- 14 Kasım 2020
- 149
- 338
- 53
- 43
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.601
Yok canım yapmadım 27 adetim bakalım 7 gün kaldıM Mavilenelim yaptınmı canım test falan. Kaç gün kaldı?
Sağ ol canım Allah razı olsun haber verdiğin için bizde yapalım inşaallah sağlıkla oğullarımızı doğurmak nasip olsunSlm arkadaşlar bugün bişey daha öğrendim ben yarın başlıyacam 1 hafta eksik ama olurda hamile isem devam ederim korunmayı bıraktığın gün başlıyosun tam 40 gün sağ elini karnına koyup muhammed suresi okuyomuşsun bi tanıdığın 2 kızı vardı bunu yapmış sadece oğlu oldu bende yarın başlicam olurda hasta olmazsam 40 a tamamlarım artık hastada olursam bidahaki ay denerim
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunMerhaba Kızlar ben Fatma
Topigi tam okuyamasamda biraz baktım ben erkek bebek isteyenler grubunda bulunmuştum bu kadınlar kulübünü yaklaşık 8 yıldır takip ediyorum eski hesabım kapandı burayı arada sırada takip ediyordum neyse çok uzattım kusura bakmayın bende erkek bebek istiyordum ve uyguladığım tek şey ve çevrem de söylediğim 10 kişi dahil olmak üzere erkek oldu çoğunun 2 ve 3 kızı vardı yumurtlama testi aldım adetim bitti her sabah aç karna ve saat 11 de test yaptım hiç bir diyet metod erkek şunu yesin uğraşmadım arkadaşlarım da yapmadı test çift ciZgi olunca 5 saat sonra bidaha test tekrarladım çizgi silinince ilişki oldu hiç bir pozisyona da gerek yok düz uzandım sadece kalçamın altına yastık koydum havada kaldı ayaklarım sonra bol dua ettım ama tabı bunlar hemen 1 ayda olmadı 5 ayda anca çünkü bende pko vardı ve aşırı strese giriyordum hamile kaldığım ay bu son olursa olur olmazsa zamana bırakıcam dedim şükür rabbim nasip etti .Eminim çoğunuz bunları biliyorum diyeceksiniz ben sadece yaşadıklarımı anlatmak istedim rabbim hepinize hayırlısını nasip etsin.
Canım oğlum 5 yaşına girdiHayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsuncinsiyetiniz erkek mi ilk bebek mi yoksa yeni mi hamileliğiz?
Canım oğlum 5 yaşına girdiilk çocuğum kız 8 yaşında
Amin canım bende bu dönemlerden geçtim sabır ve dua sonra yumurtlama testi ile yapın benim yazdıklarım çoğu arkadaşım yaptı hepsi de erkek oldu.maşaallah canım hayırlı evlat olsunlar inşaallah darısı bize erkek evladı tatmakta nasip olsun sağlıkla
Sağol canım verdiğin bilgiler için. Bende uzun zamandır okuyorum yazıları fark ettim ki önce dua sonra yumurtlama gününü bulmak çok önemli erkek bebek için. Testle takip yapılacaksada ilk silinmede denemek lazımMerhaba Kızlar ben Fatma
Topigi tam okuyamasamda biraz baktım ben erkek bebek isteyenler grubunda bulunmuştum bu kadınlar kulübünü yaklaşık 8 yıldır takip ediyorum eski hesabım kapandı burayı arada sırada takip ediyordum neyse çok uzattım kusura bakmayın bende erkek bebek istiyordum ve uyguladığım tek şey ve çevrem de söylediğim 10 kişi dahil olmak üzere erkek oldu çoğunun 2 ve 3 kızı vardı yumurtlama testi aldım adetim bitti her sabah aç karna ve saat 11 de test yaptım hiç bir diyet metod erkek şunu yesin uğraşmadım arkadaşlarım da yapmadı test çift ciZgi olunca 5 saat sonra bidaha test tekrarladım çizgi silinince ilişki oldu hiç bir pozisyona da gerek yok düz uzandım sadece kalçamın altına yastık koydum havada kaldı ayaklarım sonra bol dua ettım ama tabı bunlar hemen 1 ayda olmadı 5 ayda anca çünkü bende pko vardı ve aşırı strese giriyordum hamile kaldığım ay bu son olursa olur olmazsa zamana bırakıcam dedim şükür rabbim nasip etti .Eminim çoğunuz bunları biliyorum diyeceksiniz ben sadece yaşadıklarımı anlatmak istedim rabbim hepinize hayırlısını nasip etsin.
Hamilesin kuzumR rana20 M Maviayyy G Guzel Aslan L Lilarengim1Zambak1985 hanımlar Çarşamba günü adet olmam lazım normalde iç gün var dayanamadım yaptım az önce sizce ??
Eki Görüntüle 2956619
Canım ben geçtiğimiz perşembe yaptım aslında burda sağlık kabini var orda yaptırdım değer vermiyorlar sadece pozitif ve negatif diyorlar negatif çıktı.. bence ben erken yaptırdım testi o yüzden öyle çıktı baksana bugün pozitif çıktı üstelik hemen belirdi ikinci çizgi .. adetimi beklicem yarın yada adet günü bir kere daha yapacam test öyle vericem kanıHamilesin kuzumhadi gözün aydin olsun yarin kan testi verip kesinlestirirsin
Bende 1 hafta önce yapmistim test negatif hatta adet 1gun vardi negattifti canim adet gunu cok silik bir cizgi çıkmıştıCanım ben geçtiğimiz perşembe yaptım aslında burda sağlık kabini var orda yaptırdım değer vermiyorlar sadece pozitif ve negatif diyorlar negatif çıktı.. bence ben erken yaptırdım testi o yüzden öyle çıktı baksana bugün pozitif çıktı üstelik hemen belirdi ikinci çizgi .. adetimi beklicem yarın yada adet günü bir kere daha yapacam test öyle vericem kanı
Ama ben kan testi yaptırmıştım Perşembe günü .. gerçi Dr varsada yenidir kanda çıkmayabilir demiştiBende 1 hafta önce yapmistim test negatif hatta adet 1gun vardi negattifti canim adet gunu cok silik bir cizgi çıkmıştı
Tabi beklemek.istiyorsan bekleyebilirsin ama yapar yapamaz çıkmış hamilelik var demek
Canim tabi yeni dolleniyorsa çıkmaya bilirAma ben kan testi yaptırmıştım Perşembe günü .. gerçi Dr varsada yenidir kanda çıkmayabilir demişti
Hayırlı olsun canim sağlıkla ve gönül muradin ile inşallahR rana20 M Maviayyy G Guzel Aslan L Lilarengim1Zambak1985 hanımlar Çarşamba günü adet olmam lazım normalde iç gün var dayanamadım yaptım az önce sizce ??
Eki Görüntüle 2956619
Hayırlı olsunR rana20 M Maviayyy G Guzel Aslan L Lilarengim1Zambak1985 hanımlar Çarşamba günü adet olmam lazım normalde iç gün var dayanamadım yaptım az önce sizce ??
Eki Görüntüle 2956619
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?