- 30 Eylül 2021
- 535
- 476
- 23
- 39
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.841
Bende hep özel doktora gidiyorum benimkinde yanıldılar o haftalarda birbirine karışabiliyomuş çıkıntılarCanım 12 haftalıkken özel bir doktorda öğrenebilirsin. Ben oğluma 12 haftalıkken özel doktorda öğrenmiştim.
Birlikte mi yaşıyorsunuz canımOyle bir psikolojik savaş içindeyim ki canim kaynana bir yandan görümce bir yandan nolcak böyle bilmem ki
Kesinlikle doluluk önemli, bir de ben ilişki sonrası ayaklarımı belime kadar kaldırıp yatak başlığına kaldırmıştım öyle 20 dk bekledim.Anladım canım nasip kısmet tabi en başta rabbim dağlık versin bende denemelere başlayacağım nasip olursa bakalım erkeğin dolu olması çok önemli bence bu şansı arttırıyor
Alt Üst aynı apartman daBirlikte mi yaşıyorsunuz canım
Yumurtanın çabuk çatlaması asıl bence en garanti yol burda bir arakadaşımız vardı o ay yumurtam çok çabuk çatladı dedi bende çabuk çatlamaya takıldım bakalım ilk önce şu kürleri yapayım da bal çörek otu tarçın yumurtayı iyice geliştireyimKesinlikle doluluk önemli, bir de ben ilişki sonrası ayaklarımı belime kadar kaldırıp yatak başlığına kaldırmıştım öyle 20 dk bekledim.
Adet bittiği gün ve adetin geleceği gün erkek bebek getireceği kanaatindeyim
Pikte deneme olduğunda 5gunluk perhiz vardı silinmede 1 günlük bakalım ya nasip.duadan başka birsey gelmiyor suan elimden ver Allah im dualarımızı kabul et hayırla sağlıkl verKesinlikle doluluk önemli, bir de ben ilişki sonrası ayaklarımı belime kadar kaldırıp yatak başlığına kaldırmıştım öyle 20 dk bekledim.
Adet bittiği gün ve adetin geleceği gün erkek bebek getireceği kanaatindeyim
Bak ben havucu unuttum sakin unutma ye çabuk catlatiyormus haberin olsunYumurtanın çabuk çatlaması asıl bence en garanti yol burda bir arakadaşımız vardı o ay yumurtam çok çabuk çatladı dedi bende çabuk çatlamaya takıldım bakalım ilk önce şu kürleri yapayım da bal çörek otu tarçın yumurtayı iyice geliştireyimrabbimin hikmetine sual olmaz yardımcımız olsun
Dogru ikisinde benzerlik oluyorBende hep özel doktora gidiyorum benimkinde yanıldılar o haftalarda birbirine karışabiliyomuş çıkıntılar
Yaa evet doğru inşallah canım bakalımBak ben havucu unuttum sakin unutma ye çabuk catlatiyormus haberin olsun
Amin canım inşallah,bir arkadaşımda adete beş gün kala ki ilişkiden oğluna hamile kaldı bir kızı vardıYumurtanın çabuk çatlaması asıl bence en garanti yol burda bir arakadaşımız vardı o ay yumurtam çok çabuk çatladı dedi bende çabuk çatlamaya takıldım bakalım ilk önce şu kürleri yapayım da bal çörek otu tarçın yumurtayı iyice geliştireyimrabbimin hikmetine sual olmaz yardımcımız olsun
Amin inşallah canım evet yer gök dua,rabbim hepinizin isteyenin de gönlüne göre nasip etsin sağlıkla ogluslari sıra sıra getirin inşallahPikte deneme olduğunda 5gunluk perhiz vardı silinmede 1 günlük bakalım ya nasip.duadan başka birsey gelmiyor suan elimden ver Allah im dualarımızı kabul et hayırla sağlıkl verdeyip duruyorum
Kocaman bir aminAmin inşallah canım evet yer gök dua,rabbim hepinizin isteyenin de gönlüne göre nasip etsin sağlıkla ogluslari sıra sıra getirin inşallah
İnşallahAmin canım inşallah,bir arkadaşımda adete beş gün kala ki ilişkiden oğluna hamile kaldı bir kızı vardı
Burda inanın kim müjdeli haber ile gelse kendim kadar seviniyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah diyorumKocaman bir amin
Bencede en önemlisi çatlamayı yakalamakYumurtanın çabuk çatlaması asıl bence en garanti yol burda bir arakadaşımız vardı o ay yumurtam çok çabuk çatladı dedi bende çabuk çatlamaya takıldım bakalım ilk önce şu kürleri yapayım da bal çörek otu tarçın yumurtayı iyice geliştireyimrabbimin hikmetine sual olmaz yardımcımız olsun
Aslında yapılıp tutan denemeleri ilk sayfaya yazılsa ne güzel olur,bakmak isteyen oraya açar okur.yol gösterir deneyeceklere deBilmiyorum şuan da bir sürü erkek bebek isteyen kadınlar var hele bi ses verinkendimden biliyorum çok uzun zamandır okuyordum burdaki yazıları. Erkek bulan çoğu kişi giti bidaha gelmedi halbuki tecrübeleri çoğu kadına umut oluyor
Aynen öyle bir şey yapılsa çok güzel olurduAslında yapılıp tutan denemeleri ilk sayfaya yazılsa ne güzel olur,bakmak isteyen oraya açar okur.yol gösterir deneyeceklere de
L Lilarengim1 canım deneyip erkek bebeği tutturanlari,ilk sayfaya deneyimleri yazılsa ne güzel olur,deneme yapacaklara yol gösterir aslında, topigi açan sensin sorayım dedimBilmiyorum şuan da bir sürü erkek bebek isteyen kadınlar var hele bi ses verinkendimden biliyorum çok uzun zamandır okuyordum burdaki yazıları. Erkek bulan çoğu kişi giti bidaha gelmedi halbuki tecrübeleri çoğu kadına umut oluyor
AminnnnAmin canım inşallah,bir arkadaşımda adete beş gün kala ki ilişkiden oğluna hamile kaldı bir kızı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?