- 1 Şubat 2021
- 287
- 224
- 33
- 57
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #8.981
Kız için meryem süresi öneriyorlar cnm ve yumurtlamadan önce ilişki oneriliyoİşte aslında hepsi bahane,nasipteki geliyor,tabi tedbir bizden takdir Yaradandanverene çok şükür insanoğlu karpuz tadına bakınca kavunu da istiyor, değişik tat ister,rabbim isteyen herkese nasip etsin değişik tat tatmayı.benim de bir oğlum var 7 yaşında.insallah bir de kız tadına bakmak nasip olur kız için tavsiyesi olan varsa alabilirim süt yoğurt kola kefir komasindan gidebilirim içim dişim şişti
Bu arada adetim düzenli genelde 30 günde bir ama geçen ay 28 günde oldum.ebru nun yum masajini yaptım 13. Gün geldi yum,yani iki gün öncesi
Biz iyiyiz canim biran once hayirlisi ile şubatın gelmesini dört gözle bekliyorimHanımlar nasılsınız? Ben de ara arwr girip okuyorum yazdıklarınızı bizde 17 haftalık olduk büyüyoruz günden güneBen de tekrar size yaşadıklarımı yazmak istedim yumurtalama günü tek ilişki ile hamile kaldım eşim 1 hafta perhiz uyguladı deneme öncesi abdest aldım ve dua ettim ne eşim kahve içti be diyet yaptık ne de alkali su tükettik biraz psikolojik olarak rahat olmak bence en önemlisi ben ilk ay denememde tek ilişki ile oğluma hamile kaldım çok şükür hepiniz dualarımdasınız Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin inşallah bir de erkek bebek gerçekten çok çabuk hissediliyor kızımı daha geç hissetmiştim kızıma soldan oğluma saran hamile kaldım ayrıca erkek bebek çok aşağıda oluyor çok uyku ve bel ağrısı yapıyor benim ilk deneyimlerim bunlar yine ara ara sizinle paylaşmak isterim
Aynen cnm benimde kızlarım solda su anda oğlum da sağda oluştuHanımlar nasılsınız? Ben de ara arwr girip okuyorum yazdıklarınızı bizde 17 haftalık olduk büyüyoruz günden güneBen de tekrar size yaşadıklarımı yazmak istedim yumurtalama günü tek ilişki ile hamile kaldım eşim 1 hafta perhiz uyguladı deneme öncesi abdest aldım ve dua ettim ne eşim kahve içti be diyet yaptık ne de alkali su tükettik biraz psikolojik olarak rahat olmak bence en önemlisi ben ilk ay denememde tek ilişki ile oğluma hamile kaldım çok şükür hepiniz dualarımdasınız Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin inşallah bir de erkek bebek gerçekten çok çabuk hissediliyor kızımı daha geç hissetmiştim kızıma soldan oğluma saran hamile kaldım ayrıca erkek bebek çok aşağıda oluyor çok uyku ve bel ağrısı yapıyor benim ilk deneyimlerim bunlar yine ara ara sizinle paylaşmak isterim
Cümlemizden cnm ben duanın gücüne çok ama çok inanırım cnm Rabbim hepimizin gönlünden geçeni hayırlısıyla versin insAllah
Evet bende öyle biliyorum ama kimi de Cat iki tık açılacak en az 8 saat sonrası ilişki sonuç kız deniyor,bunu da duyali 7-8 ay olduKız için meryem süresi öneriyorlar cnm ve yumurtlamadan önce ilişki oneriliyo
Evet asitikleşiyormuş yumurta çatladıktan bir süre sonra çat veya ultra pikken alkaliymiş onun için ya çattan sonra diyorlar kız için yada yum.önceEvet bende öyle biliyorum ama kimi de Cat iki tık açılacak en az 8 saat sonrası ilişki sonuç kız deniyor,bunu da duyali 7-8 ay oldu
Vallahi pek bir bilgim yok cnm internettede bi araştır istersen şimdi ne desem yanlış olur cnmEvet bende öyle biliyorum ama kimi de Cat iki tık açılacak en az 8 saat sonrası ilişki sonuç kız deniyor,bunu da duyali 7-8 ay oldu
Cnm benim eşimde keçi boynuzu özü içiyordu ve vitamin kullanıyordu kahve içiyordu sürekli bend folik asit kullanıyordumS sevimlikedi23 canım MaşAllah rabbim bizlerde versin inşAllah diyet karbonatlı su vs yapmadın yani süt üstünleri falan yedin aslında doğru söylüyorsun kafa boş olunca stres olmayınca herşey kolay Allah’ın izniyle peki senin test hangi aşamadaydı foto var mı? Birde eşin takviye falan kullanmadı mı hiç pekmez falan ? Ultra pikten ne kadar zaman sonra çatladı yumurtan ? Eğer çabuk çatladıysa zamanla çok iyi olmuş kusura bakma çok soru sordum ama
MaşAllahCnm benim eşimde keçi boynuzu özü içiyordu ve vitamin kullanıyordu kahve içiyordu sürekli bend folik asit kullanıyordum
Saolun Allah razı olsun aklıma takılan şu esimdemi süt ürünleri yemeyecek çünkü peyniri çok sever kahvaltıyı onla peynirle yaparCanım limonlu suyu sen kahveyi esin içecek ilişkiden önce esin bölgesel soğuk dus alsın ve eşine etli tuzlu şeyler yedir vitamin falan kullansın keçi boynuzu özü kullansın esin sende folik asit kullan cnm birde birliktelikten önce 2 rekat namaz kılın ikinizde selam verdikten sonra ayet-el kürsi okuyup erkek evlat için dua edin ben tam bilmiyorum ama süt ürünlerini galiba tuketmeyin diyorlar arkadaşlar daha iyi bilir cnm
Hayırlısıyla kucağına alırsın oğlunu inşallah canım. Bencede en önemlisi yumurtlama yı yakalamak ve bolca DuaHanımlar nasılsınız? Ben de ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı bizde 17 haftalık olduk büyüyoruz günden güneBen de tekrar size yaşadıklarımı yazmak istedim yumurtalama günü tek ilişki ile hamile kaldım eşim 1 hafta perhiz uyguladı deneme öncesi abdest aldım ve dua ettim ne eşim kahve içti ne diyet yaptık ne de alkali su tükettik biraz psikolojik olarak rahat olmak bence en önemlisi ben ilk ay denememde tek ilişki ile oğluma hamile kaldım çok şükür hepiniz dualarımdasınız Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin inşallah bir de erkek bebek gerçekten çok çabuk hissediliyor kızımı daha geç hissetmiştim kızıma soldan oğluma sağdan hamile kaldım ayrıca erkek bebek çok aşağıda oluyor çok uyku ve bel ağrısı yapıyor benim ilk deneyimlerim bunlar yine ara ara sizinle paylaşmak isterim
Benim oğlum da 7 yaşında bende düşünüyorum ama rahatlığa da alıştım6. 7 yıl aradan sonra bebek sahibi olan arkadaşlarım bu kadar aradan sonra zor oluyormu bebek
Benim kizim 1. Sinif 10 haftalik hamileyim simdiden cok zor6. 7 yıl aradan sonra bebek sahibi olan arkadaşlarım bu kadar aradan sonra zor oluyormu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?