- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 33
- 57
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.961
Benim yaptığımdan bile daha koyu çıkmış gözün aydın oğlun geliyor insallah
İnşallah seninde benimde hepimizin erkektir ben tek ilişki silinmede denedim
Amin canım amin dua cok önemli. Maşallah ne güzel erkektir canım merak etme şimdi o stres başlayacak öğrenene kadarben öyleyim şahsen 10 hafta oldu heyecan arttı bende
Ya arkadaşlar aranızda iki deneme yapıp oğlanı bulan var mı?anladığım kadarıyla herkes tek deneme yapmış
Bende büyük ihtimalle adetim bittiği gün hamile kaldım cnm ve bende öyle düşünüyorum
Limonlu suyu sen sert kahveyi ilişki öncesi eşin içecekKızlar spiralimi alıp önümüzdeki ay bismillah diyim başlicam Allah izin verirse.
Kızlar şimdi test ikisi de kırmızı olacak demi ve o testi bir kaç saate veya bir gün içinde alırsa ilişki olcak peki ben garanti olsun diye ikisi de koyu kırmızı iken yapsam olur mu onun dışında sert bir kahve ve sabahlaei limonlu su içeceğim bu limonlu suyu eşim mi içecek
Amin inşallah cümlemizin canım yumurtlamayı testle takip ettim tam ulltra piki gördüm gördükten sonra bol havuç yedim ultra piki gece görmüştüm uyudum saati 3 e kurdum 3 te tuvalete kalktım yarım bardak su içip uyudum 5 buçukta sabah namazına uyandım testi yaptım silikleşmişti 3 te kalkmamın sebebi 5.buçuktaki ilk idrar olmasın diye silikleşmeyi görünce eşime sert bi kahve yaptım o içene kadar ben namazımı kıldım hacet namazı kıldım kuran okudum elimi karnıma koyup muhammed süresi okudum daha sonra eşim soğuk duş aldı önce ben boşaldım sonra eşim biraz ayrıntılı anlattım ama eksiksiz bil istedim tek deneme oldu bu arada sonradan öğrendim korunmayı bıraktığın gün başlıyosun sağ elini karnına koyup 40 gün her gün 1 tane muhammed suresi okuyosun olur inşallah ben bi hafta sonra öğrendim yinede başladım okuyorum inşallah olur aminM Mavilenelim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de bu duyguyu tattırsın gönlümüzdekiler kucağımızda olsun sen neler yaptın anlatabilir misin ?
İnşallah canım aminnnnMaşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah oğlusun geliyordur
Sağol canım aminnnMaşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm insAllah oğlusun geliyordur
Ne güzel anlatmışsn ağzına sağlık erkek mi oldunuz bebeğinz birde erkek bebek duası varmış hamile olunca eş okuyormuş... Birde ilişkiden önce okunuyorms minik bir dua ondan bilginz varmı.. Son olarak Muhammed süresi uzun bir süre ben Arapça yavaş okuyorum normal Türkçe okusam olurmu yani yazan şekliyle veya hergun bir sayfa Arapça okusamAmin inşallah cümlemizin canım yumurtlamayı testle takip ettim tam ulltra piki gördüm gördükten sonra bol havuç yedim ultra piki gece görmüştüm uyudum saati 3 e kurdum 3 te tuvalete kalktım yarım bardak su içip uyudum 5 buçukta sabah namazına uyandım testi yaptım silikleşmişti 3 te kalkmamın sebebi 5.buçuktaki ilk idrar olmasın diye silikleşmeyi görünce eşime sert bi kahve yaptım o içene kadar ben namazımı kıldım hacet namazı kıldım kuran okudum elimi karnıma koyup muhammed süresi okudum daha sonra eşim soğuk duş aldı önce ben boşaldım sonra eşim biraz ayrıntılı anlattım ama eksiksiz bil istedim tek deneme oldu bu arada sonradan öğrendim korunmayı bıraktığın gün başlıyosun sağ elini karnına koyup 40 gün her gün 1 tane muhammed suresi okuyosun olur inşallah ben bi hafta sonra öğrendim yinede başladım okuyorum inşallah olur amin
Amin inşallah cümlemizin canım yumurtlamayı testle takip ettim tam ulltra piki gördüm gördükten sonra bol havuç yedim ultra piki gece görmüştüm uyudum saati 3 e kurdum 3 te tuvalete kalktım yarım bardak su içip uyudum 5 buçukta sabah namazına uyandım testi yaptım silikleşmişti 3 te kalkmamın sebebi 5.buçuktaki ilk idrar olmasın diye silikleşmeyi görünce eşime sert bi kahve yaptım o içene kadar ben namazımı kıldım hacet namazı kıldım kuran okudum elimi karnıma koyup muhammed süresi okudum daha sonra eşim soğuk duş aldı önce ben boşaldım sonra eşim biraz ayrıntılı anlattım ama eksiksiz bil istedim tek deneme oldu bu arada sonradan öğrendim korunmayı bıraktığın gün başlıyosun sağ elini karnına koyup 40 gün her gün 1 tane muhammed suresi okuyosun olur inşallah ben bi hafta sonra öğrendim yinede başladım okuyorum inşallah olur amin
