- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.701
Yaaa cnm Allah hayırlı uğurlu etsin inşallah analı babalı büyüsün sağlıkla kuzucuk tez zamanda kavuşup beraber olursunuz insAllahCanlarım hepinize merhaba,
Ben dün doğum yaptım.nst kötü çıkmaya başlayınca bebek sıkıntıda dediler.apar topar doğuma aldılar. Rabbime sonsuz şükürler olsun oğlumu kucağıma aldım. Erken doğduğu için emmeye gücü olmadı iki gün kuvozde kalacak.baska bir sıkıntımız yok çok şükür. Buradaki herkese doğumda bol bol dua ettim.guzel Allah im isteyen herkese nasip etsin. Seviyorum sizi. Kendim kadar sizler içinde istiyorum.
Amin canım amiiiinnn sana da
Hayırlısı silinme oldumuKizlar gunaydin ben bgun sabaha karşı deneme yaptım. Cok içime sinmedi ama artık hayırlısı olsun hepimizin hakkinda
Oldu evet canm ilk silinmede denemiş oldum. Denedikden sonra da test yaptim daha da silinmistiHayırlısı silinme oldumu
Deneme yaptığın zaman ki testlerini atsana canımOldu evet canm ilk silinmede denemiş oldum. Denedikden sonra da test yaptim daha da silinmisti
Hakkında hayırlısı canımOldu evet canm ilk silinmede denemiş oldum. Denedikden sonra da test yaptim daha da silinmisti
O şekilde düşünme Rabbim verecek canım inşallah oğluna hamile kalmissindir bu saatten sonra bol bol dua et hakkımızda hayırlısını versin RabbimKizlar gunaydin ben bgun sabaha karşı deneme yaptım. Cok içime sinmedi ama artık hayırlısı olsun hepimizin hakkinda
Canım senin kaç günün kaldı bat ne zaman?Hayırlısı silinme oldumu
Hayirli olsun cnm bende deneme yaptığımda içime sinmemisti oğlum olacak insllah darisi sana ve isteyen herkese olsun cnmKizlar gunaydin ben bgun sabaha karşı deneme yaptım. Cok içime sinmedi ama artık hayırlısı olsun hepimizin hakkinda
Çok iyi bi zamanda olmuş rabbim gönlündekini versin muhammed suresini unutmaBu arada hepinize çok çok teşekkür ederim. Rabbim hepimizin gonlunuzdekini nasip etsin inşallah. Beni de dualarınızda eksik etmezseniz sevinirim.
Cumartesi canımCanım senin kaç günün kaldı bat ne zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?