Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
4.30taki yaptığın ikinci idrar olmaz.ikinci idrar sabah yaptığından 3 saat sonra olmalı ki doğru sonuç versin

Deneme yapan arkadaşlarım hepinizin gönlündeki olsun İnşallah B Beybipattis sen nasılsın canım bende pazartesi sancılandım biraz dün kontrole gittim. Bir kaç hafta daha idare etsek bari
Allah zamanında bebeklerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin canım

Kizlar merhaba kahvaltıda neler yiyorsunuz. Peynir yemiyorum ben zeytinde kalsiyum var mi. Tatli şeyler yemeyeli miyiz erkek bebek içi öyle duymuştum. Kahvaltıda ne yesem bilemiyorum

Canım ben olsam 25 Ekim 23.30 da yada ondan bi 3 4 saat sonra deneme yapardım yani T yi en koyu gördüğün zaman

Aynen canım denemedim zaten .. inşallah hayırlısı ile olur

Neredeyse aynı belirtilerimiz. Bende akşamlaro hafif bulantı oluyor. Bel ağrısı ve kalça ağrısı var. Bu haftalar genelde böyle demekki.

Deneme yapan arkadaşlarım hepinizin gönlündeki olsun İnşallah B Beybipattis sen nasılsın canım bende pazartesi sancılandım biraz dün kontrole gittim. Bir kaç hafta daha idare etsek bari
Pek iyi değilim canım ya tansiyondan dolayı bebek kilo almıyor minik bebek olacak dedi doktor suyu da azalıyor işte biraz daha dayanarak iyi olacak dedi. Ciğer geliştirici iğne olacağım bugün ve yarın. Sana da geçmiş olsun canım şimdi hep sorunlu gebelikler ya. İnşallah zamanında sağlıkla hayırla alal kucağımiza

Sağlıklı olsun da minik olmalarını kafana takma. Toparlanıyorlar sonradan.tansiyona çare bulamadılar mı? 34 bitmiş Maşallah

Canim saglikla gelsin pasa benim görümcem tansiyondan dolayi 36 haftalik dogum yapti ikiz gebelik onun bebisler 2600 doğdu 2 hafta olacak masallah toparlandilar
Tansiyon icin ilac vermedilermi sana cnm

Gecmis olsun cnm simdi nasilsin sancin varmi?dikkat et insallah zamaninda gelsin kuzun

Rabbim kucağınıza sağ salim almayı nasip etsin canım bizimde inşallah siz gibi erkek haberleri vermemizi nasip etsin Rabbim
Amin canım benim. Doğum anında edilen dualar kabul olurmuş derler. İnan ki aklımdasınız. Dua edeceğim sizlere diye hep aklımdasınız

Geçmiş olsun, dr ne dedi sancılar için. Az kalmış, hayırlısıyla haftanı tamamlarsın İnşallah
Sağol canım Evet hafif bir açılma başlamış ama ciddi boyutta değil dedi. Zaten sonradan kesildi ve ben 4 gün korkudan hiç kıpırdamadan yattım. Normale dönünce de randevumu bekledim. Devam etseydi zaten kesin acile koşmuştum. Dinlenerek geçireceğiz artık yata yata haftaları.

Gecmis olsun cnm simdi nasilsin sancin varmi?dikkat et insallah zamaninda gelsin kuzun
Çok şükür kesildi sancılar canım. Ama beni bayağı bi korkuttu. Devam etseydi acile gidecektim ama şükür kesildi. Hayırlısıyla hepimiz alalım İnşallah bebişlerimizi kucaklarımıza yata yata gün sayar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…