- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.621
Evet varr sol kasığımda batma oluyordu bide bazen kasik ağrısı şişkinlik vardi gaz da aynı şekilde hiç halim yok du kaç gündür belim ağrıyor duHayırlı olsun canim sağlıkla ve gönül muradin ile inşallahbelirtin var mı
Aynen canım öyle yapacağım dua et banaCanim tabi yeni dolleniyorsa çıkmaya bilir
Yarin sabah ilk idrarla tekrarla testi bakalim ne çıkacak
Hayırlı olsun canim Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah çok sevindim@rana20 M Maviayyy G Guzel Aslan L Lilarengim1Zambak1985 hanımlar Çarşamba günü adet olmam lazım normalde iç gün var dayanamadım yaptım az önce sizce ??
Eki Görüntüle 2956619
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğin sağlıkla gelsin çok sevindim@rana20 M Maviayyy G Guzel Aslan L Lilarengim1Zambak1985 hanımlar Çarşamba günü adet olmam lazım normalde iç gün var dayanamadım yaptım az önce sizce ??
Eki Görüntüle 2956619
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederimHayırlı olsun canim Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallah çok sevindim
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğin sağlıkla gelsin çok sevindim
Canım hayırlı olsun hamilesin baya net çıkmış@rana20 M Maviayyy G Guzel Aslan L Lilarengim1Zambak1985 hanımlar Çarşamba günü adet olmam lazım normalde iç gün var dayanamadım yaptım az önce sizce ??
Eki Görüntüle 2956619
Çok sağol canım adetimi beklicem sonra da kan testi yapicamCanım hayırlı olsun var bence bebek
Ederimm cnm inşllah sağlıkla oğlusun geliyordurAynen canım öyle yapacağım dua et bana
Amiiin canım inşallahEderimm cnm inşllah sağlıkla oğlusun geliyordur
Hayırlı olsun cnm kan testi ver cnm@rana20 M Maviayyy G Guzel Aslan L Lilarengim1Zambak1985 hanımlar Çarşamba günü adet olmam lazım normalde iç gün var dayanamadım yaptım az önce sizce ??
Eki Görüntüle 2956619
Adet günümü beklicem canım ondan sonra hemen vercem kan testi niHayırlı olsun cnm kan testi ver cnm
Gönlünden nasıl geçiyorsa cnm öyle yap Rabbim insAllah oluşunun olacağı müjdesini almanida nasip etsin insAlllahAdet günümü beklicem canım ondan sonra hemen vercem kan testi ni
Amin canım inşallah çok teşekkür ederim rabbim sizinde oğullarınizi sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallahGönlünden nasıl geçiyorsa cnm öyle yap Rabbim insAllah oluşunun olacağı müjdesini almanida nasip etsin insAlllah
Amin cnm sağol Allah razı olsunAmin canım inşallah çok teşekkür ederim rabbim sizinde oğullarınizi sağ salim kucaginiza almayı nasip etsin inşallah
Gözün aydın olsun cnm cok şükür sağlıkla kavuşmuşsun oğlunaCanlarım hepinize merhaba,
Ben dün doğum yaptım.nst kötü çıkmaya başlayınca bebek sıkıntıda dediler.apar topar doğuma aldılar. Rabbime sonsuz şükürler olsun oğlumu kucağıma aldım. Erken doğduğu için emmeye gücü olmadı iki gün kuvozde kalacak.baska bir sıkıntımız yok çok şükür. Buradaki herkese doğumda bol bol dua ettim.guzel Allah im isteyen herkese nasip etsin. Seviyorum sizi. Kendim kadar sizler içinde istiyorum.
Ay çok sevindim iyi olmanızaCanlarım hepinize merhaba,
Ben dün doğum yaptım.nst kötü çıkmaya başlayınca bebek sıkıntıda dediler.apar topar doğuma aldılar. Rabbime sonsuz şükürler olsun oğlumu kucağıma aldım. Erken doğduğu için emmeye gücü olmadı iki gün kuvozde kalacak.baska bir sıkıntımız yok çok şükür. Buradaki herkese doğumda bol bol dua ettim.guzel Allah im isteyen herkese nasip etsin. Seviyorum sizi. Kendim kadar sizler içinde istiyorum.
Gözün aydın canım sağlıkla büyüsün inşallahCanlarım hepinize merhaba,
Gözün aydın canım Rabbim ömrünü bereketli kılsın Rabbim bize de yaşatsın o duyguları bol bol dua et canım bizim içinde kokla oğlunuCanlarım hepinize merhaba,
Sen nasilsin canim doktora nezaman gideceksin tekrardanGözün aydın canım Rabbim ömrünü bereketli kılsın Rabbim bize de yaşatsın o duyguları bol bol dua et canım bizim içinde kokla oğlunu
Canım benim ya aklım hep sendeydi. Cumartesi tekrar bakacaklar demiştin. Ne yaptı acaba diyip duruyordum. Ne güzel oğlun gelmiş Dünyaya hayırlısıyla. Bundan sonrası çabucak toparlar. Sırada ben varım galibaCanlarım hepinize merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?