- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.801
Canım maşallah bu erkekGünaydın kızlar, biz de dün kalp atışını duyduk çok şükür. Bu da benim kuzunun fotosu.bir tık önden gidiyormuşuz.
Canım eşine tuzlu yedir domatesi doğra tuzla ver salatalık vs görümcem kadın doğumcu y spermleri için tuz ve sade soda çok iyi demişti ha bide muzHavuç incir yiyorum ben birde adetin 2 günü bal tarçın çörek otu kürüne başlarım diye düşündüm bakalım
Ağzın bal yesinCanım maşallah bu erkektahminimce bide erkek bebekler balık gibidir içinde çabuk da oynamaya başlar sen gece yatınca kendini dinle biraz sağa sonra sol tarafına dön anlarsın
Vardır onun da zamanı cnm. Deneme yapacak mısın yakında?Bende durumlar stabil
İnşAllah birgün bende hamileyim diye size haber veririm canım
Aynen öyle canım zamanı var demek ki Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordurVardır onun da zamanı cnm. Deneme yapacak mısın yakında?
Allah razı olsun inşAllah canım benimCanım eşine tuzlu yedir domatesi doğra tuzla ver salatalık vs görümcem kadın doğumcu y spermleri için tuz ve sade soda çok iyi demişti ha bide muz
Senin kaçıncı bebeğin canım gebelik düşünüyormusun?Canım eşine tuzlu yedir domatesi doğra tuzla ver salatalık vs görümcem kadın doğumcu y spermleri için tuz ve sade soda çok iyi demişti ha bide muz
Usg kağıdında çabuk oluşmuş eli kolu da bak eğer erkekse hediyemi isterimAğzın bal yesin. Bu kadar erken oynar mı bilemedim, akşamları bakayım .
Benim 1 kızım var 8 yaşında oğlum 5 yaşında yok düşünmüyorum hayat çok pahalı olmuş herşey uçmuş bu ikisine zor bakıyorum 1 sene daha dursun ama eşim ısrar ederse bilemicemSenin kaçıncı bebeğin canım gebelik düşünüyormusun?
Canim kadinin diyet yapması ise yarar mı peki yoksa sadece erkek mi yapacak , birde bu diyet 1 ay yeterli mi senceCanım eşine tuzlu yedir domatesi doğra tuzla ver salatalık vs görümcem kadın doğumcu y spermleri için tuz ve sade soda çok iyi demişti ha bide muz
Canim kadinin diyet yapması ise yarar mı peki yoksa sadece erkek mi yapacak , birde bu diyet 1 ay yeterli mi sence
İnşallah cnm, ne dilersenUsg kağıdında çabuk oluşmuş eli kolu da bak eğer erkekse hediyemi isterim
Cnm test bozuk da olabilir kimyasal da olabilir. İnşallah hayırlısı neyse o olurvalla canım çok şaşırdım kurudukça iyice de netleşmişti.daha adet günüme 4 gün var.geçerse tekrar bakarım.çok üzüldüm.birşey benimle dalga geçiyor sanki. düm düz negatif çıktı.birşey diyemiyorum
Duydum biliyorum canım ama sol değil kadınlar sağdan sola erkekler soldan sağa döküyo yani bi kadınlar sağdan dökmemiz lazım sol değilKızlar merhaba bilmiyorum bunu duyaniniz veya bileniniz var mı ama ben yine de yazmak istedim belki duymayan bilmeyen vardır diye. Bende daha yeni öğrendim sayılır. Tuzlu suyu vücudunuza döküncede bebeğinizin erkek olma olasılığı artıyormuş. Esra ezmeci diye bir psikiyatri var internette detaylı olarakk anlatıyor bir onu dinleyin derim. Ben kısaca şöyle anlatayım 1 litre suya 2 yemek kaşığı kaya tuzunu koyup iyice eritiyoruz sonra da haftada 1 kez duştan çikarken sol tarafımızdan başlayıp çoğunu solumuza döküp sağ tarafa da döküp çıkıyoruz tekrar durulanmiyoruz bunu da deneyin isterseniz kadın baya bi detaylı anlatıyor dişil enerjiyi artırıyormuş vucuttaki enfeksiyonlari yok ediyormus bunu yapip hamile kalanlar da oluyormus yani dogurganligi arttiriyormus ve genelde hamile kalanlarin coguda erkek oluyormus. Tabiki yüzde yüz değil ama yapsanız da birşey kaybetmezsiniz bence. Yine de Allah biliyor tabiki hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Allah hepimizin kalbine göre versin.
Evet canım benim sol diye aklımda kalmış tekrar dinledim dediğin gibi sağ taraftan başlanıyormuş kızlar k.nakmayin tekrar düzelteyim o zaman sağ taraftan başlanıyor diyeDuydum biliyorum canım ama sol değil kadınlar sağdan sola erkekler soldan sağa döküyo yani bi kadınlar sağdan dökmemiz lazım sol değil
Canım senin görümcene doktor sadece sade soda ve tuzlu şeyler mi ye demiş zamanlama hakkında bişey söylememiş miOo 1 ay çok iyi olur bence erkek daha önemli yapması sonuçta y spermleri güçlenmesi lazım ben yazıyorum çoğu kişiye dedim yaptılar test günü saati sıvı içilmesi çok önemli tabi uygular uygulamazsınız siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?