Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Slm arkadaşlar bugün bişey daha öğrendim ben yarın başlıyacam 1 hafta eksik ama olurda hamile isem devam ederim korunmayı bıraktığın gün başlıyosun tam 40 gün sağ elini karnına koyup muhammed suresi okuyomuşsun bi tanıdığın 2 kızı vardı bunu yapmış sadece oğlu oldu bende yarın başlicam olurda hasta olmazsam 40 a tamamlarım artık hastada olursam bidahaki ay denerim

Merhaba Kızlar ben Fatma
Topigi tam okuyamasamda biraz baktım ben erkek bebek isteyenler grubunda bulunmuştum bu kadınlar kulübünü yaklaşık 8 yıldır takip ediyorum eski hesabım kapandı burayı arada sırada takip ediyordum neyse çok uzattım kusura bakmayın bende erkek bebek istiyordum ve uyguladığım tek şey ve çevrem de söylediğim 10 kişi dahil olmak üzere erkek oldu çoğunun 2 ve 3 kızı vardı yumurtlama testi aldım adetim bitti her sabah aç karna ve saat 11 de test yaptım hiç bir diyet metod erkek şunu yesin uğraşmadım arkadaşlarım da yapmadı test çift ciZgi olunca 5 saat sonra bidaha test tekrarladım çizgi silinince ilişki oldu hiç bir pozisyona da gerek yok düz uzandım sadece kalçamın altına yastık koydum havada kaldı ayaklarım sonra bol dua ettım ama tabı bunlar hemen 1 ayda olmadı 5 ayda anca çünkü bende pko vardı ve aşırı strese giriyordum hamile kaldığım ay bu son olursa olur olmazsa zamana bırakıcam dedim şükür rabbim nasip etti .Eminim çoğunuz bunları biliyorum diyeceksiniz ben sadece yaşadıklarımı anlatmak istedim rabbim hepinize hayırlısını nasip etsin.

Sağ ol canım Allah razı olsun haber verdiğin için bizde yapalım inşaallah sağlıkla oğullarımızı doğurmak nasip olsun seninde az kaldı inşaallah merakla bekliyoruz hayırlı haberlerini

Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun cinsiyetiniz erkek mi ilk bebek mi yoksa yeni mi hamileliğiz?

Kızlar, kimyasal geçiren arkadaşlarım düşük kanamasından sonraki ay adetiniz düzenli olarak devam etti mi? Benim 3 gün geçti düşük kanamasından sonra 31.günüm olmadım henüz ve hiçbir belirtimde yok sağda ve solda kist ağrısı gibi ağrım var sadece. Acaba soldada mı kist oluştu ondan endişe ediyorum bir hafta daha bekleyip doktora gideceğim inşaallah bir sıkıntı yoktur. Gebelik ihtimali yok öyle bir girişimde bulunmadık ondan eminim.

Sağol canım verdiğin bilgiler için. Bende uzun zamandır okuyorum yazıları fark ettim ki önce dua sonra yumurtlama gününü bulmak çok önemli erkek bebek için. Testle takip yapılacaksada ilk silinmede denemek lazım

Hamilesin kuzum hadi gözün aydin olsun yarin kan testi verip kesinlestirirsin
Canım ben geçtiğimiz perşembe yaptım aslında burda sağlık kabini var orda yaptırdım değer vermiyorlar sadece pozitif ve negatif diyorlar negatif çıktı.. bence ben erken yaptırdım testi o yüzden öyle çıktı baksana bugün pozitif çıktı üstelik hemen belirdi ikinci çizgi .. adetimi beklicem yarın yada adet günü bir kere daha yapacam test öyle vericem kanı

Bende 1 hafta önce yapmistim test negatif hatta adet 1gun vardi negattifti canim adet gunu cok silik bir cizgi çıkmıştı
Tabi beklemek.istiyorsan bekleyebilirsin ama yapar yapamaz çıkmış hamilelik var demek

Bende 1 hafta önce yapmistim test negatif hatta adet 1gun vardi negattifti canim adet gunu cok silik bir cizgi çıkmıştı
Tabi beklemek.istiyorsan bekleyebilirsin ama yapar yapamaz çıkmış hamilelik var demek
Ama ben kan testi yaptırmıştım Perşembe günü .. gerçi Dr varsada yenidir kanda çıkmayabilir demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…