Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Hayırlı olsun canim Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah çok sevindim
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğin sağlıkla gelsin çok sevindim

Canlarım hepinize merhaba,
Ben dün doğum yaptım.nst kötü çıkmaya başlayınca bebek sıkıntıda dediler.apar topar doğuma aldılar. Rabbime sonsuz şükürler olsun oğlumu kucağıma aldım. Erken doğduğu için emmeye gücü olmadı iki gün kuvozde kalacak.baska bir sıkıntımız yok çok şükür. Buradaki herkese doğumda bol bol dua ettim.guzel Allah im isteyen herkese nasip etsin. Seviyorum sizi. Kendim kadar sizler içinde istiyorum.

Gözün aydın olsun cnm cok şükür sağlıkla kavuşmuşsun oğluna
Insllah saglikla kuvezden çıkıp evinize gidersiniz kuzum
Hiç üzülme annesi orda biraz daha iyi bakarlar kuzuya
Bol bol sütun olsun yarasin paşaya inşllah

Ay çok sevindim iyi olmanıza. Sağlıkla büyüsün İnşallah paşa. 2 güne toparlar. Sen nasılsın? Nasıl bir duygı

Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallah çok çabuk toparlanır merak etmeben 7 aylığım 35 sene önce olmayan teknoloji zamanında toparlandiysam Allah'ın izniyle

Gözün aydın canım Rabbim ömrünü bereketli kılsın Rabbim bize de yaşatsın o duyguları bol bol dua et canım bizim içinde kokla oğlunu

Canım benim ya aklım hep sendeydi. Cumartesi tekrar bakacaklar demiştin. Ne yaptı acaba diyip duruyordum. Ne güzel oğlun gelmiş Dünyaya hayırlısıyla. Bundan sonrası çabucak toparlar. Sırada ben varım galiba heyecan bastı şimdi bak böyle düşününce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…