Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Aynen galiba istese hemen anlayabilir bende öyle düşünüyorum ben gitmedim gerci 5haftalikti en son gittigimde
Aslinda oyle tecrubeli dr 11 haftada kizida oglanida gorur kiz kendini kapatsa bile mesanesine bakip yumurtaliklarini görebilir bunh perinatoloji uzmanı soylrmisyi

Ben en son 5haftalikken çekilmiştim erkek bebekler elleri kolları çabuk belli oluyor demiş bir arkadaş ondan sordum canım. Acaba 5haftalikken belli olan var mı?
Yok cnm, bebek bile zor belli oluyor o haftalarda. Bu kadar ayrıntılara takılma bence. İnsan gerçekten strese giriyor. Her belirti de bişey arıyor. Ne zaman gideceksin bir daha?

Yok cnm, bebek bile zor belli oluyor o haftalarda. Bu kadar ayrıntılara takılma bence. İnsan gerçekten strese giriyor. Her belirti de bişey arıyor. Ne zaman gideceksin bir daha?
Bilmem ki 10 haftaya gireceğim 12 haftada mi gitsem karar veremiyorum suan durumum iyi rahatsız olsam giderim ama su içemiyorum ona çözüm bulamadım midem bulanıyor içince gidersem o yüzden gidecegim

L Lilarengim1 arkadaşımıza özelden yazdım burdan etiketledim sanırım girmiyor çok sıkı diyet yapıyordu birde zamanlama için baya test etmişti kendini bizden daha tecrübeli

Tabi ki canım iyi ce öğrenmek istiyorum maşaallah sen tecrübelisin, benim iki kızım var oğlum olsun istiyorum Rabbim den,bana tam anlatırsanız müsait olduğunuz da çok sevinirim, mesela 1 ay eşim diyet yapacak et yiyecek soda ve tuzlu yiyecek bu kısmını anladım canım, yumurtlama zamanı ilk hafif açılmayı görünce deneme olacak değil mi canim ben mi yanlış anladım acaba ,catlama akintisini görünce hafif bir açılmada olunca deneme olacak değil mi ,şu meselesi yarım bardak su içip test yapacağız demi canim ,çok teşekkür ederim şimdiden bilgilerin için

Bilmem ki 10 haftaya gireceğim 12 haftada mi gitsem karar veremiyorum suan durumum iyi rahatsız olsam giderim ama su içemiyorum ona çözüm bulamadım midem bulanıyor içince gidersem o yüzden gidecegim
Benim de öyle. Su içemiyorum. Dr ilaç verdi bulantı için. İyi geldi.

Slm canlar dün hasta olmam gerekiyodu olmadım bugünde olmadım benim normalde hiç değişmez adetim gecikmezde sancım var ama olmadım bu gebelik belirtisimi acaba

Slm canlar dün hasta olmam gerekiyodu olmadım bugünde olmadım benim normalde hiç değişmez adetim gecikmezde sancım var ama olmadım bu gebelik belirtisimi acaba
Test yaptinmi? Cnm hamilelik belirtisi ile adet belirstisi hemen hemen ayni insllah hamilesindir cnm

Canım test yaptinmi varsa hamilelik çıkar inşallah Rabbimin izniyle oğluna hamilesindir

M Maviayyy Expresso testim yok ovulasyon testi var testim yok diye yapamadım elim yüreğimde inşallah vardır her dk bakıyorum bişey varmı diye yok bu saat oldu hala olmadım
Ben ilk adetimden önce ovulasyon testi yaptım onda belli oldu t cizgisi koyu çıkar onu yap canım sonra sabahına gebelik testi yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…