- 7 Ekim 2021
- 164
- 239
- 53
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.921
Benim yaptığımdan bile daha koyu çıkmış gözün aydın oğlun geliyor insallahOvulasyon böyle çıktı @Expresso @MaviAy G Guzel Aslan yorumlarmısınız kop koyu çıktı ilk andan itibaren
Hayirli olsun canım hadi inşallah oğluna hamilesindir. Benimde kız gösteriyordu oğlum oldu inanma hiç kafanı takma onlaraSağol canım hemen çin takvimine girdim kız gösteriyo rabbim sağlıklı eksiksiz erkek nasip eder inşallah amin
Benim de kiz gösterdiği ay gebe kaldım.canim suan bilmiyorum cinsiyet ama kız olursa sırf pikte deneme olduğu için olur yoksa catlamada yine deneme oldu artık hangisinde tuttuysa o nasip olacak .sen takvime falan takilma içini ferah tut inşallah erkek olurSağol canım hemen çin takvimine girdim kız gösteriyo rabbim sağlıklı eksiksiz erkek nasip eder inşallah amin
İnşallahHayirli olsun canım hadi inşallah oğluna hamilesindir. Benimde kız gösteriyordu oğlum oldu inanma hiç kafanı takma onlara
İnşallah seninde benimde hepimizin erkektir ben tek ilişki silinmede denedimBenim de kiz gösterdiği ay gebe kaldım.canim suan bilmiyorum cinsiyet ama kız olursa sırf pikte deneme olduğu için olur yoksa catlamada yine deneme oldu artık hangisinde tuttuysa o nasip olacak .sen takvime falan takilma içini ferah tut inşallah erkek olur
İnanma canım Rabbim inşallah erkek evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almamızı nasip edecek hepimizeSağol canım hemen çin takvimine girdim kız gösteriyo rabbim sağlıklı eksiksiz erkek nasip eder inşallah amin
İnşallah canım çok aminBerrumberen canım çin takvimine kafayı takma
İnanma canım Rabbim inşallah erkek evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almamızı nasip edecek hepimize
Amin canım amin dua cok önemli. Maşallah ne güzel erkektir canım merak etme şimdi o stres başlayacak öğrenene kadarİnşallah seninde benimde hepimizin erkektir ben tek ilişki silinmede denedim
Rabbim kolay geçirtsin inşallah aminAmin canım amin dua cok önemli. Maşallah ne güzel erkektir canım merak etme şimdi o stres başlayacak öğrenene kadarben öyleyim şahsen 10 hafta oldu heyecan arttı bende
İnşallah oglum oluyor haberini veririm sizlere aminRabbim kolay geçirtsin inşallah amin
İnşallah benim elim yüreğimde hemen doktora gidip iğnelere başlamam lazım pıhtılaşma var ölüyo karnımdaİnşallah oglum oluyor haberini veririm sizlere amin.tabi suan gebe olanlardan da o haberi alirim İnşallah amin
Git tabi canim stres yapma ama ben bugün stres yaptım rüyaya takıldım acaba bu da kiz diye hemen sancim oldu vucut çabuk etkileniyorİnşallah benim elim yüreğimde hemen doktora gidip iğnelere başlamam lazım pıhtılaşma var ölüyo karnımda
Cnim ruyalara takilma bilinc altin sana oyun oynuyorGit tabi canim stres yapma ama ben bugün stres yaptım rüyaya takıldım acaba bu da kiz diye hemen sancim oldu vucut çabuk etkileniyor
11 haftada iyi bi ozele git belli olurYa arkadaşlar aranızda iki deneme yapıp oğlanı bulan var mı?anladığım kadarıyla herkes tek deneme yapmış
Canım az kalmış cinsiyeti öğrenmene 2 hafta sonra öğrenirsin büyük ihtimalleAmin canım amin dua cok önemli. Maşallah ne güzel erkektir canım merak etme şimdi o stres başlayacak öğrenene kadarben öyleyim şahsen 10 hafta oldu heyecan arttı bende
Ay süper çok sevindim. Hadi gözün aydın canım geliyor oğluş geliyor İnşallahKızlar gebelik testim ilk anda böyle çıktı @MaviAy @Expresso G Guzel Aslan A annekaraca @Kbr20 @BirdemetumutZambak1985
Aman boşver canım onu ya. Benimkinde hem çin hem rus kız gösteriyodu da ne oldu sanki. Ben takmıyorum onları ki iyiki de takmamışım.Sağol canım hemen çin takvimine girdim kız gösteriyo rabbim sağlıklı eksiksiz erkek nasip eder inşallah amin
Evet yaCanım az kalmış cinsiyeti öğrenmene 2 hafta sonra öğrenirsin büyük ihtimalle
Rüyalara takılma canım. Benim bebeğim 21 hafta boyunca cinsiyetini sakladı. 3 farklı doktora gittiğim halde. Hiç biri de tahminde bulunmadı. Şaka gibiydi. Tabi ben o süreçte ne rüyalar gördüm ne rüyalar. Bir gece kız bir gece erkekGit tabi canim stres yapma ama ben bugün stres yaptım rüyaya takıldım acaba bu da kiz diye hemen sancim oldu vucut çabuk etkileniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?