Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Çok iyi bi zamanda olmuş rabbim gönlündekini versin muhammed suresini unutma
Tamam cnm denemeden önce de okudum. Okumaya devam edicem inşallah. Insallah içime tek sinen zamanlamaydi. Stres oluyor insan. Denemeden sonra rahatladim valla. 1 ay daha ertelemek istemedim. Cinsel perhiz iki gün olmuş oldu. Cok olmadi ama hayırlısı inşallah

Çoook sevindim kuzum masaallah gözünüz aydın olsun 2 gün gelir geçer orda daha çabuk toparlanir paşa üzülme sen bol sivi al süt olsun yavruya

Benim de pik uzun sürdü hem pikte hem açılmada denedik bakalim ne olacak canim .benim de 3kizim var bu 4.gebeligim

Mrb pikten sonra açıklamada mi yapmamz lazım yoksa pik+ açılmaya başlayınca mi
Ya ben pikin bu kadar uzun süreceğini bilsem sadece açılmada yapardım piklerinizin uzunluğu kısalığı önemli ama varya stres çok etkili çatlayacak yumurtayı bile engelliyor

Çok şükür cnm, sağlıkla mutlulukla büyütürsün İnşallah. Nasıl bebek, kime benziyor. Ablalar ne yaptı
Hepinizden Allah razı olsun canlarım. Kızlar esmer oğlan sarışın oldu bana benziyor. Ablaları çok mutlu ama küçük ablası başından hiç ayrılmıyor.cok şükür rabbim sevgisini veriyor ablalarına da kıskanmiyorlar

G Gokcee27 nasilsin cnm kan testi yaptirdinmi?
Yaa canım maalesef yaptiramadim ya hastane baya uzak oturduğum yerde yok hastane TOKİ kuzeysehir deyim ben Gaziantep te eşimle gitmem lazım arabamız yok anca iki hafta sonra gidebilirim ama bugün adet günüm benim vee bu sabah ilk idrarla tekrar yaptım testi böyle çıktı

Canımmm gözün aydın rabbim acısını yaşatmasın inşallah

Maşallah cnm. Çok şükür artık büyütmek var hayırlısıyla. Bize de dua et

Canim koyulasmis testin hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniğin
Asm varsa yakinda cnm orda da verebilirsin kanı

Koyulaşmış yeterince. İnşallah yolunda gider herşey. Artık kalp atışını da duyarsın İnşallah gidince

Maşşallah kesin var canım hayırlı olsun hayırlısı ile oğlum oluyo müjdesinide verirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…