Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canımmm benim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyüsün inşallah annesi
Çok şükür Rabbime her ikiniz de iyisiniz
Rabbim hayırlı uzun ömürlü salih bir evlat eylesin inşallah dualarında bizleri de unutma canım
Çok sevindim çokkkkk darısı sağlıkla tüm hamile arkadaşlarıma olsun inşallah

Kizlar az önce test yaptim ve testim pik. Hic beklemiyordum. Cunku bgun adetimin 12. Gunu gecen ay 17. Gunu catladi. Sizce ne yapmalıyım cinsel perhiz yok. Dun eşim inzal olmuştu. Sizce ne yapmalıyım. Bi akıl verin lütfen kafam allak bullak oldu

Canım sakin ol şuan testin ultra pik görünüyor akşam eşim gelince denemeni yaparsın. Akıntı ağrı durumun nasıl? Takip yap akşama kadar sıvıya dikkat et 3 saate bir tekrar et testi silinme başlayınca deneme olsun.

Cinsel perhiz önemli değil mi peki . Cunku eşim dun inzal olmustu

Gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün yavrun canım

Bu arada akintim vardi. Agrim yok şuan. Zaten 13.30 da doktor randevum vardi. Cinsel perhizin olmaması kafamı karistiriyor

Bu arada akintim vardi. Agrim yok şuan. Zaten 13.30 da doktor randevum vardi. Cinsel perhizin olmaması kafamı karistiriyor
Bence aklını karıştırma her türlü taze sperm gelmiş olacak canım. Dr kontrolünde belli olur zaten yumun durumu ona göre hareket edersin test yapmaya devam et ama. Dr dan çıkınca bize de haber ver

Maşşallah hayırlı olsun canım çok sevindim

Canım şuan için yapacak bir şey yok ben senin yerinde olsam deneme yapardım. Ama illa ki perhiz olsun dersen içine öyle sinecekse bu ay boş geç bi sonra ki ay sıkı takip yaparak deneme yaparsın.
Pisman olmaktan korkuorm galiba. Cok istediğim için denk gelmiyor. Gecen ay 17. Gunde çatlayan yumurta bu ay 12. Gunde. Ben istediğim kadar cabalayim, plan yapayim rabbim nasip etmedikten snra

Pisman olmaktan korkuorm galiba. Cok istediğim için denk gelmiyor. Gecen ay 17. Gunde çatlayan yumurta bu ay 12. Gunde. Ben istediğim kadar cabalayim, plan yapayim rabbim nasip etmedikten snra
Rabbim bilir dediğim gibi muhammed suresini korunmayı bıraktığın gibi hergün sağ elini karnına koy 1 kez oku

Aaa bak ne güzel doktor randevun varmış. Yumurta boyutunu söyler canım en azından ne zaman çatlayacak yada ne durumda anlarsın. Ben 2 buçuk günlük perhizle oğluma hamileyim. Neler denemiştim. Olmamıştı. Olmaz dediğim zaman nasip etti Rabbim şükür. Sakin ol her şey Rabbimin elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…