- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.441
4.30taki yaptığın ikinci idrar olmaz.ikinci idrar sabah yaptığından 3 saat sonra olmalı ki doğru sonuç versinEki Görüntüle 2950815
Kizlar gecen ay en son yaptığım testler bunlardı. 4.30 daki testi uykudan uyandıktan sonra tuvalete gitmiştim. 10 dakika sonra azcık 2. İdrarla yapmıştım. Oyuzden 4.30 daki test cok sağlıklı olmamış olabilir. Diğer en son silik olan testi de 6.30 da yapmıştım. İlk çift cizgiyi 25. Ekim akşam 22.00 da gordum sonra 26 ekim 1.00 gibide t daha koyuydu. Sizce benim hangi aşamada deneme yapmam gerekirdi
Allah zamanında bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canımDeneme yapan arkadaşlarım hepinizin gönlündeki olsun İnşallahB Beybipattis sen nasılsın canım bende pazartesi sancılandım biraz dün kontrole gittim. Bir kaç hafta daha idare etsek bari
Canım ben olsam 25 Ekim 23.30 da yada ondan bi 3 4 saat sonra deneme yapardım yani T yi en koyu gördüğün zamanEki Görüntüle 2950815
Kizlar gecen ay en son yaptığım testler bunlardı. 4.30 daki testi uykudan uyandıktan sonra tuvalete gitmiştim. 10 dakika sonra azcık 2. İdrarla yapmıştım. Oyuzden 4.30 daki test cok sağlıklı olmamış olabilir. Diğer en son silik olan testi de 6.30 da yapmıştım. İlk çift cizgiyi 25. Ekim akşam 22.00 da gordum sonra 26 ekim 1.00 gibide t daha koyuydu. Sizce benim hangi aşamada deneme yapmam gerekirdi
Aynen canım denemedim zaten .. inşallah hayırlısı ile olurCanım senin yum dün çatladı deneme yapmana gerek yok bence artık
Canım testin baya silinmiş sende çatlama hızlı oluyor Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağlıkla hamile haberini alalım inşallah bu ay
Neredeyse aynı belirtilerimiz. Bende akşamlaro hafif bulantı oluyor. Bel ağrısı ve kalça ağrısı var. Bu haftalar genelde böyle demekki.Amin canım aminnnhepimize inşallah
Valla ilk haftalar baş dönmesi ve göğüs hassasiyeti ile başladı sabahların iyiydim surekli uyku hali vardı akşamları hafif bulanirdi simdi sabahları bulanıyor ağzıma su birikiyor sanki belim kuyruk sokumum ağrıyor kasiklarimda ara ara acılar oluyor
Amin inşallahZamanlaman çok iyi olmuş Allah gönlüne göre versin inş
Pek iyi değilim canım ya tansiyondan dolayı bebek kilo almıyor minik bebek olacak dedi doktor suyu da azalıyor işte biraz daha dayanarak iyi olacak dedi. Ciğer geliştirici iğne olacağım bugün ve yarın. Sana da geçmiş olsun canım şimdi hep sorunlu gebelikler ya. İnşallah zamanında sağlıkla hayırla alal kucağımizaDeneme yapan arkadaşlarım hepinizin gönlündeki olsun İnşallahB Beybipattis sen nasılsın canım bende pazartesi sancılandım biraz dün kontrole gittim. Bir kaç hafta daha idare etsek bari
Sağlıklı olsun da minik olmalarını kafana takma. Toparlanıyorlar sonradan.tansiyona çare bulamadılar mı? 34 bitmiş MaşallahPek iyi değilim canım ya tansiyondan dolayı bebek kilo almıyor minik bebek olacak dedi doktor suyu da azalıyor işte biraz daha dayanarak iyi olacak dedi. Ciğer geliştirici iğne olacağım bugün ve yarın. Sana da geçmiş olsun canım şimdi hep sorunlu gebelikler ya. İnşallah zamanında sağlıkla hayırla alal kucağımiza
Slm arkadaşlar sabahtandır sağ yumurtalığım sancıyor neden
yerleşmedir İnşallahSlm arkadaşlar sabahtandır sağ yumurtalığım sancıyor neden acaba
Geçmiş olsun, dr ne dedi sancılar için. Az kalmış, hayırlısıyla haftanı tamamlarsın İnşallahDeneme yapan arkadaşlarım hepinizin gönlündeki olsun İnşallahB Beybipattis sen nasılsın canım bende pazartesi sancılandım biraz dün kontrole gittim. Bir kaç hafta daha idare etsek bari
Canim saglikla gelsin pasa benim görümcem tansiyondan dolayi 36 haftalik dogum yapti ikiz gebelik onun bebisler 2600 doğdu 2 hafta olacak masallah toparlandilarPek iyi değilim canım ya tansiyondan dolayı bebek kilo almıyor minik bebek olacak dedi doktor suyu da azalıyor işte biraz daha dayanarak iyi olacak dedi. Ciğer geliştirici iğne olacağım bugün ve yarın. Sana da geçmiş olsun canım şimdi hep sorunlu gebelikler ya. İnşallah zamanında sağlıkla hayırla alal kucağımiza
Kac haftalik oldunuz cnm karindan mi bakti vajinalmiBugünkü ultrason görüntüm .dr çıktı vermedi.bir yorumunuz var
Gecmis olsun cnm simdi nasilsin sancin varmi?dikkat et insallah zamaninda gelsin kuzunDeneme yapan arkadaşlarım hepinizin gönlündeki olsun İnşallahB Beybipattis sen nasılsın canım bende pazartesi sancılandım biraz dün kontrole gittim. Bir kaç hafta daha idare etsek bari
Karından 7+2Kac haftalik oldunuz cnm karindan mi bakti vajinalmi
Amin canım benim. Doğum anında edilen dualar kabul olurmuş derler. İnan ki aklımdasınız. Dua edeceğim sizlere diye hep aklımdasınızRabbim kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin canım bizimde inşallah siz gibi erkek haberleri vermemizi nasip etsin Rabbim
Sağol canımGeçmiş olsun, dr ne dedi sancılar için. Az kalmış, hayırlısıyla haftanı tamamlarsın İnşallah
Çok şükür kesildi sancılar canım. Ama beni bayağı bi korkuttu. Devam etseydi acile gidecektim ama şükür kesildi. Hayırlısıyla hepimiz alalım İnşallah bebişlerimizi kucaklarımızaGecmis olsun cnm simdi nasilsin sancin varmi?dikkat et insallah zamaninda gelsin kuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?