Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Evet ben beraberlikten once yaptım hamileyim ama cinsiyeti bilmiyorum

Ağzın bal yesin. Bu kadar erken oynar mı bilemedim, akşamları bakayım.
Ayy inşallah öyledir ben Bayadır hissediyorum iki gündür daha çok hissediyorum kıpır kıpır. Ama bugün bir rüya gördüm çok etkilendim kiz mi acaba diyorum moralim bozuldu ister istemez

Bence erken gitme 18 .haftadan önce öğrenme benim iki kızımdada kesin erkek dediler 14.haftada sonradan yanlış görmüşüz dediler sakın erken öğrenme hayal kırıklığı oluyor
Bende 3 kiz var 3unu de 10 11 . Haftalarda kiz dedi dr ve doğru çıktı ama bilmem ki neyse bi kontrole gideyim bakalim

Canım 12 haftalıkken özel bir doktorda öğrenebilirsin. Ben oğluma 12 haftalıkken özel doktorda öğrenmiştim.
Özele gidiyorum bu hafta randevu alacaktım.o zaman 12. Haftaya doğru alayim .Ben suan kipirdadigini hissediyorum siz de de öyle oldu mu kızlarda hissetmiyordum bu haftalarda öyle hatırlıyorum ama

Ben oğlumu 14. Haftada net söyledim erkek diye doktor güldü hatta, 16. Haftada da erkek dedi bende doktora güldüm
Ya ne bileyim kızlarda hep erkek gördüm rüyamda kiz oldu bunda kiz görüyordum bugün erkek gördüm moralim alt üst insan ister istemez farklı olsun istiyor

Ben oğlumu 14. Haftada net söyledim erkek diye doktor güldü hatta, 16. Haftada da erkek dedi bende doktora güldüm
Siz neler yapmıştınız özel bişey var mıydı ? Ben kaçırdım sanırım siz yazdıysanız kusura bakmayın denemelere başlıyacağımda o yüzden soruyorum

Özele gidiyorum bu hafta randevu alacaktım.o zaman 12. Haftaya doğru alayim .Ben suan kipirdadigini hissediyorum siz de de öyle oldu mu kızlarda hissetmiyordum bu haftalarda öyle hatırlıyorum ama
Canım kıpırdanmayı hatırlamıyorum ama benim belirtilerim kızlarımda ve oğlum da aynıydı. ama net hatırlıyorum 12 haftalıkken erkek demişti doktor. Devlet hastanesinde söylemiyorlar 16. Haftadan önce. İnşallah bebişin sağlıklı bir paşıdır canım

Ya ne bileyim kızlarda hep erkek gördüm rüyamda kiz oldu bunda kiz görüyordum bugün erkek gördüm moralim alt üst insan ister istemez farklı olsun istiyor
Dua et canım yer gök dua,inşallah rabbim değişik tat nasip etsin hiç belli olmaz rüyaları neye yorarsan o olur da derler, rabbim üç balina bir kelebek nasip etsin inşallah deneme sürecin nasıldı

Kızlar kız bebek için de catlamadan 8 saat sonrası ilişki deniyor sizce risk mi ?
Ben şimdiye kadar hep yumdan 2 gün öncesine kadar sık ilişki diye duydum yani gün aşırı

Bence normal bu tür rüyalar bebek düşünen bir kadın sürekli kız bebek te erkek bebek te görürü hele bi de hamileysen takılma rüyalara

Siz neler yapmıştınız özel bişey var mıydı ? Ben kaçırdım sanırım siz yazdıysanız kusura bakmayın denemelere başlıyacağımda o yüzden soruyorum
Estağfurullah canım yok ben o dönem bu yöntem denemeleri bilmiyordum son 4 yıldır kk deyim..oğlum 7 yaşında.. ben adet olacağım gun ki ilişkiden hamile kaldım, geç döllenme olmus..tek ilişki idi ve eşim 2 hafta kadar doluydu bunlara eminim.ve eşim iş yerinde mecbur hep etli yemekler yerdi halen de öyle

Anladım canım nasip kısmet tabi en başta rabbim dağlık versin bende denemelere başlayacağım nasip olursa bakalım erkeğin dolu olması çok önemli bence bu şansı arttırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…