- 2 Eylül 2020
- 3.911
- 5.678
- 78
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.421
Canim deneme iyi olmus bu mübarek günü rabbim sana ve isteyen herkese erkek bebek ile mujdelendirsinİnşallah canım
Rabbim en kısa zamanda buraya hamileyim haberini yazmanı nasip etsin ardından da oğlum oluyor müjdesini vermeni nasip etsin cnm Rabbim.gonlunden gec3ni rahmine yerlestirsin insAllahArkadaşlar testim bu silikleşmiş demi böyle görünce deneme yaptık namazımı kıldım kuranımı okudum muhammet suresi ,yasin nebe,tebareke ayetel kürsi birsürü ihlas duamı ettim eşime kahve içirdim soğuk duş aldı elimden geleni yaptım sağ yumurtalığım sancıyodu diye sağa doğru yattım yarım saat rabbim biliyo gönlümdekini ona tevekkül ettim inşallah olur dua edin bana tüm gurup üyeleri R rana20 M MaviayyyZambak1985 4melek1anne G Guzel Aslan @Expresso K kbryummy @Gokcee27 @Rotgeist C cmsmsm yorumlayın lütfen çatlamış demi
InsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah oğlum oluyor müjdesini vermeni nasip etsin insAllah cnmBen bunların hepsini yaptım. İnşallah hayirli bir erkek evlattir karnimdaki
Canım inanki kısmetinde varsa oğlun olacakBuda bu sabahki yaptığım test sizce yeni mi çatladı yumurta yaaR rana20 M Maviayyy @Expresso G Guzel Aslan
Eki Görüntüle 2950656
İnşallahCanim deneme iyi olmus bu mübarek günü rabbim sana ve isteyen herkese erkek bebek ile mujdelendirsin
Sen elinden geleni yapmissin bunda sonrasi rabbimde insllah oğluşun tutunmustur sana
İnşallahCanım bence tam zamanında oldu. inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın bu ay
Ayyy inşallahCanim deneme iyi olmus bu mübarek günü rabbim sana ve isteyen herkese erkek bebek ile mujdelendirsin
Sen elinden geleni yapmissin bunda sonrasi rabbimde insllah oğluşun tutunmustur sana
İnşallah dua edin banaRabbim en kısa zamanda buraya hamileyim haberini yazmanı nasip etsin ardından da oğlum oluyor müjdesini vermeni nasip etsin cnm Rabbim.gonlunden gec3ni rahmine yerlestirsin insAllah
Canım senin yum dün çatladı deneme yapmana gerek yok bence artıkBuda bu sabahki yaptığım test sizce yeni mi çatladı yumurta yaaR rana20 M Maviayyy @Expresso G Guzel Aslan
Eki Görüntüle 2950656
Canım testin baya silinmiş sende çatlama hızlı oluyor Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla hamile haberini alalım inşallah bu ayArkadaşlar testim bu silikleşmiş demi böyle görünce deneme yaptık namazımı kıldım kuranımı okudum muhammet suresi ,yasin nebe,tebareke ayetel kürsi birsürü ihlas duamı ettim eşime kahve içirdim soğuk duş aldı elimden geleni yaptım sağ yumurtalığım sancıyodu diye sağa doğru yattım yarım saat rabbim biliyo gönlümdekini ona tevekkül ettim inşallah olur dua edin bana tüm gurup üyeleri R rana20 M MaviayyyZambak1985 4melek1anne G Guzel Aslan @Expresso K kbryummy @Gokcee27 @Rotgeist C cmsmsm yorumlayın lütfen çatlamış demi
Amin canım aminnnInsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah oğlum oluyor müjdesini vermeni nasip etsin insAllah cnm
Amin canım aminnnInsAllah cnm benim Rabbim gönlüne göre versin inşallah oğlum oluyor müjdesini vermeni nasip etsin insAllah cnm
Valla ilk haftalar baş dönmesi ve göğüs hassasiyeti ile başladı sabahların iyiydim surekli uyku hali vardı akşamları hafif bulanirdi simdi sabahları bulanıyor ağzıma su birikiyor sanki belim kuyruk sokumum ağrıyor kasiklarimda ara ara acılar oluyorBelirtilerin nasıl canım?
Canım İncir çiğ badem siyah erik kurusu tüketebilirsin. Günde en az 3 litre su içmeye çalış. Su yumun gelişmesinde en çok etkili olan şeydir.Kizlar benm de gecen ay testle ilk takibim olduğu icin deneme yapmamıştım. Bu ay yine doktor takibi de yaptircam. Regl imin 2. Gunu bugün yumurtamin hızlı ve güzel gelişmesi için yapabilcegim biseyler varmi gecen ay 17. Gun catladi.
Tamamdir cok su içerim aslında ama inciri duymuştum onu yemeye başladım ama çiğ badem ve erik kurusunu bilmiyordum. Onları da tüketirim inş bugünden sonraCanım İncir çiğ badem siyah erik kurusu tüketebilirsin. Günde en az 3 litre su içmeye çalış. Su yumun gelişmesinde en çok etkili olan şeydir.
İncir kurusu ye havuç ye canımKizlar benm de gecen ay testle ilk takibim olduğu icin deneme yapmamıştım. Bu ay yine doktor takibi de yaptircam. Regl imin 2. Gunu bugün yumurtamin hızlı ve güzel gelişmesi için yapabilcegim biseyler varmi gecen ay 17. Gun catladi.
Rabbim kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin canım bizimde inşallah siz gibi erkek haberleri vermemizi nasip etsin RabbimDeneme yapan arkadaşlarım hepinizin gönlündeki olsun İnşallahB Beybipattis sen nasılsın canım bende pazartesi sancılandım biraz dün kontrole gittim. Bir kaç hafta daha idare etsek bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?