- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.861
Görümcem kadın doğum Cu o kendi bana öyle dediCanım senin görümcene doktor sadece sade soda ve tuzlu şeyler mi ye demiş zamanlama hakkında bişey söylememiş mi
Bana usg atsanaErkekler erken belli oluyor o zaman
Ben de yaptımEvet ben beraberlikten once yaptım hamileyim ama cinsiyeti bilmiyorum
Bu dönemde rüyalarımız bilinçaltı bence. Nasıl yorarsak öyle çıkarmış, erkeğe yoralım bizAyy inşallah öyledir ben Bayadır hissediyorum iki gündür daha çok hissediyorum kıpır kıpır. Ama bugün bir rüya gördüm çok etkilendim kiz mi acaba diyorum moralim bozuldu ister istemez
Ya ne bileyim kızlarda hep erkek gördüm rüyamda kiz oldu bunda kiz görüyordum bugün erkek gördüm moralim alt üst insan ister istemez farklı olsun istiyor
Yok cnm öyle deme. M Maviayyy ve B Beybipattis her soruya cevap yazdılar sağolsunlar.Bilmiyorum şuan da bir sürü erkek bebek isteyen kadınlar var hele bi ses verinkendimden biliyorum çok uzun zamandır okuyordum burdaki yazıları. Erkek bulan çoğu kişi giti bidaha gelmedi halbuki tecrübeleri çoğu kadına umut oluyor
Canim ben yakında usg çekilmedim iki tane var elimde 2sinide atayimBana usg atsana
Karindan mi canım bu usg lerCanim ben yakında usg çekilmedim iki tane var elimde 2sinide atayim
EvetKarindan mi canım bu usg ler
Brnim oğlanın kesesi giib yuvarlak
Hadi inşallah erkektir ben de tadarim o duyguyuBrnim oğlanın kesesi giib yuvarlak
Canim ben yakında usg çekilmedim iki tane var elimde 2sinide atayim
Canim bana doktor 11 hafatalikken %60 erkek bebege benziyor dedi 15 haftalikkende doğruladı erkek olduğunuKizlar ya cinsiyeti kaçıncı haftada ogrendiniz
Ya canimsin benim
Erkekler erken
Aslinda oyle tecrubeli dr 11 haftada kizida oglanida gorur kiz kendini kapatsa bile mesanesine bakip yumurtaliklarini görebilir bunh perinatoloji uzmanı soylrmisyiErkekler erken belli oluyor o zaman
O zaman soda ve tuzlu salatalık domateste eklendi listeye allahım yardımcımız olsun her birimiz için gönlümüzdeki kucağımızda olsunGörümcem kadın doğum Cu o kendi bana öyle dedi
Canım hepsi demedim zaten çoğu giti bunu sende biliyorsunBen de yaptım
Bu dönemde rüyalarımız bilinçaltı bence. Nasıl yorarsak öyle çıkarmış, erkeğe yoralım biz
Yok cnm öyle deme. M Maviayyy ve B Beybipattis her soruya cevap yazdılar sağolsunlar.
Tabiki cnm, ama yıllardır buralardayım, bu dönem çok erkek tutturduk çok şükür ve ilk defa hepsi de burada kaldı.Canım hepsi demedim zaten çoğu giti bunu sende biliyorsun
Sağol canım valla elimden geldigince etiketlere cevap vermeye,yardımcı olmaya çalışıyorum. Belki çok sık giremem ama burayı da bırakmam inşallah. Güzel haber beklediğim birçok kardeşim var.hep dua ediyorum. Topigimizdeki tüm kardeşlerime erkek bebeği nasip etsin Rabbim
Amin inşallah canım Rabbim tüm istiyenlere nasip etsinTabiki cnm, ama yıllardır buralardayım, bu dönem çok erkek tutturduk çok şükür ve ilk defa hepsi de burada kaldı.. Darısı bizim de başımıza
Burada 5haftalikti canım ondan olabilir mi ?Sen tam yumurtalama günü mü yaptın expresso arkadaşın usg kağıdın da bebek eli kolu çabuk gelişmiş erkek bebekler genel de hemen oluşur o yüzden istedim seninkiler daha çok küçük
Canim senin usg kac haftalikTabiki cnm, ama yıllardır buralardayım, bu dönem çok erkek tutturduk çok şükür ve ilk defa hepsi de burada kaldı.. Darısı bizim de başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?