Daha yeni hamileliğimi öğrendim inşallah erkektir amin sesli açın internetten elinizi karnınıza koyun dinleyin ve takip edinNe güzel anlatmışsn ağzına sağlık erkek mi oldunuz bebeğinz birde erkek bebek duası varmış hamile olunca eş okuyormuş... Birde ilişkiden önce okunuyorms minik bir dua ondan bilginz varmı.. Son olarak Muhammed süresi uzun bir süre ben Arapça yavaş okuyorum normal Türkçe okusam olurmu yani yazan şekliyle veya hergun bir sayfa Arapça okusam
Adet bittiğinde olsun birdefa ilişki sonra çatlamayı bekleyinPeki o ilişkiye kadar hiç olmadımi söylemesi ayıp benim regl 7.gun ee 7-8 günde pik i beklesem hiç olmayacak mı
Korunmalı yapsam mesela regl bitince
Evet korunmalı olsun ama korunmasız olduğunda 4,5 gün öncesi olmasın sperm biriksinAdet bittiğinde olsun birdefa ilişki sonra çatlamayı bekleyin
Sağlıkla inşallahBende büyük ihtimalle adetim bittiği gün hamile kaldım cnm ve bende öyle düşünüyorum
Ben iki deneme yaptım ama tavsiye etmem pikten sonraki silinmede denemede yapanların erkek ben daha bilmiyorum garanti olsun dedim ama icimde şüphe oldu o yüzden silinmede yap derimKızlar spiralimi alıp önümüzdeki ay bismillah diyim başlicam Allah izin verirse.
Kızlar şimdi test ikisi de kırmızı olacak demi ve o testi bir kaç saate veya bir gün içinde alırsa ilişki olcak peki ben garanti olsun diye ikisi de koyu kırmızı iken yapsam olur mu onun dışında sert bir kahve ve sabahlaei limonlu su içeceğim bu limonlu suyu eşim mi içecek
Iste ben tam böyle yaptım ama sadece silinme erkek bebek icin daha garanti gibi geldi cinsiyeti öğrenince yazarım bakalimAdet bittiği gün eğer atılamamış yumurta varsa onu döllüyormuş evet olabilir ama benim için aklıma yatan ultra pik ve çatlama benim fikrim tabi okuduklarım bunun daha garanti olduğu kanıtında Rabbime sığındım
Canım gözün aydın sağlıkla bir oğluşun olur inşallah Rabbim gönül muradınla müjdelesin seni çok sevindim senin adınaKızlar gebelik testim ilk anda böyle çıktı @MaviAy @Expresso @Guzel Aslan @annekaraca @Kbr20 @Birdemetumut @Zambak1985
Çok teşekkür ederim canım rabbim dualarımızı dileklerimizi boş çevirmez inşallah herşey bahane ben rabbimden istedim inşallah duamı geri çevirmez kabul olur kalbim öyle dolu ki anlatamam beni anca benim gibiler anlarCanım gözün aydın sağlıkla bir oğluşun olur inşallah Rabbim gönül muradınla müjdelesin seni çok sevindim senin adına
Canım limonlu suyu sen kahveyi esin içecek ilişkiden önce esin bölgesel soğuk dus alsın ve eşine etli tuzlu şeyler yedir vitamin falan kullansın keçi boynuzu özü kullansın esin sende folik asit kullan cnm birde birliktelikten önce 2 rekat namaz kılın ikinizde selam verdikten sonra ayet-el kürsi okuyup erkek evlat için dua edin ben tam bilmiyorum ama süt ürünlerini galiba tuketmeyin diyorlar arkadaşlar daha iyi bilir cnmKızlar spiralimi alıp önümüzdeki ay bismillah diyim başlicam Allah izin verirse.
Evet cnm bende öyle duydum adet bitimindeki ilişkimde eşim boşaldıktan sonra uzandım yarim saat kadar hatta sağ tarafım ağrıyordu o yüzden sağıma uyudum dua ettim o ay hamile kaldım ben hamileliğini öğrendikten sonra muhammed suresi ve yusuf suresi bol bol okudum cnm hamile kalmadan öncede hamile kalabilmek için meryem süresi okudumSağlıkla inşallahevet çünkü aslında kadınin adet döneminde yumurtası oluşmaya başlar,demek ki adetle atilmayi bekleyen yumurta varmış ki döllenmiş,ve hızlı olan y kazanmış yarışı..benim de adet günü olan ilişkiden hamile kaldım oğluma ama geç döllenme yani o ay geç yumurtlamisim
İşte aslında hepsi bahane,nasipteki geliyor,tabi tedbir bizden takdir YaradandanEvet cnm bende öyle duydum adet bitimindeki ilişkimde eşim boşaldıktan sonra uzandım yarim saat kadar hatta sağ tarafım ağrıyordu o yüzden sağıma uyudum dua ettim o ay hamile kaldım ben hamileliğini öğrendikten sonra muhammed suresi ve yusuf suresi bol bol okudum cnm hamile kalmadan öncede hamile kalabilmek için meryem süresi okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?