- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.821
Evet ben beraberlikten once yaptım hamileyim ama cinsiyeti bilmiyorumKızlar merhaba bilmiyorum bunu duyaniniz veya bileniniz var mı ama ben yine de yazmak istedim belki duymayan bilmeyen vardır diye. Bende daha yeni öğrendim sayılır. Tuzlu suyu vücudunuza döküncede bebeğinizin erkek olma olasılığı artıyormuş. Esra ezmeci diye bir psikiyatri var internette detaylı olarakk anlatıyor bir onu dinleyin derim. Ben kısaca şöyle anlatayım 1 litre suya 2 yemek kaşığı kaya tuzunu koyup iyice eritiyoruz sonra da haftada 1 kez duştan çikarken sol tarafımızdan başlayıp çoğunu solumuza döküp sağ tarafa da döküp çıkıyoruz tekrar durulanmiyoruz bunu da deneyin isterseniz kadın baya bi detaylı anlatıyor dişil enerjiyi artırıyormuş vucuttaki enfeksiyonlari yok ediyormus bunu yapip hamile kalanlar da oluyormus yani dogurganligi arttiriyormus ve genelde hamile kalanlarin coguda erkek oluyormus. Tabiki yüzde yüz değil ama yapsanız da birşey kaybetmezsiniz bence. Yine de Allah biliyor tabiki hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Allah hepimizin kalbine göre versin.
Ayy inşallah öyledir ben Bayadır hissediyorum iki gündür daha çok hissediyorum kıpır kıpır. Ama bugün bir rüya gördüm çok etkilendim kiz mi acaba diyorum moralim bozuldu ister istemezAğzın bal yesin. Bu kadar erken oynar mı bilemedim, akşamları bakayım .
Bence erken gitme 18 .haftadan önce öğrenme benim iki kızımdada kesin erkek dediler 14.haftada sonradan yanlış görmüşüz dediler sakın erken öğrenme hayal kırıklığı oluyorKizlar ya cinsiyeti kaçıncı haftada ogrendiniz
Bende 3 kiz var 3unu de 10 11 . Haftalarda kiz dedi dr ve doğru çıktı ama bilmem ki neyse bi kontrole gideyim bakalimBence erken gitme 18 .haftadan önce öğrenme benim iki kızımdada kesin erkek dediler 14.haftada sonradan yanlış görmüşüz dediler sakın erken öğrenme hayal kırıklığı oluyor
Oglumda 12.hadtada iki kizimdada 17-18de ogrendimKizlar ya cinsiyeti kaçıncı haftada ogrendiniz
Canım 12 haftalıkken özel bir doktorda öğrenebilirsin. Ben oğluma 12 haftalıkken özel doktorda öğrenmiştim.Kizlar ya cinsiyeti kaçıncı haftada ogrendiniz
Özele gidiyorum bu hafta randevu alacaktım.o zaman 12. Haftaya doğru alayim .Ben suan kipirdadigini hissediyorum siz de de öyle oldu mu kızlarda hissetmiyordum bu haftalarda öyle hatırlıyorum amaCanım 12 haftalıkken özel bir doktorda öğrenebilirsin. Ben oğluma 12 haftalıkken özel doktorda öğrenmiştim.
Ben oğlumu 14. Haftada net söyledim erkek diye doktor güldü hatta, 16. Haftada da erkek dedi bende doktora güldümKizlar ya cinsiyeti kaçıncı haftada ogrendiniz
Ya ne bileyim kızlarda hep erkek gördüm rüyamda kiz oldu bunda kiz görüyordum bugün erkek gördüm moralim alt üst insan ister istemez farklı olsun istiyorBen oğlumu 14. Haftada net söyledim erkek diye doktor güldü hatta, 16. Haftada da erkek dedi bende doktora güldüm
Siz neler yapmıştınız özel bişey var mıydı ? Ben kaçırdım sanırım siz yazdıysanız kusura bakmayınBen oğlumu 14. Haftada net söyledim erkek diye doktor güldü hatta, 16. Haftada da erkek dedi bende doktora güldüm
Anneler hisseder diyorlar ben erkek hissediyordum. Ama bilmiyorum çok isteyince olmuyor galiba imtihanBen oğlumu 14. Haftada net söyledim erkek diye doktor güldü hatta, 16. Haftada da erkek dedi bende doktora güldüm
Canım kıpırdanmayı hatırlamıyorum ama benim belirtilerim kızlarımda ve oğlum da aynıydı. ama net hatırlıyorum 12 haftalıkken erkek demişti doktor. Devlet hastanesinde söylemiyorlar 16. Haftadan önce. İnşallah bebişin sağlıklı bir paşıdır canımÖzele gidiyorum bu hafta randevu alacaktım.o zaman 12. Haftaya doğru alayim .Ben suan kipirdadigini hissediyorum siz de de öyle oldu mu kızlarda hissetmiyordum bu haftalarda öyle hatırlıyorum ama
Erkekler erken belli oluyor o zamanOglumda 12.hadtada iki kizimdada 17-18de ogrendim
Dua et canım yer gök dua,inşallah rabbim değişik tat nasip etsinYa ne bileyim kızlarda hep erkek gördüm rüyamda kiz oldu bunda kiz görüyordum bugün erkek gördüm moralim alt üst insan ister istemez farklı olsun istiyor
Bence normal bu tür rüyalar bebek düşünen bir kadın sürekli kız bebek te erkek bebek te görürü hele bi de hamileysenYa ne bileyim kızlarda hep erkek gördüm rüyamda kiz oldu bunda kiz görüyordum bugün erkek gördüm moralim alt üst insan ister istemez farklı olsun istiyor
Oyle bir psikolojik savaş içindeyim ki canim kaynana bir yandan görümce bir yandan nolcak böyle bilmem kiBence normal bu tür rüyalar bebek düşünen bir kadın sürekli kız bebek te erkek bebek te görürü hele bi de hamileysentakılma rüyalara
Estağfurullah canımSiz neler yapmıştınız özel bişey var mıydı ? Ben kaçırdım sanırım siz yazdıysanız kusura bakmayındenemelere başlıyacağımda o yüzden soruyorum
Anladım canım nasip kısmet tabi en başta rabbim dağlık versin bende denemelere başlayacağım nasip olursa bakalım erkeğin dolu olması çok önemli bence bu şansı arttırıyorEstağfurullah canımyok ben o dönem bu yöntem denemeleri bilmiyordum son 4 yıldır kk deyim..oğlum 7 yaşında.. ben adet olacağım gun ki ilişkiden hamile kaldım, geç döllenme olmus..tek ilişki idi ve eşim 2 hafta kadar doluydu bunlara eminim.ve eşim iş yerinde mecbur hep etli yemekler yerdi halen de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?