- 14 Kasım 2020
- 149
- 338
- 53
- 43
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.641
Hayırlı olsun gebeliğiniz güzel haberler var bugün topiğimizde. Doğumlar gebeler oh oh ne güzelAdet günümü beklicem canım ondan sonra hemen vercem kan testi ni
Canımmm benim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah annesiCanlarım hepinize merhaba,
Ben dün doğum yaptım.nst kötü çıkmaya başlayınca bebek sıkıntıda dediler.apar topar doğuma aldılar. Rabbime sonsuz şükürler olsun oğlumu kucağıma aldım. Erken doğduğu için emmeye gücü olmadı iki gün kuvozde kalacak.baska bir sıkıntımız yok çok şükür. Buradaki herkese doğumda bol bol dua ettim.guzel Allah im isteyen herkese nasip etsin. Seviyorum sizi. Kendim kadar sizler içinde istiyorum.
Canım hayırlı olsun bebiş ben geldim burdayım demiş çok şükür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimR rana20 @MaviAy @Guzel Aslan L Lilarengim1Zambak1985 hanımlar Çarşamba günü adet olmam lazım normalde iç gün var dayanamadım yaptım az önce sizce ??
Eki Görüntüle 2956619
Canım sakin ol şuan testin ultra pik görünüyor akşam eşim gelince denemeni yaparsın. Akıntı ağrı durumun nasıl? Takip yap akşama kadar sıvıya dikkat et 3 saate bir tekrar et testi silinme başlayınca deneme olsun.Kizlar az önce test yaptim ve testim pik. Hic beklemiyordum. Cunku bgun adetimin 12. Gunu gecen ay 17. Gunu catladi. Sizce ne yapmalıyım cinsel perhiz yok. Dun eşim inzal olmuştu. Sizce ne yapmalıyım. Bi akıl verin lütfen kafam allak bullak oldu
Eki Görüntüle 2956905
Cinsel perhiz önemli değil mi peki . Cunku eşim dun inzal olmustuCanım sakin ol şuan testin ultra pik görünüyor akşam eşim gelince denemeni yaparsın. Akıntı ağrı durumun nasıl? Takip yap akşama kadar sıvıya dikkat et 3 saate bir tekrar et testi silinme başlayınca deneme olsun.
Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün yavrun canımCanlarım hepinize merhaba,
Ben dün doğum yaptım.nst kötü çıkmaya başlayınca bebek sıkıntıda dediler.apar topar doğuma aldılar. Rabbime sonsuz şükürler olsun oğlumu kucağıma aldım. Erken doğduğu için emmeye gücü olmadı iki gün kuvozde kalacak.baska bir sıkıntımız yok çok şükür. Buradaki herkese doğumda bol bol dua ettim.guzel Allah im isteyen herkese nasip etsin. Seviyorum sizi. Kendim kadar sizler içinde istiyorum.
Bu arada akintim vardi. Agrim yok şuan. Zaten 13.30 da doktor randevum vardi. Cinsel perhizin olmaması kafamı karistiriyorCanım sakin ol şuan testin ultra pik görünüyor akşam eşim gelince denemeni yaparsın. Akıntı ağrı durumun nasıl? Takip yap akşama kadar sıvıya dikkat et 3 saate bir tekrar et testi silinme başlayınca deneme olsun.
Canım şuan için yapacak bir şey yok ben senin yerinde olsam deneme yapardım. Ama illa ki perhiz olsun dersen içine öyle sinecekse bu ay boş geç bi sonra ki ay sıkı takip yaparak deneme yaparsın.Cinsel perhiz önemli değil mi peki . Cunku eşim dun inzal olmustu
Bence aklını karıştırma her türlü taze sperm gelmiş olacak canım. Dr kontrolünde belli olur zaten yumun durumu ona göre hareket edersin test yapmaya devam et ama. Dr dan çıkınca bize de haber verBu arada akintim vardi. Agrim yok şuan. Zaten 13.30 da doktor randevum vardi. Cinsel perhizin olmaması kafamı karistiriyor
Maşşallah hayırlı olsun canım çok sevindimCanlarım hepinize merhaba,
Pisman olmaktan korkuorm galiba. Cok istediğim için denk gelmiyor. Gecen ay 17. Gunde çatlayan yumurta bu ay 12. Gunde. Ben istediğim kadar cabalayim, plan yapayim rabbim nasip etmedikten snraCanım şuan için yapacak bir şey yok ben senin yerinde olsam deneme yapardım. Ama illa ki perhiz olsun dersen içine öyle sinecekse bu ay boş geç bi sonra ki ay sıkı takip yaparak deneme yaparsın.
Canım daha belki yarın çatlar 1 gün daha geçmiş olur o zaman deneme yaparsın teste devam et silik olunca deneme yaparsınBu arada akintim vardi. Agrim yok şuan. Zaten 13.30 da doktor randevum vardi. Cinsel perhizin olmaması kafamı karistiriyor
Hayırlı olsÇok sağol canım adetimi beklicem sonra da kan testi yapicam
Rabbim bilir dediğim gibi muhammed suresini korunmayı bıraktığın gibi hergün sağ elini karnına koy 1 kez okuPisman olmaktan korkuorm galiba. Cok istediğim için denk gelmiyor. Gecen ay 17. Gunde çatlayan yumurta bu ay 12. Gunde. Ben istediğim kadar cabalayim, plan yapayim rabbim nasip etmedikten snra
Evet baya net çıkmış hayırlı olsunCanım hayırlı olsun hamilesin baya net çıkmış
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayırlı olsun gebeliğiniz güzel haberler var bugün topiğimizde. Doğumlar gebeler oh oh ne güzel
Aaa bak ne güzel doktor randevun varmış. Yumurta boyutunu söyler canım en azından ne zaman çatlayacak yada ne durumda anlarsın. Ben 2 buçuk günlük perhizle oğluma hamileyim. Neler denemiştim. Olmamıştı. Olmaz dediğim zaman nasip etti Rabbim şükür. Sakin ol her şey Rabbimin elinde.Bu arada akintim vardi. Agrim yok şuan. Zaten 13.30 da doktor randevum vardi. Cinsel perhizin olmaması kafamı karistiriyor
Canım hayırlı olsun bebiş ben geldim burdayım demiş çok şükür sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?