Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Yaaa cnm Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah analı babalı büyüsün sağlıkla kuzucuk tez zamanda kavuşup beraber olursunuz insAllah

K kbryummy rabbim gönlündeki kucağna versin canım bence harika olmuş bu tuz olayı neydi Karbonatlı su içtin mi ?
Amin canım amiiiinnn sana da Karbonatli su içtim evet ama ne kadar etkili oldu bilmiyorum.bi ara içmedim bi ara ictim ne bileyim işte duruma göre diyeyim. tuzlu su instagramda esra ezmeci var o öneriyordu çok kişi yazmış tuzlu suyla hamile kaldım oğlum oldu diye bende deneyeyim nolcak dedim hamileyim ama cinsiyeti bilmiyorum öğrenince yazarım

Kizlar gunaydin ben bgun sabaha karşı deneme yaptım. Cok içime sinmedi ama artık hayırlısı olsun hepimizin hakkinda
O şekilde düşünme Rabbim verecek canım inşallah oğluna hamile kalmissindir bu saatten sonra bol bol dua et hakkımızda hayırlısını versin Rabbim

L Lilarengim1 canım nasılsın deneme yaptın mı sana özeldende yazmıştım merak ettim sen çok dikkat ediyordun diyet işlerine nasıl herşey yolunda mı

Kizlar gunaydin ben bgun sabaha karşı deneme yaptım. Cok içime sinmedi ama artık hayırlısı olsun hepimizin hakkinda
Hayirli olsun cnm bende deneme yaptığımda içime sinmemisti oğlum olacak insllah darisi sana ve isteyen herkese olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…