Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ben hiç dayanamıyordum her ay bikaç gün kala başlıyordum testlere Hadi bakalım İnşallah oğluşun seninledir canım.
İnşallahhh rabbim tüm isteyenlere nasip etsin amin herkese tşkr ederim inanın kız kardeş gibi oldunuz o kadar samimiki herkes çok mutluyum böyle bi platformda sizler gibi değerli insanları tanıdığım için M Maviayyy G Guzel Aslan Expresso Zambak1985 K kbryummy ve ismini hatırlamadığım bütün üyeler

Amin canın İnşallah Gerçekten herkes çok sıcak ve samimi birbirini hiç görmeden bilmeden tanımadan sevmek de böyle bişeymiş demekki

Ayy ciddimisin boşuna heveslenmiyorum demi eşimi gönderdim şimdi nöbetçi eczaneye yapayım onuda atarım hiç adetim gecikmez bu 2 gün geçmiş haliyle yaptım
Canim benimde aynen boyleydi ben denemek için ovulasyon testiyle yapmıştım
Eğer adetin duzenliyse cnm hic gecikme olmuyorsa insllah Allahin izniyle hamilesindir insllahh

Hepimiz kader ortagiyiz canım aynı şey için duamız istediğimiz Rabbım hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı erkek evlat bizi bizden iyi anlayan olmaz o yüzden iyi ki böyle bir başlık açılmış ve tanışmışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…