Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Ahh işte ben stresten görüyorum belki de o ruyalari ama içimde hiç kiz hissi yok hissediyorum elimi koyunca kıpırdiyor kasigimda kizlar hep göbeğimdeydi ve geç hissettim onlari

Ahh işte ben stresten görüyorum belki de o ruyalari ama içimde hiç kiz hissi yok hissediyorum elimi koyunca kıpırdiyor kasigimda kizlar hep göbeğimdeydi ve geç hissettim onlari
Bak canım umutlandırmak gibi olmasın ama ben kızlarımı 20. Haftadan önce hissetmedim. Oğlumu 11 de çok net hissettim. Hatta inanamadım. Bana diyenlere imkansız o kadar erken olur mu diyordum ama oluyormuş. Annem ve ablamda oğlunu çok erken hissetmiş. Tabiki Rabbim bilir ama ben bu şekilde yaşadım canım yine de sen Rabbime sığın hayırlısını dile.

Ben hissediyorum hatta geçen yemekten sonra kıpır kıpır eşime dedim yerinde durmuyor belki 4. Ya karnim esnek ondan da hissediyor olabilirim ben de kizlarda gec hissettim ve gobegimin ustundeydiler hep bu asagida bakalim herkesi merak sardi heyecanla iki hafta bekleyeyim

Merhaba siz neler yapmıştınız diyet yaptınız mı birde zamanlama nasıl olmuştu
Limonlu su içmiştim.testle takip ettim.pik gördüğüm gece deneme yaptım .çünkü ertesi gün çatlasa yetişmeyebilirim diye.ertesi gece baktığımda daha silikleşmemişti tekrar denedim hafif silikleştiği gibi.

Bende büyük ihtimalle adetim bittiği gün hamile kaldım cnm ve bende öyle düşünüyorum

Bende büyük ihtimalle adetim bittiği gün hamile kaldım cnm ve bende öyle düşünüyorum
Adet bittiği gün eğer atılamamış yumurta varsa onu döllüyormuş evet olabilir ama benim için aklıma yatan ultra pik ve çatlama benim fikrim tabi okuduklarım bunun daha garanti olduğu kanıtında Rabbime sığındım

Pik ve Çatlama arası olmuş evet zamanlama zaten çok iyi limonlu su sadece değil mi süt ve süt ürünlerini kestiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…