- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.941
Gideceğim canım inşallah11 haftada iyi bi ozele git belli olur
Ahh işte ben stresten görüyorum belki de o ruyalari ama içimde hiç kiz hissi yok hissediyorum elimi koyunca kıpırdiyor kasigimda kizlar hep göbeğimdeydi ve geç hissettim onlariRüyalara takılma canım. Benim bebeğim 21 hafta boyunca cinsiyetini sakladı. 3 farklı doktora gittiğim halde. Hiç biri de tahminde bulunmadı. Şaka gibiydi. Tabi ben o süreçte ne rüyalar gördüm ne rüyalar. Bir gece kız bir gece erkek
Bak canım umutlandırmak gibi olmasın ama ben kızlarımı 20. Haftadan önce hissetmedim. Oğlumu 11 de çok net hissettim. Hatta inanamadım. Bana diyenlere imkansız o kadar erken olur mu diyordum ama oluyormuş. Annem ve ablamda oğlunu çok erken hissetmiş. Tabiki Rabbim bilir ama ben bu şekilde yaşadım canım yine de sen Rabbime sığın hayırlısını dile.Ahh işte ben stresten görüyorum belki de o ruyalari ama içimde hiç kiz hissi yok hissediyorum elimi koyunca kıpırdiyor kasigimda kizlar hep göbeğimdeydi ve geç hissettim onlari
Ben hissediyorum hatta geçen yemekten sonra kıpır kıpır eşime dedim yerinde durmuyorBak canım umutlandırmak gibi olmasın ama ben kızlarımı 20. Haftadan önce hissetmedim. Oğlumu 11 de çok net hissettim. Hatta inanamadım. Bana diyenlere imkansız o kadar erken olur mu diyordum ama oluyormuş. Annem ve ablamda oğlunu çok erken hissetmiş. Tabiki Rabbim bilir ama ben bu şekilde yaşadım canım yine de sen Rabbime sığın hayırlısını dile.
Oğlumda iki deneme yaptımYa arkadaşlar aranızda iki deneme yapıp oğlanı bulan var mı?anladığım kadarıyla herkes tek deneme yapmış
Hayirli olsun canim hamissin,Allah'ım sağlıkla nasip etsin,gönlündeki olsun inşallah hayırlı Salih bir erkek evlat ins aminnnnKızlar gebelik testim ilk anda böyle çıktı @MaviAyExpresso @Guzel Aslan A annekaraca @Kbr20 @Birdemetumut @Zambak1985
Amin sağol canımHayirli olsun canim hamissin,Allah'ım sağlıkla nasip etsin,gönlündeki olsun inşallah hayırlı Salih bir erkek evlat ins aminnnn
Cnm şimdi gördüm, çok sevindimKızlar gebelik testim ilk anda böyle çıktı @MaviAyExpresso @Guzel Aslan A annekaraca @Kbr20 @Birdemetumut @Zambak1985
Merhaba siz neler yapmıştınız diyet yaptınız mı birde zamanlama nasıl olmuştuOğlumda iki deneme yaptım
Aaa çok sevindim cevap verdiğiniz için teşekkür ederimOğlumda iki deneme yaptım
Limonlu su içmiştim.testle takip ettim.pik gördüğüm gece deneme yaptım .çünkü ertesi gün çatlasa yetişmeyebilirim diye.ertesi gece baktığımda daha silikleşmemişti tekrar denedim hafif silikleştiği gibi.Merhaba siz neler yapmıştınız diyet yaptınız mı birde zamanlama nasıl olmuştu
İnş herkes gönlündekine hamiledirAaa çok sevindim cevap verdiğiniz için teşekkür ederim
Bende büyük ihtimalle adetim bittiği gün hamile kaldım cnm ve bende öyle düşünüyorumKesinlikle doluluk önemli, bir de ben ilişki sonrası ayaklarımı belime kadar kaldırıp yatak başlığına kaldırmıştım öyle 20 dk bekledim.
Adet bittiği gün ve adetin geleceği gün erkek bebek getireceği kanaatindeyim
Adet bittiği gün eğer atılamamış yumurta varsa onu döllüyormuş evet olabilir ama benim için aklıma yatan ultra pik ve çatlama benim fikrim tabi okuduklarım bunun daha garanti olduğu kanıtında Rabbime sığındımBende büyük ihtimalle adetim bittiği gün hamile kaldım cnm ve bende öyle düşünüyorum
Pik ve Çatlama arası olmuş evet zamanlama zaten çok iyi limonlu su sadece değil mi süt ve süt ürünlerini kestiniz miLimonlu su içmiştim.testle takip ettim.pik gördüğüm gece deneme yaptım .çünkü ertesi gün çatlasa yetişmeyebilirim diye.ertesi gece baktığımda daha silikleşmemişti tekrar denedim hafif silikleştiği gibi.
Maşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah oğlusun geliyordurKızlar gebelik testim ilk anda böyle çıktı @MaviAyExpresso @Guzel Aslan A annekaraca @Kbr20 @Birdemetumut @Zambak1985
Düzenli olarak limonlu su içtim hergünPik ve Çatlama arası olmuş evet zamanlama zaten çok iyi limonlu su sadece değil mi süt ve süt ürünlerini kestiniz mi
Evet bende karbonatlı su içmek yerine limonlu su içmeye başlıyorum midem fazlasıyla bulantı çümkü karbonattan zaten şimonlu daha fazla alkaliDüzenli olarak limonlu su içtim hergün
Valla cnm adet bittiği gün hamile kalan çok duydum cnm ve hadiste var bunla ilgili bende çok dua ettim hep hayırlısıyla diledim RabbimdenAdet bittiği gün eğer atılamamış yumurta varsa onu döllüyormuş evet olabilir ama benim için aklıma yatan ultra pik ve çatlama benim fikrim tabi okuduklarım bunun daha garanti olduğu kanıtında Rabbime sığındım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?