Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Anladım canım nasip kısmet tabi en başta rabbim dağlık versin bende denemelere başlayacağım nasip olursa bakalım erkeğin dolu olması çok önemli bence bu şansı arttırıyor
Kesinlikle doluluk önemli, bir de ben ilişki sonrası ayaklarımı belime kadar kaldırıp yatak başlığına kaldırmıştım öyle 20 dk bekledim.
Adet bittiği gün ve adetin geleceği gün erkek bebek getireceği kanaatindeyim

Yumurtanın çabuk çatlaması asıl bence en garanti yol burda bir arakadaşımız vardı o ay yumurtam çok çabuk çatladı dedi bende çabuk çatlamaya takıldım bakalım ilk önce şu kürleri yapayım da bal çörek otu tarçın yumurtayı iyice geliştireyim rabbimin hikmetine sual olmaz yardımcımız olsun

Pikte deneme olduğunda 5gunluk perhiz vardı silinmede 1 günlük bakalım ya nasip.duadan başka birsey gelmiyor suan elimden ver Allah im dualarımızı kabul et hayırla sağlıkl ver deyip duruyorum

Bak ben havucu unuttum sakin unutma ye çabuk catlatiyormus haberin olsun

Amin canım inşallah,bir arkadaşımda adete beş gün kala ki ilişkiden oğluna hamile kaldı bir kızı vardı

Pikte deneme olduğunda 5gunluk perhiz vardı silinmede 1 günlük bakalım ya nasip.duadan başka birsey gelmiyor suan elimden ver Allah im dualarımızı kabul et hayırla sağlıkl ver deyip duruyorum
Amin inşallah canım evet yer gök dua,rabbim hepinizin isteyenin de gönlüne göre nasip etsin sağlıkla ogluslari sıra sıra getirin inşallah

Kocaman bir amin
Burda inanın kim müjdeli haber ile gelse kendim kadar seviniyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah diyorum kız çocuğu farklıdır eminim,babaci oluyorlar, ama erkek çocuğu tam anneci, hatta bunu ben eşimde yaşadım resmen kıskanıyorum da dedi bir gün Allah'ım hepinize nasip etsin cokcaaaaaaa aminnnnn

Bencede en önemlisi çatlamayı yakalamak

Bilmiyorum şuan da bir sürü erkek bebek isteyen kadınlar var hele bi ses verin kendimden biliyorum çok uzun zamandır okuyordum burdaki yazıları. Erkek bulan çoğu kişi giti bidaha gelmedi halbuki tecrübeleri çoğu kadına umut oluyor

Aslında yapılıp tutan denemeleri ilk sayfaya yazılsa ne güzel olur,bakmak isteyen oraya açar okur.yol gösterir deneyeceklere de

L Lilarengim1 canım deneyip erkek bebeği tutturanlari,ilk sayfaya deneyimleri yazılsa ne güzel olur,deneme yapacaklara yol gösterir aslında, topigi açan sensin sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…