Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canim koyulasmis testin hayırlı olsun sağlıkla gelsin miniğin
Asm varsa yakinda cnm orda da verebilirsin kanı
Maalesef canım 17 aralıkta acilacakmis sağlık ocağı .. saçma sapan iş yapmışlar ya .. 15 bin kişi oturuyor burda ama ne hastane var ne sağlık ocağı nede eczane merkez burada 25 km uzak düşün yani sağol canım Allah razı olsun hayırla gelsin bebeğim ama kaç gündür iş yapmaktan öldüm resmen valla yalan yok ağırda kaldırdım yani mecbur napim kaynanam gil bizdeydi onlar da anlayışlı değiller hiç sabah uyandım ki gitmişler yataklar duruyor mutfak berbat ağlaya ağlaya kalktım ben yaptım hepsini

Ayy canım rabbim yardımcın olsun düşüncesizlik etmişler ama ne yapasın sen kendine dikkat et

Ya gelmeleri bişi değil ama geliyorlar dört beş gün kalıp gidiyorlar iki gün geçmeden geri geliyorlar her gelip gitmelerinde evi öyle bırakıp gidiyor lar sırtım ağrıyor valla ya
İşin zor canım eşin uyarsa yada hamileliğini söylesen iyi değilim desen belki gelmezler misafirler baş tacılar ama yatıya misafir zor sürekli ayakta kalıyosun senin dinlenmen lazım

Yacanim benim kendine dikkat et seni iyi anliyorum aynisi benim basimda da var benim kanamam vardi dunlenmem lazimdi oyle is yaptim düşün
Sen caninin kiymetini bilmezsen el hic bilmiyor

İnsanın aynı kandan olmayınca değer kıymet bilmiyolar malesef ama bildikleri halde böyle davranıyorlarsa tepkini koy canım olan sana olur
Aynen öyle yapicam bende zaten artık asla aramam bile bune Allah aşkına ya hizmetçi değilim ben insan olan yatağını toplar en azından bunlarda oda yok .. gelirlerse de hastayım der yatarım hep dayanamıyorum çünkü kendimden çok nokta kadar bebeğime üzülüyorum

Amin canım bende bu dönemlerden geçtim sabır ve dua sonra yumurtlama testi ile yapın benim yazdıklarım çoğu arkadaşım yaptı hepsi de erkek oldu.
Canim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, hafif silinince yaptınız denemeyi değil mi yanlış anlamadım ins

Canim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, hafif silinince yaptınız denemeyi değil mi yanlış anlamadım ins
Evet testteki ikinci çizgi de ilk çizgi gibi komple koyu olunca 5 saat sonra bidaha yaptım test silikleşti akıntıma da baktım yumurtanın beyazı gibi aktı bide ben o gün siyah iç çamasırı giymiştim anlamak için ilişki zamanında bidaha test yaptım silikleşme biraz daha olunca yaptım yumurta çatlayınca zaten komple silikleşmiyor hemen

Ya gelmeleri bişi değil ama geliyorlar dört beş gün kalıp gidiyorlar iki gün geçmeden geri geliyorlar her gelip gitmelerinde evi öyle bırakıp gidiyor lar sırtım ağrıyor valla ya
Canım öncelikle haddime değil ama sana tavsiyem yüz verme İnan yıllar sonra oturup kendine kızacaksın neden bunu yaptım diye lafını söyle kendini ezdirme sende bir annenin evladısın ilk başta küserler sonra gene yanaşırlar sana

Valla cevap veriyorum ben zaten kayinbabamla tartismisligim bile vardır .. ama sıkıntı o değil ben de insanım bu kadar yorulmamam lazım hele şu halde .. artık zannetmem gelmezler bence gelsede yüz vermem

Yeni hamiş annelerim biraz size erkek bebek belirtilerinden bahsedim hamileliğin ilk zamanlarında bel de oluşan agrı kasıklar da sanki bıçak saplanır gibi agrı göğüs ucu kararması ve sivilce gibi görünen şeyler ilk yaptığınız idrarın rengi berrak olması sürekli uyku hali şimdi bazı kız anneleri diyebilir kızda ben böyleydim diye ama inanın çoğu arkadaşlarım da böyleydi yeni hamile kalana diyordum erkek olucak diye belirtileri sorunca doğru çıkıyordu yani test yapıyoruz hamile kalınca acaba erkek oldu mu diye soruyoruz kendimize o yüzden yazmak istedim
Ha bide ben oğlum da resmen turşu suyu içe içe kusuyordum kız ekşi diyorlar dı bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…