Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Evet ben beraberlikten once yaptım hamileyim ama cinsiyeti bilmiyorum
Ben de yaptım
Ayy inşallah öyledir ben Bayadır hissediyorum iki gündür daha çok hissediyorum kıpır kıpır. Ama bugün bir rüya gördüm çok etkilendim kiz mi acaba diyorum moralim bozuldu ister istemez
Bu dönemde rüyalarımız bilinçaltı bence. Nasıl yorarsak öyle çıkarmış, erkeğe yoralım biz
Ya ne bileyim kızlarda hep erkek gördüm rüyamda kiz oldu bunda kiz görüyordum bugün erkek gördüm moralim alt üst insan ister istemez farklı olsun istiyor

Yok cnm öyle deme. M Maviayyy ve B Beybipattis her soruya cevap yazdılar sağolsunlar.

Sen tam yumurtalama günü mü yaptın expresso arkadaşın usg kağıdın da bebek eli kolu çabuk gelişmiş erkek bebekler genel de hemen oluşur o yüzden istedim seninkiler daha çok küçük
Canim ben yakında usg çekilmedim iki tane var elimde 2sinide atayim

Yok cnm öyle deme. M Maviayyy ve B Beybipattis her soruya cevap yazdılar sağolsunlar.
Sağol canım valla elimden geldigince etiketlere cevap vermeye,yardımcı olmaya çalışıyorum. Belki çok sık giremem ama burayı da bırakmam inşallah. Güzel haber beklediğim birçok kardeşim var.hep dua ediyorum. Topigimizdeki tüm kardeşlerime erkek bebeği nasip etsin Rabbim

Sen tam yumurtalama günü mü yaptın expresso arkadaşın usg kağıdın da bebek eli kolu çabuk gelişmiş erkek bebekler genel de hemen oluşur o yüzden istedim seninkiler daha çok küçük
Burada 5haftalikti canım ondan olabilir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…