Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
maşaallah berakallah kuzum çok sevindim darısı başımıza hayırlı evlat olsun inşaallah sağlıkla büyütün nasıl bir duygu hep merak ediyorum başıma gelsin anlayayım inşaallah hayaldi gerçek oldu elhamdulillah yazıkların yaşadıkların dün gibi aklımda bak bitti çok şükür senin için bana ve isteyen herkesede nasip olsun o günleri yaşamak
Rabbim bilir dediğim gibi muhammed suresini korunmayı bıraktığın gibi hergün sağ elini karnına koy 1 kez oku
Canım araya regl dönemi giriyor ya onu nasıl üst üste 40 gün okuyacağız?
Eki Görüntüle 2957320 kizlar yeni testim sizce bu akşam deneme yapayimmi
Canım yumurtan sağda mı solda mı geçen ay sağ yazmıştın bu ay hangi tarafta?

Canım zaten regl girince bırakıyosun eğer hasta olmazsan 40 a tamamlıyosun erkek olması için

Eki Görüntüle 2957320 kizlar yeni testim sizce bu akşam deneme yapayimmi
Ben akşam yaptım koyuydu gece saat kurdum 3 gibi tuvalete kalktım 1 bardak su içtim öyle yattım 6 da uyandım test yaptım açılma olmuştu deneme yaptım hem ilk idrarda olmadı en azından 3 saatte geçti üstünden istersen sende öyle yap eşime kahve yaptım o içene kadar ben namaz kıldım kuran okudum muhammed suresini yasin vb eşim soğuk duş aldı öyle deneme yaptık hayırlısı rabbimden artık elimizden geleni yapıyoruz inşallah kabul olur henüz hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum ama bakalım artık

Bu ay solda canim

Kızlar size birşey sormak istiyorum.istegramda bir kadın bana yaşımı sordu ve bir ay kız bir ay erkek bebek olarak hesap yaptı. Bu metodun da hücre hesaplama olduğunu söyledi.ben Kasım'da deniyecektim maalesef çok kötü gırip oldum antibiyotik tedavisi görüyorum şuan Kasım ayı giti benim için. Aralık ta kız demişti kadın bana ne yapsam bilemedim. aslında bu tür şeylerde inanmıyorum amaa......

Tamam cnm bnde test yapmaya devam edicem. 5 6 tane havuç yedim çatlasın gece 23 gibime denk denk gelsin inş diye

Ben çok inanmıyorum canım sende takılma öyle şeylere dene bence rabbim biliyo gönlündekini inşallah hepimiz oğlumuz oluyor oğlumuz doğdu mesajları paylaşırız çoook aminnnn

Canım zaten regl girince bırakıyosun eğer hasta olmazsan 40 a tamamlıyosun erkek olması için
He şimdi anladım kuzum deneme yaptıktan sonra okumaya başlayacağım haliyle dediğin gibi gebelik olursa 40’a tamamlanacak.
Bu ay solda canim
Demek genelde bir sağ bir sol ilerliyor yumurtalar benim sağda kist var o geçmeden o tarafta yumurta gelişir mi bilmiyorum daha adet bekliyorum. İnşaallah seninde istediğin gibi içine siner denemen sağlıkla oğluşun tutunur canım.
Ahh bu takvimler bende çıkamıyorum içlerinden sen hangi kadına sordun canım bende arzuma takvim yaptırdım yine.

Amin cnm inşallah hepimizin

Gecmis olsun ,gözümüz aydın caniminan kendim doğurmuş gibi sevindim Rabbım ikinize de güç kuvvet versin oglusun sağlıkla, hayırla büyüsün inşallah. Sütün bol olsun.Allah bize de böyle güzel haber vermeyi nasip etsin

Canim zaten dr ye gitsen sana yumurta olmus gün aşırı iliski diyecek yani cinsel perhiz yine olmus olmayacak ama tabi yine karar senin. sen namazını kıl duanı et.karnimdakinin erkek olduğunu bilsem sana birçok şey yazardım ama cinsiyet bilmiyorum

Siz neler yaptınız cinsiyet belli olmasa bile yazarmısınız benim kafam baya karışık nasıl bir yol izlemeliyim

Bu test bozukmu sizce

Eklentiler

• 9B462978-C745-4EFC-8D06-57AD4B09F6C6.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 70
Canım benim takvim değil tesadüfen bir kadın öyle sordum oda böyle dedi bana. herşeyi Allah başka kimse bilemez onlar da öyle tahmin ediliyorlar bence

Siz neler yaptınız cinsiyet belli olmasa bile yazarmısınız benim kafam baya karışık nasıl bir yol izlemeliyim
Ben yumurta pikte ve bir gün sonra silinmede denedim ilk pikte 5gunluk perhiz vardı ama ikinci ertesi gun olmus oldu .beslenmeye dikkat ettik süt süt ürünleri tuketmedik .pikte namaz kıldık dua ettik esim kahve içti ben tuzlu su döktüm 1lt suya 2yemek kaşığı döküp sagdan sola döktüm durulanmadan öyle yatıyorsun tuzlu tuzlu zaten stresten tuz muz herseyi unutuyor insan bakalim daha 9 haftalik içimden erkek geçiyor amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…