- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.741
Maalesef canım 17 aralıkta acilacakmis sağlık ocağı .. saçma sapan iş yapmışlar ya .. 15 bin kişi oturuyor burda ama ne hastane var ne sağlık ocağı nede eczane merkez burada 25 km uzak düşün yaniCanim koyulasmis testin hayırlı olsunsağlıkla gelsin miniğin
Asm varsa yakinda cnm orda da verebilirsin kanı
Koyulaşmış yeterince. İnşallah yolunda gider herşey. Artık kalp atışını da duyarsın İnşallah gidince
Ayy canım rabbim yardımcın olsun düşüncesizlik etmişler ama ne yapasın sen kendine dikkat etMaalesef canım 17 aralıkta acilacakmis sağlık ocağı .. saçma sapan iş yapmışlar ya .. 15 bin kişi oturuyor burda ama ne hastane var ne sağlık ocağı nede eczane merkez burada 25 km uzak düşün yanisağol canım Allah razı olsun hayırla gelsin bebeğim ama kaç gündür iş yapmaktan öldüm resmen valla yalan yok ağırda kaldırdım yani mecbur napim kaynanam gil bizdeydi onlar da anlayışlı değiller hiç sabah uyandım ki gitmişler yataklar duruyor mutfak berbat ağlaya ağlaya kalktım ben yaptım hepsini
İnşallah canım dua edin bana nolurMaşşallah kesin var canım hayırlı olsun hayırlısı ile oğlum oluyo müjdesinide verirsin inşallah
Ya gelmeleri bişi değil ama geliyorlar dört beş gün kalıp gidiyorlar iki gün geçmeden geri geliyorlar her gelip gitmelerinde evi öyle bırakıp gidiyor lar sırtım ağrıyor valla yaAyy canım rabbim yardımcın olsun düşüncesizlik etmişler ama ne yapasın sen kendine dikkat et
İşin zor canım eşin uyarsa yada hamileliğini söylesen iyi değilim desen belki gelmezler misafirler baş tacılar ama yatıya misafir zor sürekli ayakta kalıyosun senin dinlenmen lazımYa gelmeleri bişi değil ama geliyorlar dört beş gün kalıp gidiyorlar iki gün geçmeden geri geliyorlar her gelip gitmelerinde evi öyle bırakıp gidiyor lar sırtım ağrıyor valla ya
Yacanim benim kendine dikkat et seni iyi anliyorum aynisi benim basimda da var benim kanamam vardi dunlenmem lazimdi oyle is yaptim düşünMaalesef canım 17 aralıkta acilacakmis sağlık ocağı .. saçma sapan iş yapmışlar ya .. 15 bin kişi oturuyor burda ama ne hastane var ne sağlık ocağı nede eczane merkez burada 25 km uzak düşün yanisağol canım Allah razı olsun hayırla gelsin bebeğim ama kaç gündür iş yapmaktan öldüm resmen valla yalan yok ağırda kaldırdım yani mecbur napim kaynanam gil bizdeydi onlar da anlayışlı değiller hiç sabah uyandım ki gitmişler yataklar duruyor mutfak berbat ağlaya ağlaya kalktım ben yaptım hepsini
Napayim canım bişi de diyemiyorum mecbur Allah korusun bebeğimiYacanim benim kendine dikkat et seni iyi anliyorum aynisi benim basimda da var benim kanamam vardi dunlenmem lazimdi oyle is yaptim düşün
Sen caninin kiymetini bilmezsen el hic bilmiyor
Biliyor görümceme dedim hamileyim diye umutları da mı sankiİşin zor canım eşin uyarsa yada hamileliğini söylesen iyi değilim desen belki gelmezler misafirler baş tacılar ama yatıya misafir zor sürekli ayakta kalıyosun senin dinlenmen lazım
İnsanın aynı kandan olmayınca değer kıymet bilmiyolar malesef ama bildikleri halde böyle davranıyorlarsa tepkini koy canım olan sana olurBiliyor görümceme dedim hamileyim diye umutları da mı sanki
Aynen öyle yapicam bende zaten artık asla aramam bile bune Allah aşkına ya hizmetçi değilim ben insan olan yatağını toplar en azından bunlarda oda yok .. gelirlerse de hastayım der yatarım hep dayanamıyorum çünkü kendimden çok nokta kadar bebeğime üzülüyorumİnsanın aynı kandan olmayınca değer kıymet bilmiyolar malesef ama bildikleri halde böyle davranıyorlarsa tepkini koy canım olan sana olur
Canim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, hafif silinince yaptınız denemeyi değil mi yanlış anlamadım insAmin canım bende bu dönemlerden geçtim sabır ve dua sonra yumurtlama testi ile yapın benim yazdıklarım çoğu arkadaşım yaptı hepsi de erkek oldu.
Evet testteki ikinci çizgi de ilk çizgi gibi komple koyu olunca 5 saat sonra bidaha yaptım test silikleşti akıntıma da baktım yumurtanın beyazı gibi aktı bide ben o gün siyah iç çamasırı giymiştim anlamak için ilişki zamanında bidaha test yaptım silikleşme biraz daha olunca yaptım yumurta çatlayınca zaten komple silikleşmiyor hemenCanim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim, hafif silinince yaptınız denemeyi değil mi yanlış anlamadım ins
Canım öncelikle haddime değil ama sana tavsiyem yüz verme İnan yıllar sonra oturup kendine kızacaksın neden bunu yaptım diye lafını söyle kendini ezdirme sende bir annenin evladısın ilk başta küserler sonra gene yanaşırlar sanaYa gelmeleri bişi değil ama geliyorlar dört beş gün kalıp gidiyorlar iki gün geçmeden geri geliyorlar her gelip gitmelerinde evi öyle bırakıp gidiyor lar sırtım ağrıyor valla ya
Pik ten 5 saat sonra bidaha tekrarla silinince ilişki olacak ve test yapınca fazla bişey içmeMrb pikten sonra açıklamada mi yapmamz lazım yoksa pik+ açılmaya başlayınca mi
Valla cevap veriyorum ben zaten kayinbabamla tartismisligim bile vardır .. ama sıkıntı o değil ben de insanım bu kadar yorulmamam lazım hele şu halde .. artık zannetmem gelmezler bence gelsede yüz vermemCanım öncelikle haddime değil ama sana tavsiyem yüz verme İnan yıllar sonra oturup kendine kızacaksın neden bunu yaptım diye lafını söyle kendini ezdirme sende bir annenin evladısın ilk başta küserler sonra gene yanaşırlar sana
Bence de canım nerelisin ? Merak ettimValla cevap veriyorum ben zaten kayinbabamla tartismisligim bile vardır .. ama sıkıntı o değil ben de insanım bu kadar yorulmamam lazım hele şu halde .. artık zannetmem gelmezler bence gelsede yüz vermem
Vanliyim canımBence de canım nerelisin ? Merak ettim
Vanlı gelinimiz var çok iyidir insanı bende karslıyımVanliyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?