- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.721
Tamam cnm denemeden önce de okudum. Okumaya devam edicem inşallah. Insallah içime tek sinen zamanlamaydi. Stres oluyor insan. Denemeden sonra rahatladim valla. 1 ay daha ertelemek istemedim. Cinsel perhiz iki gün olmuş oldu. Cok olmadi ama hayırlısı inşallahÇok iyi bi zamanda olmuş rabbim gönlündekini versin muhammed suresini unutma
Çoook sevindim kuzum masaallah gözünüz aydın olsun 2 gün gelir geçer orda daha çabuk toparlanir paşa üzülme sen bol sivi al süt olsun yavruyaCanlarım hepinize merhaba,
Ben dün doğum yaptım.nst kötü çıkmaya başlayınca bebek sıkıntıda dediler.apar topar doğuma aldılar. Rabbime sonsuz şükürler olsun oğlumu kucağıma aldım. Erken doğduğu için emmeye gücü olmadı iki gün kuvozde kalacak.baska bir sıkıntımız yok çok şükür. Buradaki herkese doğumda bol bol dua ettim.guzel Allah im isteyen herkese nasip etsin. Seviyorum sizi. Kendim kadar sizler içinde istiyorum.
Çok şükür evimize çıktık canlarım. Bebekte bende iyiyizÇoook sevindim kuzum masaallah gözünüz aydın olsun 2 gün gelir geçer orda daha çabuk toparlanir paşa üzülme sen bol sivi al süt olsun yavruya
Maşşallah çok şkür çok sevindim burda erkek bebek isteyen herkese nasip olsun inşallah aminÇok şükür evimize çıktık canlarım. Bebekte bende iyiyiz
Benim de pik uzun sürdü hem pikte hem açılmada denedik bakalim ne olacak canim .benim de 3kizim var bu 4.gebeligimBen pikken yaptım uzun sürdü çat olması açılmada deneme yapmadığıma pişmanım, bence çatlama olunca deneme yapın yeni sperm olsun. Ben tek denemede kaldım benim 3.cü kızım geliyor yinede içinizden geldiği gibi yapın olduktan sonra Allah'a teslim olun hayırlısını isteyin
Ya canim ne güzel bir haber sağlıkla büyüsün oğlusun bizim yerimizede bol bol koklaÇok şükür evimize çıktık canlarım. Bebekte bende iyiyiz
Cennet kokuyordur şimdi o bol bol kokla annesi size bir ömür sağlıklı yaşam dileyeyim..Çok şükür evimize çıktık canlarım. Bebekte bende iyiyiz
Çok şükür cnm, sağlıkla mutlulukla büyütürsün İnşallah. Nasıl bebek, kime benziyorÇok şükür evimize çıktık canlarım. Bebekte bende iyiyiz
Rabbim hayırlısıyla gönlündeki ni nasip etsin canım kaderde ne yazılıysa onu yaşıyoruzBenim de pik uzun sürdü hem pikte hem açılmada denedik bakalim ne olacak canim .benim de 3kizim var bu 4.gebeligim
Mrb pikten sonra açıklamada mi yapmamz lazım yoksa pik+ açılmaya başlayınca miBenim de pik uzun sürdü hem pikte hem açılmada denedik bakalim ne olacak canim .benim de 3kizim var bu 4.gebeligim
Ya ben pikin bu kadar uzun süreceğini bilsem sadece açılmada yapardım piklerinizin uzunluğu kısalığı önemli ama varya stres çok etkili çatlayacak yumurtayı bile engelliyorMrb pikten sonra açıklamada mi yapmamz lazım yoksa pik+ açılmaya başlayınca mi
Amin canım amin hepimizeRabbim hayırlısıyla gönlündeki ni nasip etsin canım kaderde ne yazılıysa onu yaşıyoruz
Hepinizden Allah razı olsun canlarım. Kızlar esmer oğlan sarışın olduÇok şükür cnm, sağlıkla mutlulukla büyütürsün İnşallah. Nasıl bebek, kime benziyor. Ablalar ne yaptı
Yaa canım maalesef yaptiramadim ya hastane baya uzak oturduğum yerde yok hastane TOKİ kuzeysehir deyim ben Gaziantep te eşimle gitmem lazım arabamız yok anca iki hafta sonra gidebilirim
Canımmm gözün aydın rabbim acısını yaşatmasın inşallahHepinizden Allah razı olsun canlarım. Kızlar esmer oğlan sarışın oldubana benziyor. Ablaları çok mutlu ama küçük ablası başından hiç ayrılmıyor.cok şükür rabbim sevgisini veriyor ablalarına da kıskanmiyorlar
Maşallah cnmHepinizden Allah razı olsun canlarım. Kızlar esmer oğlan sarışın oldubana benziyor. Ablaları çok mutlu ama küçük ablası başından hiç ayrılmıyor.cok şükür rabbim sevgisini veriyor ablalarına da kıskanmiyorlar
Canim koyulasmis testin hayırlı olsunYaa canım maalesef yaptiramadim ya hastane baya uzak oturduğum yerde yok hastane TOKİ kuzeysehir deyim ben Gaziantep te eşimle gitmem lazım arabamız yok anca iki hafta sonra gidebilirimama bugün adet günüm benim vee bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım testi böyle çıktı Eki Görüntüle 2958464
Koyulaşmış yeterince. İnşallah yolunda gider herşey. Artık kalp atışını da duyarsın İnşallah gidinceYaa canım maalesef yaptiramadim ya hastane baya uzak oturduğum yerde yok hastane TOKİ kuzeysehir deyim ben Gaziantep te eşimle gitmem lazım arabamız yok anca iki hafta sonra gidebilirimama bugün adet günüm benim vee bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım testi böyle çıktı Eki Görüntüle 2958464
Maşşallah kesin var canım hayırlı olsun hayırlısı ile oğlum oluyo müjdesinide verirsin inşallahYaa canım maalesef yaptiramadim ya hastane baya uzak oturduğum yerde yok hastane TOKİ kuzeysehir deyim ben Gaziantep te eşimle gitmem lazım arabamız yok anca iki hafta sonra gidebilirimama bugün adet günüm benim vee bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım testi böyle çıktı Eki Görüntüle 2958464
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?