Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Rabbim en kısa zamanda buraya hamileyim haberini yazmanı nasip etsin ardından da oğlum oluyor müjdesini vermeni nasip etsin cnm Rabbim.gonlunden gec3ni rahmine yerlestirsin insAllah

Buda bu sabahki yaptığım test sizce yeni mi çatladı yumurta yaa R rana20 M Maviayyy @Expresso G Guzel Aslan
Eki Görüntüle 2950656
Canım senin yum dün çatladı deneme yapmana gerek yok bence artık
Canım testin baya silinmiş sende çatlama hızlı oluyor Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla hamile haberini alalım inşallah bu ay

InsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah oğlum oluyor müjdesini vermeni nasip etsin insAllah cnm
Amin canım aminnn hepimize inşallah
Belirtilerin nasıl canım?
Valla ilk haftalar baş dönmesi ve göğüs hassasiyeti ile başladı sabahların iyiydim surekli uyku hali vardı akşamları hafif bulanirdi simdi sabahları bulanıyor ağzıma su birikiyor sanki belim kuyruk sokumum ağrıyor kasiklarimda ara ara acılar oluyor

Kizlar benm de gecen ay testle ilk takibim olduğu icin deneme yapmamıştım. Bu ay yine doktor takibi de yaptircam. Regl imin 2. Gunu bugün yumurtamin hızlı ve güzel gelişmesi için yapabilcegim biseyler varmi gecen ay 17. Gun catladi.

Canım İncir çiğ badem siyah erik kurusu tüketebilirsin. Günde en az 3 litre su içmeye çalış. Su yumun gelişmesinde en çok etkili olan şeydir.

Canım İncir çiğ badem siyah erik kurusu tüketebilirsin. Günde en az 3 litre su içmeye çalış. Su yumun gelişmesinde en çok etkili olan şeydir.
Tamamdir cok su içerim aslında ama inciri duymuştum onu yemeye başladım ama çiğ badem ve erik kurusunu bilmiyordum. Onları da tüketirim inş bugünden sonra

Kizlar gecen ay en son yaptığım testler bunlardı. 4.30 daki testi uykudan uyandıktan sonra tuvalete gitmiştim. 10 dakika sonra azcık 2. İdrarla yapmıştım. Oyuzden 4.30 daki test cok sağlıklı olmamış olabilir. Diğer en son silik olan testi de 6.30 da yapmıştım. İlk çift cizgiyi 25. Ekim akşam 22.00 da gordum sonra 26 ekim 1.00 gibide t daha koyuydu. Sizce benim hangi aşamada deneme yapmam gerekirdi

İncir kurusu ye havuç ye canım

Deneme yapan arkadaşlarım hepinizin gönlündeki olsun İnşallah B Beybipattis sen nasılsın canım bende pazartesi sancılandım biraz dün kontrole gittim. Bir kaç hafta daha idare etsek bari
Rabbim kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin canım bizimde inşallah siz gibi erkek haberleri vermemizi nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…