- 15 Ocak 2014
- 5.997
- 5.209
- 398
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.781
Senin adetlerin eğer düzenliyse diyelim adetten 1 hafta sonra çatlıyorsa 1 kere yapalirsin sıkıntı olmuyor önemli olan yumurta çatlamasına 5 gün kala yapma benim düzensiz adet 31.günde çatlayan yumurtlarım olduğu için ben ilişkiye giriyordum
İnşallah hamilesindir canım Rabbim dualarımızı kabul buyurur gönlümüzdekini kucağımıza verir inşallah güzel haberlerini bekliyoruzSlm arkadaşlar nasılsınız bu gece cuma gecesi dualarımızda birbirimizi unutmayalım hayırlısı ile bende güzel haberler alırım son 2 gün dualarınızda benide unutmayın
Sen gazianteptesin bende sanliurfadayimc yakınız birbirimizeMaalesef canım 17 aralıkta acilacakmis sağlık ocağı .. saçma sapan iş yapmışlar ya .. 15 bin kişi oturuyor burda ama ne hastane var ne sağlık ocağı nede eczane merkez burada 25 km uzak düşün yanisağol canım Allah razı olsun hayırla gelsin bebeğim ama kaç gündür iş yapmaktan öldüm resmen valla yalan yok ağırda kaldırdım yani mecbur napim kaynanam gil bizdeydi onlar da anlayışlı değiller hiç sabah uyandım ki gitmişler yataklar duruyor mutfak berbat ağlaya ağlaya kalktım ben yaptım hepsini
Allah yardımcın olsunYa gelmeleri bişi değil ama geliyorlar dört beş gün kalıp gidiyorlar iki gün geçmeden geri geliyorlar her gelip gitmelerinde evi öyle bırakıp gidiyor lar sırtım ağrıyor valla ya
Aynen canım fazla yok aramızdaSen gazianteptesin bende sanliurfadayimc yakınız birbirimize
Amin canım.. Allah kimseyi düşüncesiz aileye düşürmesinAllah yardımcın olsun
Amin cnm amin Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip eder RabbimAmin canım.. Allah kimseyi düşüncesiz aileye düşürmesin
Amin canım inşallah .. dua et banaAmin cnm amin Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah hayırlısıyla eli ayağı düzgün hayırlı sağlıklı erkek evlat nasip eder Rabbim
Maşallah kuzuyaGünaydın kızlar, biz de dün kalp atışını duyduk çok şükür. Bu da benim kuzunun fotosu.bir tık önden gidiyormuşuz.
bu sabah yaptığım testim negatif çıktı.demekki yokuş bu yanlış sonuç vermiş :/Eki Görüntüle 2958719 kızlar adet tarihime 5 gün var.yumurtlama zamanı bir korunmasız ilişkim olmuştu.bugun test yaptım.10-15 dk sonra cıktı.bu pozitifmidir kesin.5 gün var adetime.tekrar düşük dış gebelik olur diye çok korkuyorum
Yaaa maşallahGünaydın kızlar, biz de dün kalp atışını duyduk çok şükür. Bu da benim kuzunun fotosu.bir tık önden gidiyormuşuz.
Canım senin dün ki testinde çok net çizgi vardı. Bu sabah çıkmaması çok tuhaf testin de bozuk teste benzemiyordu. Bence sen en güzeli bir kan ver en doğru sonuç orda çıkarbu sabah yaptığım testim negatif çıktı.demekki yokuş bu yanlış sonuç vermiş :/
valla canım çok şaşırdım kurudukça iyice de netleşmişti.daha adet günüme 4 gün var.geçerse tekrar bakarım.çok üzüldüm.birşey benimle dalga geçiyor sanki. düm düz negatif çıktı.birşey diyemiyorumYaaa maşallah
Sağlıkla gelsin annesi
Canım senin dün ki testinde çok net çizgi vardı. Bu sabah çıkmaması çok tuhaf testin de bozuk teste benzemiyordu. Bence sen en güzeli bir kan ver en doğru sonuç orda çıkar
Gerçekten çok tuhaf bir durum olmayan bişey o kadar net nasıl çıkıyor test bozuk desek bi dağılma vs olurdu diye düşünüyorum. Sen hiç üzme kendini bekle bakalım adetini Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip eder. Nasibe ne zaman yazıldıysa o zaman gelecek böyle düşün canım. Bekleten Rabbim güzelleştiriyordur bundan hiç şüphen olmasınvalla canım çok şaşırdım kurudukça iyice de netleşmişti.daha adet günüme 4 gün var.geçerse tekrar bakarım.çok üzüldüm.birşey benimle dalga geçiyor sanki. düm düz negatif çıktı.birşey diyemiyorum
teşekkür ederim.Allah razı olsun.içimi ferahlattın.hayırlısıGerçekten çok tuhaf bir durum olmayan bişey o kadar net nasıl çıkıyor test bozuk desek bi dağılma vs olurdu diye düşünüyorum. Sen hiç üzme kendini bekle bakalım adetini Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip eder. Nasibe ne zaman yazıldıysa o zaman gelecek böyle düşün canım. Bekleten Rabbim güzelleştiriyordur bundan hiç şüphen olmasın
Ne demek canım benimteşekkür ederim.Allah razı olsun.içimi ferahlattın.hayırlısı
Amin cnm çok teşekkürlerYaaa maşallah
Sağlıkla gelsin annesi
Canım senin dün ki testinde çok net çizgi vardı. Bu sabah çıkmaması çok tuhaf testin de bozuk teste benzemiyordu. Bence sen en güzeli bir kan ver en doğru sonuç orda çıkar
Ağzından bal damlıyorMaşallah kuzuyaerkek bebekler genelde önden gidiyor hayirla sağlıkla gelsin inşallah annesi
Bende durumlar stabilAmin cnm çok teşekkürler. Sen de durumlar nasıl?
Canım hem oğlumda hem kızlarımda çok kötü mide bulantısı çektim hiç bir farkı yok tu. Bence belirtiler bünyeden bünyeye değişiyor
Evet canım korunmalı yumurtaya 5 gün kala yapma sadece.Teşekkürler cevap için evet düzenli 28 günde bir olur regl bitince korunmalı olarak ilişski olabilir o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?