Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sağol canım hemen çin takvimine girdim kız gösteriyo rabbim sağlıklı eksiksiz erkek nasip eder inşallah amin
Benim de kiz gösterdiği ay gebe kaldım.canim suan bilmiyorum cinsiyet ama kız olursa sırf pikte deneme olduğu için olur yoksa catlamada yine deneme oldu artık hangisinde tuttuysa o nasip olacak .sen takvime falan takilma içini ferah tut inşallah erkek olur

İnşallah seninde benimde hepimizin erkektir ben tek ilişki silinmede denedim

Berrumberen canım çin takvimine kafayı takma
Sağol canım hemen çin takvimine girdim kız gösteriyo rabbim sağlıklı eksiksiz erkek nasip eder inşallah amin
İnanma canım Rabbim inşallah erkek evlatlarımızı sağ salim kucağımıza almamızı nasip edecek hepimize

İnşallah seninde benimde hepimizin erkektir ben tek ilişki silinmede denedim
Amin canım amin dua cok önemli. Maşallah ne güzel erkektir canım merak etme şimdi o stres başlayacak öğrenene kadar ben öyleyim şahsen 10 hafta oldu heyecan arttı bende

Ya arkadaşlar aranızda iki deneme yapıp oğlanı bulan var mı?anladığım kadarıyla herkes tek deneme yapmış

Amin canım amin dua cok önemli. Maşallah ne güzel erkektir canım merak etme şimdi o stres başlayacak öğrenene kadar ben öyleyim şahsen 10 hafta oldu heyecan arttı bende
Canım az kalmış cinsiyeti öğrenmene 2 hafta sonra öğrenirsin büyük ihtimalle

Git tabi canim stres yapma ama ben bugün stres yaptım rüyaya takıldım acaba bu da kiz diye hemen sancim oldu vucut çabuk etkileniyor
Rüyalara takılma canım. Benim bebeğim 21 hafta boyunca cinsiyetini sakladı. 3 farklı doktora gittiğim halde. Hiç biri de tahminde bulunmadı. Şaka gibiydi. Tabi ben o süreçte ne rüyalar gördüm ne rüyalar. Bir gece kız bir gece erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…