- 7 Ekim 2021
- 164
- 239
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.581
Üzülme canım benimde öyleydi bebek 7 haftalıkken görüldü. Kanama alanı çok fazlaydı.progestan kullandım WC harici kalkmadim çok şükür sağlıkla büyüdüBende bugün doktora gittim bebeğimin kesesi görüldü ama hala kendisi yok ve doktor rahim içi kanamalı alanın çok fazla düşük riskin var dedibol bol dinlen dedi sizlerde dua edin inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini kucağımıza versin inşallah
Haftan erken bebek görülmemiş olabilir. Ben de perşembe gidecem görmeye. Kanama bende de ilk çocukta olmuştu. Yat dinlen, hayırlısıyla birşey olmaz İnşallahBende bugün doktora gittim bebeğimin kesesi görüldü ama hala kendisi yok ve doktor rahim içi kanamalı alanın çok fazla düşük riskin var dedibol bol dinlen dedi sizlerde dua edin inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini kucağımıza versin inşallah
Maşallah hayırla ,sağlık büyüsünSelam kızlar 9 kasımda sancılarım tuttu açılmamda vardı normal doğumla oğluşum dünyaya geldi. Burda aylarca birlikte takip ettik dualar ettik sizlere haber vermek istedim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlarda sağlıcakla kucaklarına alsınlar
Ahh ahh benimde ilk haftalar sadece akşamlarıydi bulanti simdi surekli kusma değil ama bulanti varKızlar ne alemdesiniz? Kimse bişey yazmıyor. Hamileler, deneme yapanlar, deneme planlayanlar, ne alemdesiniz? Benim akşamları hafif bulantım oluyor, ayakta kalırsam da bel ve kalça ağrısı. Daha kalp atışı da duymadık, haftaya İnşallah
Bence o kadar takma kafana biz tatli yedik esim de bende özellikle serbetli yedik sütlü değil ama tabi daha cinsiyet bilmediğim için de yanlış yönlendirmek istememOf diyet beni çok zorluyor tatlıya dayanamıyorum nasıl yapayım kızlar ? Sadece alkali su sodanın içine limon nar peynir vs yok sadece yumurta bol etli yemekler incir yiyorum ceviz badem bide eşimle kendime bal proplois karışımı aldım onu içecez ama bir tatlı işi bozuyor eşim yemekten sonra her akşam ister mutlaka yaparım onunla beraber bende çok az alıyırumm ama bu kadar diyete takmak istemiyorum sizce ?
Canım bebişi de görürsün İnşallah. Üzme kendini.Bende bugün doktora gittim bebeğimin kesesi görüldü ama hala kendisi yok ve doktor rahim içi kanamalı alanın çok fazla düşük riskin var dedibol bol dinlen dedi sizlerde dua edin inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini kucağımıza versin inşallah
Gözünüz aydın çok sevindim. Anneli babalı sağlıklı büyüsün oğluşun İnşallahSelam kızlar 9 kasımda sancılarım tuttu açılmamda vardı normal doğumla oğluşum dünyaya geldi. Burda aylarca birlikte takip ettik dualar ettik sizlere haber vermek istedim. Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah. Hamile arkadaşlarda sağlıcakla kucaklarına alsınlar
Sağlıkla büyüsün bebişiniz. Bu topiği okurken ne kadar enerjisi yüksek bir insan demiştim sizin için. Öyle de aklımda kalmışsınız. Hatırladığım kadarıyla yaşınız da gençti. Bence bu enerji bir bebişi daha kaldırır.Selamunaleyküm kızlar
Doğurdumda geldimmm, minnoşum doğdu ayın 6sında çok şükür, Rabbim bize nasip etmedi sizlere etsin inşallah kimler neler yapıyo varmı bizim dönemden oğluş haberi alan ben cinsiyeti öğrendkten sonra pek bakamaeım buraya anca toparladım kendimi ve psikolojimi valla doğuruncaya kadar
Rabbim korusun bebeğini sağlıkla doğsun inşallahBende bugün doktora gittim bebeğimin kesesi görüldü ama hala kendisi yok ve doktor rahim içi kanamalı alanın çok fazla düşük riskin var dedibol bol dinlen dedi sizlerde dua edin inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini kucağımıza versin inşallah
Kusma yoksa erkektir inşallah kızlarda çok kustum ben genwlde öyledirAhh ahh benimde ilk haftalar sadece akşamlarıydi bulanti simdi surekli kusma değil ama bulanti var.hayırlısıyla bi erkek bebis olduğunu duysak cektiklerimi unuturum galiba
Hos geldin cnm hayirli uğurlu olsun minik prensesin saglikla hayirli evlat eylesinSelamunaleyküm kızlar
Doğurdumda geldimmm, minnoşum doğdu ayın 6sında çok şükür, Rabbim bize nasip etmedi sizlere etsin inşallah kimler neler yapıyo varmı bizim dönemden oğluş haberi alan ben cinsiyeti öğrendkten sonra pek bakamaeım buraya anca toparladım kendimi ve psikolojimi valla doğuruncaya kadar
Canim üzme kendink bende bebegu 7 haftalikken gördüm ve hem kanamam hemde kanama alanim vardı insallah bebegini ve kalp atsinida duyarsin cnmBende bugün doktora gittim bebeğimin kesesi görüldü ama hala kendisi yok ve doktor rahim içi kanamalı alanın çok fazla düşük riskin var dedibol bol dinlen dedi sizlerde dua edin inşallah Rabbim hepimizin gönlündekini kucağımıza versin inşallah
Ama varya su görünce bile bulanıyor midem bulanti surekli bi arkadaşımın da oglu var bende öyleydim diyorKusma yoksa erkektir inşallah kızlarda çok kustum ben genwlde öyledir
Ben de kusmuyorum, hatta keşke kussam diyorum, rahatlayacam ama. Sadee bulantıAhh ahh benimde ilk haftalar sadece akşamlarıydi bulanti simdi surekli kusma değil ama bulanti var.hayırlısıyla bi erkek bebis olduğunu duysak cektiklerimi unuturum galiba
Evet ya bende farkettim canim aynı şeyleri yaşıyoruz ilk sen öğrenirsin ama cinsiyeti ben pek öğrenmek istemiyorumBen de kusmuyorum, hatta keşke kussam diyorum, rahatlayacam ama. Sadee bulantı. Ben genelde arkandan gelip aynı şeyleri yaşıyorum
Yok cnm, ben öğrenmeyecem, demiştim ya zaten. 6. Aya kadar.Evet ya bende farkettim canim aynı şeyleri yaşıyoruz ilk sen öğrenirsin ama cinsiyeti ben pek öğrenmek istemiyorum
Ha ha doğumda öğreniriz artıkYok cnm, ben öğrenmeyecem, demiştim ya zaten. 6. Aya kadar.
Ben deHa ha doğumda öğreniriz artıkçok merak ediyorum aslında ama çevre yüzünden ogrenmeyecegim diyorum .kayinvalidem bile acaba bu da mı kiz bulantilarin var diyor
Bende kansızlık oldu ilk haftalarda hastaneye gittiğimde çocuklara kayinvalide baktı öyle olunca söylemek zorunda kaldık ogrendilerBen deama benim hamile olduğumu kimse bilmiyor daha. Gizli gizli takılıyoruz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?