- 7 Ekim 2021
- 164
- 239
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.661
Doktor on gün geçsin dedi bekliyorum yatıyorum inşallah bebek büyüyordur canım sorduğun için çok teşekkürlerSen nasilsin canim doktora nezaman gideceksin tekrardan
Benmde eğer oglen denersem 1 bucuk gun olcak. Randevumu bekliyorum bakalimAaa bak ne güzel doktor randevun varmış. Yumurta boyutunu söyler canım en azından ne zaman çatlayacak yada ne durumda anlarsın. Ben 2 buçuk günlük perhizle oğluma hamileyim. Neler denemiştim. Olmamıştı. Olmaz dediğim zaman nasip etti Rabbim şükür. Sakin ol her şey Rabbimin elinde.
Canım perhiz önemli ama dedikleri gibi en önemlisi yumurtlamanin çatlamasını yakalayabilmek.Ultra pikte bu gece silinmeye geçer inşallah oğluna hamile kalırsın canımBenmde eğer oglen denersem 1 bucuk gun olcak. Randevumu bekliyorum bakalim
Pardon 1 gun olacak çünkü dün sabah inzal oldu.Benmde eğer oglen denersem 1 bucuk gun olcak. Randevumu bekliyorum bakalim
Inşallah bebisini görüp ve kalp atisini duyacaksin cnmDoktor on gün geçsin dedi bekliyorum yatıyorum inşallah bebek büyüyordur canım sorduğun için çok teşekkürlerdualar edelim birbirimize
Canim rabbim nasip etmisse her türlü olur ıçinden nasil geciyorsa bence denemeni oyle yapKizlar cinsel perhiz 1 gun ne diyorsunuz. Denemelimiyim. Lütfen tecrübeli arkadaşlar cevap yazabilirmisiniz
Misal ben 3 deneme olduCanim rabbim nasip etmisse her türlü olur ıçinden nasil geciyorsa bence denemeni oyle yap
Bazi arkadaslar üstuste deneme yapıyor onemli olan hizli spermlerin ulasmasi yumurtaya kntrolun varmış geldikten sonra karar verirsin cnm
Canim hamilesin kan versen cikar hemen sonucunEki Görüntüle 2956952
Soldakini sabah idrariyla yaptım iyi demi canım
Ya cnmMisal ben 3 deneme oldututtu da çok şükür
Maşallah canım koyulaşma oluyor sağlıkla gelsin annesiEki Görüntüle 2956952
Soldakini sabah idrariyla yaptım iyi demi canım
Randevu sonrası yaz canım hayırlısı olur inşallahBenmde eğer oglen denersem 1 bucuk gun olcak. Randevumu bekliyorum bakalim
Ben korunuyor dum korunmayı bıraktım ilk denemede oldu çok şükür Rabbime sağlıkla gelsin bebeğim inşallah hayırlı sağlıklı Salih bir erkek bebek dirCanim hamilesin kan versen cikar hemen sonucun
Ya cnmtabi rabbim nasip etmiş kuzum saglikla gelsin oğluş
Ben nisanda klomen ve cat ignesi kullandim 4 deneme oldu üst uste tutmadi nasip degilmis sonraki ayda tuttu şükür
Rabbim sanada nasip etsin inşallah canımMaşallah canım koyulaşma oluyor sağlıkla gelsin annesi
Allah razı olsun canım benim inşallah Rabbim dileyen isteyen tüm kardeşlerimin gönül muradını ömrüne nasip etsinRabbim sanada nasip etsin inşallah canımhayırlı sağlıklı Salih bir erkek bebek
Testini yapmaya devam et canım ilk silinmede dene inşallah oğluna hamile kalırsın canım 3 ihlas okuyun sağa dönüp yarım saat bekle inşallah Rabbim gönlünüze göre verirKizlar bu yeni testim.testten sonra doktora gttim. Yumurta 22 mm dedi. Daha catlamamis. Ben testi yaparken de uzayan şeffaf akintiyi gordum.
Ekle canım çatlamamış daha senin için daha iyi zamanın geçmesi çatlaması için bol havuç ye çok etkiliyo çatlamasına yardımcı oluyoKizlar bu da yeni testim. Daha deneme yapmadim
Eki Görüntüle 2957189
Tamam canım yiyorum hemen cok tesekkur ederim. Akşamı bekliycem zatenB
Ekle canım çatlamamış daha senin için daha iyi zamanın geçmesi çatlaması için bol havuç ye çok etkiliyo çatlamasına yardımcı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?