Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Benmde eğer oglen denersem 1 bucuk gun olcak. Randevumu bekliyorum bakalim

Benmde eğer oglen denersem 1 bucuk gun olcak. Randevumu bekliyorum bakalim
Canım perhiz önemli ama dedikleri gibi en önemlisi yumurtlamanin çatlamasını yakalayabilmek.Ultra pikte bu gece silinmeye geçer inşallah oğluna hamile kalırsın canım

Doktor on gün geçsin dedi bekliyorum yatıyorum inşallah bebek büyüyordur canım sorduğun için çok teşekkürlerdualar edelim birbirimize
Inşallah bebisini görüp ve kalp atisini duyacaksin cnm
Ederim cnm duayi rabbim oğluş haberi almayi nasip etsin

Kizlar cinsel perhiz 1 gun ne diyorsunuz. Denemelimiyim. Lütfen tecrübeli arkadaşlar cevap yazabilirmisiniz
Canim rabbim nasip etmisse her türlü olur ıçinden nasil geciyorsa bence denemeni oyle yap
Bazi arkadaslar üstuste deneme yapıyor onemli olan hizli spermlerin ulasmasi yumurtaya kntrolun varmış geldikten sonra karar verirsin cnm

Canim hamilesin kan versen cikar hemen sonucun

Ya cnmtabi rabbim nasip etmiş kuzum saglikla gelsin oğluş
Ben nisanda klomen ve cat ignesi kullandim 4 deneme oldu üst uste tutmadi nasip degilmis sonraki ayda tuttu şükür
Ben korunuyor dum korunmayı bıraktım ilk denemede oldu çok şükür Rabbime sağlıkla gelsin bebeğim inşallah hayırlı sağlıklı Salih bir erkek bebek dir rabbim hepimize nasip etsin hayırlısı ile inşallah

Kizlar bu yeni testim.testten sonra doktora gttim. Yumurta 22 mm dedi. Daha catlamamis. Ben testi yaparken de uzayan şeffaf akintiyi gordum.

Eklentiler

• 20211122_130908.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar bu yeni testim.testten sonra doktora gttim. Yumurta 22 mm dedi. Daha catlamamis. Ben testi yaparken de uzayan şeffaf akintiyi gordum.
Testini yapmaya devam et canım ilk silinmede dene inşallah oğluna hamile kalırsın canım 3 ihlas okuyun sağa dönüp yarım saat bekle inşallah Rabbim gönlünüze göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…