 24 saat sürdü anlayacağım ama catlama olduğu gün sabah deneme olmuştu yarım saat sonra sag yumurtaligimda bir acı oldu ben o an yumurtaya girdigini düşündüm.cinsiyet belli olsun bunların hepsini yazacağım herkes nasiplensin diye
R rana20 M MaviayyyHanımlar biraz önce yaptığım test tam silinme olmuş
Eki Görüntüle 2950655
Arkadaşlar testim bu silikleşmiş demi böyle görünce deneme yaptık namazımı kıldım kuranımı okudum muhammet suresi ,yasin nebe,tebareke ayetel kürsi birsürü ihlas duamı ettim eşime kahve içirdim soğuk duş aldı elimden geleni yaptım sağ yumurtalığım sancıyodu diye sağa doğru yattım yarım saat rabbim biliyo gönlümdekini ona tevekkül ettim inşallah olur dua edin bana tüm gurup üyeleri R rana20 M MaviayyyZambak1985 4melek1anne G Guzel Aslan Expresso K kbryummy G Gokcee27 R Rotgeist C cmsmsm yorumlayın lütfen çatlamış demi
Evet silinmişBuda bu sabahki yaptığım test sizce yeni mi çatladı yumurta yaaR rana20 M Maviayyy Expresso G Guzel Aslan
Eki Görüntüle 2950656
Amin çok sağolunM Mavilenelim bence çatlamış, İnşallah oğlun tutunmıştur. Sana da @Gokcee27. Allah hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla nasip etsin .
İnşallah canımEvet canım testin silinmeye geçmiş yani denemen iyi zamanda olmuş Rabbim güzel gonullerimizi biliyor inşallah oğlun tutunmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?