- 30 Eylül 2021
- 535
- 476
- 23
- 39
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.901
İnşallahhh rabbim tüm isteyenlere nasip etsin amin herkese tşkr ederim inanın kız kardeş gibi oldunuz o kadar samimiki herkes çok mutluyum böyle bi platformda sizler gibi değerli insanları tanıdığım için M Maviayyy G Guzel AslanBen hiç dayanamıyordum her ay bikaç gün kala başlıyordum testlereHadi bakalım İnşallah oğluşun seninledir canım.
Amin canın İnşallahİnşallahhh rabbim tüm isteyenlere nasip etsin amin herkese tşkr ederim inanın kız kardeş gibi oldunuz o kadar samimiki herkes çok mutluyum böyle bi platformda sizler gibi değerli insanları tanıdığım için M Maviayyy G Guzel AslanExpresso Zambak1985 K kbryummy ve ismini hatırlamadığım bütün üyeler
Ayyy ayyy canım hayırlı olsun sağlıkla inşallah bence hamissinOvulasyon böyle çıktıExpresso M Maviayyy G Guzel Aslan yorumlarmısınız kop koyu çıktı ilk andan itibaren
Ayyy inşallah canımAyyy ayyy canım hayırlı olsun sağlıkla inşallah bence hamissin
Hamilesin bence canim benimkide boyle çıkmıştı hayirli olsun sağlıkla gelsin oğluşunOvulasyon böyle çıktıExpresso M Maviayyy G Guzel Aslan yorumlarmısınız kop koyu çıktı ilk andan itibaren
Ayy ciddimisin boşuna heveslenmiyorum demi eşimi gönderdim şimdi nöbetçi eczaneye yapayım onuda atarım hiç adetim gecikmez bu 2 gün geçmiş haliyle yaptımHamilesin bence canim benimkide boyle çıkmıştı hayirli olsun sağlıkla gelsin oğluşun
Canim benimde aynen boyleydi ben denemek için ovulasyon testiyle yapmıştımAyy ciddimisin boşuna heveslenmiyorum demi eşimi gönderdim şimdi nöbetçi eczaneye yapayım onuda atarım hiç adetim gecikmez bu 2 gün geçmiş haliyle yaptım
Canım şimdi yapsam sonuç verirmi sabahımı bekleyeyim acabaCanim benimde aynen boyleydi ben denemek için ovulasyon testiyle yapmıştım
Eğer adetin duzenliyse cnm hic gecikme olmuyorsa insllah Allahin izniyle hamilesindir insllahh
Canim sabahi bekleyemem dersen yap simdi ben olsam yapardim sabahi bekleyemezdimCanım şimdi yapsam sonuç verirmi sabahımı bekleyeyim acaba
Masallah kuzum hayirli olsun hamilesin oğluş geliyor insllah yarin kan testi yaprtir cnmn kesinleşsinKızlar gebelik testim ilk anda böyle çıktı M MaviayyyExpresso G Guzel Aslan A annekaraca K Kbr20 @Birdemetumut Zambak1985
Sağol canım hemen çin takvimine girdim kız gösteriyo rabbim sağlıklı eksiksiz erkek nasip eder inşallah aminMasallah kuzum hayirli olsun hamilesin oğluş geliyor insllah yarin kan testi yaprtir cnmn kesinleşsin
Amin amin cnm saglikla kese ve kalp atisinida duyarsinSağol canım hemen çin takvimine girdim kız gösteriyo rabbim sağlıklı eksiksiz erkek nasip eder inşallah amin
Hayırlı olsun. İnsallah ogluşum oluyor haberini vermek de nasip olurKızlar gebelik testim ilk anda böyle çıktı M MaviayyyExpresso G Guzel Aslan A annekaraca K Kbr20 @Birdemetumut Zambak1985
İnşallah aminnnnnnnnHayırlı olsun. İnsallah ogluşum oluyor haberini vermek de nasip olur
İnşallahhh rabbim tüm isteyenlere nasip etsin amin herkese tşkr ederim inanın kız kardeş gibi oldunuz o kadar samimiki herkes çok mutluyum böyle bi platformda sizler gibi değerli insanları tanıdığım için M Maviayyy G Guzel AslanExpresso Zambak1985 K kbryummy ve ismini hatırlamadığım bütün üyeler
Ay hayırlı olsun canım oğlan geliyor inşallahOvulasyon böyle çıktıExpresso M Maviayyy G Guzel Aslan yorumlarmısınız kop koyu çıktı ilk andan itibaren
Hepimiz kader ortagiyiz canım aynı şey için duamız istediğimizİnşallahhh rabbim tüm isteyenlere nasip etsin amin herkese tşkr ederim inanın kız kardeş gibi oldunuz o kadar samimiki herkes çok mutluyum böyle bi platformda sizler gibi değerli insanları tanıdığım için M Maviayyy G Guzel AslanExpresso Zambak1985 K kbryummy ve ismini hatırlamadığım bütün üyeler
Hayirli olsun canım Rabbim sağlıkla erkek evlat haberi almayı nasip etsin .kolay hamilelik versinKızlar gebelik testim ilk anda böyle çıktı M MaviayyyExpresso G Guzel Aslan A annekaraca K Kbr20 @Birdemetumut Zambak1985
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?