Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174

Teşekkürler cevap için evet düzenli 28 günde bir olur regl bitince korunmalı olarak ilişski olabilir o zaman

Slm arkadaşlar nasılsınız bu gece cuma gecesi dualarımızda birbirimizi unutmayalım hayırlısı ile bende güzel haberler alırım son 2 gün dualarınızda benide unutmayın
İnşallah hamilesindir canım Rabbim dualarımızı kabul buyurur gönlümüzdekini kucağımıza verir inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

Sen gazianteptesin bende sanliurfadayimc yakınız birbirimize

bu sabah yaptığım testim negatif çıktı.demekki yokuş bu yanlış sonuç vermiş :/

Günaydın kızlar, biz de dün kalp atışını duyduk çok şükür. Bu da benim kuzunun fotosu.bir tık önden gidiyormuşuz.
Yaaa maşallah
Sağlıkla gelsin annesi
bu sabah yaptığım testim negatif çıktı.demekki yokuş bu yanlış sonuç vermiş :/
Canım senin dün ki testinde çok net çizgi vardı. Bu sabah çıkmaması çok tuhaf testin de bozuk teste benzemiyordu. Bence sen en güzeli bir kan ver en doğru sonuç orda çıkar

valla canım çok şaşırdım kurudukça iyice de netleşmişti.daha adet günüme 4 gün var.geçerse tekrar bakarım.çok üzüldüm.birşey benimle dalga geçiyor sanki. düm düz negatif çıktı.birşey diyemiyorum

Gerçekten çok tuhaf bir durum olmayan bişey o kadar net nasıl çıkıyor test bozuk desek bi dağılma vs olurdu diye düşünüyorum. Sen hiç üzme kendini bekle bakalım adetini Rabbim inşallah güzel haberler almayı nasip eder. Nasibe ne zaman yazıldıysa o zaman gelecek böyle düşün canım. Bekleten Rabbim güzelleştiriyordur bundan hiç şüphen olmasın

teşekkür ederim.Allah razı olsun.içimi ferahlattın.hayırlısı

Amin cnm çok teşekkürler. Sen de durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…