Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Öylemi ne güzel
Aynen
Dilerim rabbim herkesin gönlüne göre verir hayırlı sağlıklı vatana millete hayırlı evlat olurlar.
Benim amcamın 5 kızı var dı yengemin her doğumunda amcam onu hastane de bırakırdı kız diye hatta boşanıp başkasıyla bile evlenecek duruma gelmişti ailemiz izin vermedi hiç sevmezdi kızlarını ve gün geldi amcam hastalandı sevmediği kızları biri baş hemşire İstanbul Süreyya paşa hastanesinde biri polis 2 tanesi öğretmen oldu amcama baktılar ev araba aldılar şimdi ailenin gurur kaynakları oldular diyeceğim o ki her zaman hayırlısı…

Tabiki öyle Allah iki meyveden de tattirsin isterim yinede rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah başımla beraber kızda olsa benim canım ciğerim atacak değilim hele eşim asla erkek bebek lafını duymadım hep hayırlısı olsun der

Tamm canım çok teşekkür ederim

Canım hem oğlumda hem kızlarımda çok kötü mide bulantısı çektim hiç bir farkı yok tu. Bence belirtiler bünyeden bünyeye değişiyor.

Pik ten 5 saat sonra bidaha tekrarla silinince ilişki olacak ve test yapınca fazla bişey içme
Anladım pik den sorna açılmada pik de yapmaya gerek yok o zaman.. Peki başka bir sorum olacak sat dan sonra o güne kadar hiç olmayacak mı şöyle desem çok mu açık olur
7 gün regl + 8 falan da pike kadar desek 15 gün hiç oolmamsi spermi olumsuz etkiler mi

Senin adetlerin eğer düzenliyse diyelim adetten 1 hafta sonra çatlıyorsa 1 kere yapalirsin sıkıntı olmuyor önemli olan yumurta çatlamasına 5 gün kala yapma benim düzensiz adet 31.günde çatlayan yumurtlarım olduğu için ben ilişkiye giriyordum

kızlar adet tarihime 5 gün var.yumurtlama zamanı bir korunmasız ilişkim olmuştu.bugun test yaptım.10-15 dk sonra cıktı.bu pozitifmidir kesin.5 gün var adetime.tekrar düşük dış gebelik olur diye çok korkuyorum

Son düzenleme:
kızlar birde bir sorum var.sizde akıntı adetten ne kadar önce başlamıştı.şuan yine akıntım yok.yine bir sorun olucak diye çok korkuyorum.akıntı illaki olmalı mı ve ne zaman başlıyordu.önceki sağlıklı gebeliklerimde çok akıntım vardı.düşükte ve dış gebelikte olmamıştı. şimdide yok gibi çok az su gibi var koyu beyaz hiç yok.çok korkuyorum.

Evet kuzum pozitif yani hamilesin yinede bir kan testi kesin sonuc
insllah sağlıkla güzel haber alirsin

Akintim olmamisti canim benim adet gecikten sonra olmaya başladı

Akinti yoksa rahim duvarların zaten kalındır kötü düşünme benimde bunda daha deneme yaptıktan sonra akıntım başladı hala devam ediyor doktor bebek kendisi için kalinlastiriyor dedi düşük riskin var dedi diyeceğim o ki hayırlı olsun dikkat et kendine inşallah oğlunu kucağına aldigin zaman da yazarsın

Testini birde adet günün geldiğinde tekrarlarsin koyulaşma varsa korkma canım

inşallah yarın sabah tekrar yapıcam.daha önce dış gebelik ve kimyasal gebelikler yaşadım.aynı olmasından çok korkuyorum

merhaba suankı son durumunuz nedır. Bende tup bebek te 12 gun 43 14 gun 73 gordum ancak deger dusuk vs dedıler. Korkuyorumda bıraz aslında. Sızınn degerler nasıl ılerledı
Oğlumda sonradan değerine bakmadım.bunda 16.gün 800 çıkmıştı.ama küçük kızımda değerler şöyleydi, 6.5 7.2 12 en son e hafta sonra 500 olmuştu. kaçıncı günlerde yaptığımı hatırlamıyorum ama dr kimyasal dedi en başta.ama şimdi dünyalar tatlısı bir kız.inşsorun yoktur sizdede.

sızın tup bebek mıydı yoksa dogal yolla mı oldu

Canım senin kaç çocuğun var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…