- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.001
Sağlıkla kucağına alırsın İnşllahHanımlar nasılsınız? Ben de ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı bizde 17 haftalık olduk büyüyoruz günden güneBen de tekrar size yaşadıklarımı yazmak istedim yumurtalama günü tek ilişki ile hamile kaldım eşim 1 hafta perhiz uyguladı deneme öncesi abdest aldım ve dua ettim ne eşim kahve içti ne diyet yaptık ne de alkali su tükettik biraz psikolojik olarak rahat olmak bence en önemlisi ben ilk ay denememde tek ilişki ile oğluma hamile kaldım çok şükür hepiniz dualarımdasınız Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin inşallah bir de erkek bebek gerçekten çok çabuk hissediliyor kızımı daha geç hissetmiştim kızıma soldan oğluma sağdan hamile kaldım ayrıca erkek bebek çok aşağıda oluyor çok uyku ve bel ağrısı yapıyor benim ilk deneyimlerim bunlar yine ara ara sizinle paylaşmak isterim
Benim küçük kızım 6 yaşında. Ben de merak ediyorum, gece uyanmalar vs. Nasıl olacak tekrardan6. 7 yıl aradan sonra bebek sahibi olan arkadaşlarım bu kadar aradan sonra zor oluyormu bebek
Benim oğlum da 7 yaşında bende düşünüyorum ama rahatlığa da alıştımbende takip edeyim yorumları kenarda durayım
Benim kızım 6 yaşında eyer hamile kalırsam bebek doğanakadar 7 yıl olacak.Benim kizim 1. Sinif 10 haftalik hamileyim simdiden cok zor
al bendende o kadar tam özgürleşmişken yine baştan bebekBenim küçük kızım 6 yaşında. Ben de merak ediyorum, gece uyanmalar vs. Nasıl olacak tekrardan
Seninde cinsiyet öğrenmene az kalmış. İnşallah oğlum oluyor diye yazarsın burayaBenim kizim 1. Sinif 10 haftalik hamileyim simdiden cok zor
Canım ben yaşardım her seferinde sanki adet olacakmışım gibi sancılanırdım korkma inşallah herşey YolundadırSlm arkadaşlar tahlil verdim sabah çıkacak ama öylebi alt karnım ağrıyo ve belim ağrıyoki sanki hasta olacakmışım gibi bunu yaşayan oldumu hiç
Canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde sizler gibi erkekmis haberini paylasabiliriz inşallah.Bende de aşırı bel ağrısı var ama doktor düşük riskin yüksek o yüzdendir dedi ama kizlarimda acı sarı su cikarirdim şükür bu hamileliğimde kusmayı bırak midem bile bulanmiyor.Bel ağrım var ve göbeğimin alt tarafı tuylendi inşallah Rabbim sağlıklı erkek haberleri vermeyi hepimize nasip etsinHanımlar nasılsınız? Ben de ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı bizde 17 haftalık olduk büyüyoruz günden güneBen de tekrar size yaşadıklarımı yazmak istedim yumurtalama günü tek ilişki ile hamile kaldım eşim 1 hafta perhiz uyguladı deneme öncesi abdest aldım ve dua ettim ne eşim kahve içti ne diyet yaptık ne de alkali su tükettik biraz psikolojik olarak rahat olmak bence en önemlisi ben ilk ay denememde tek ilişki ile oğluma hamile kaldım çok şükür hepiniz dualarımdasınız Rabbim hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin inşallah bir de erkek bebek gerçekten çok çabuk hissediliyor kızımı daha geç hissetmiştim kızıma soldan oğluma sağdan hamile kaldım ayrıca erkek bebek çok aşağıda oluyor çok uyku ve bel ağrısı yapıyor benim ilk deneyimlerim bunlar yine ara ara sizinle paylaşmak isterim
İnşallah canım ama bakalım yarın ne çıkacakCanım ben yaşardım her seferinde sanki adet olacakmışım gibi sancılanırdım korkma inşallah herşey Yolundadır
Hangi vitamin iciyordu canım ve denemeden laf ay önce başlamak lazımCnm benim eşimde keçi boynuzu özü içiyordu ve vitamin kullanıyordu kahve içiyordu sürekli bend folik asit kullanıyordum
Kızım şubatta 5 yaşına girecek tam rahatladık ama zamanida geldi sanki6. 7 yıl aradan sonra bebek sahibi olan arkadaşlarım bu kadar aradan sonra zor oluyormu bebek
Benim oğlum da 7 yaşında bende düşünüyorum ama rahatlığa da alıştımbende takip edeyim yorumları kenarda durayım
Amin canım amin hep isterim cinsiyet partisi yapıp mavileri görmeyi tabiki hayırlısı ile rabbim hayırlısı ile erkek versin hayırsız olacaksa hayırlı kız versin benim duam buExpresso Maviay
Canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde sizler gibi erkekmis haberini paylasabiliriz inşallah.Bende de aşırı bel ağrısı var ama doktor düşük riskin yüksek o yüzdendir dedi ama kizlarimda acı sarı su cikarirdim şükür bu hamileliğimde kusmayı bırak midem bile bulanmiyor.Bel ağrım var ve göbeğimin alt tarafı tuylendi inşallah Rabbim sağlıklı erkek haberleri vermeyi hepimize nasip etsin
Canım eşim herşeyi yiyebilir hata ne yese iyidir. Sen özellikle süt ürünlerini yemesen daha iyi olur. Şahsen ben sadece limonlu su içiyorum bide yumurtlama takibiHangi vitamin iciyordu canım ve denemeden laf ay önce başlamak lazım
Kızım şubatta 5 yaşına girecek tam rahatladık ama zamanida geldi sanki
Amin canım amin hep isterim cinsiyet partisi yapıp mavileri görmeyi tabiki hayırlısı ile rabbim hayırlısı ile erkek versin hayırsız olacaksa hayırlı kız versin benim duam bu
Ben hamile olmaya adım ettim şuanCanım sen hamilemisin yoksa doğumu yaptın,?
Saol canım ben zaten peyniri pek yemem Yogirduda ıspanakla falan yerim dikkat edeceğimCanım eşim herşeyi yiyebilir hata ne yese iyidir. Sen özellikle süt ürünlerini yemesen daha iyi olur. Şahsen ben sadece limonlu su içiyorum bide yumurtlama takibi
Aynen canim bizimde 7 yaş olacak aralarinda sağlık olsun napalimBenim kızım 6 yaşında eyer hamile kalırsam bebek doğanakadar 7 yıl olacak.
Canim ben aşı olmadim insllah virusuz sağlıkla doğum yaparimArkadaşlar aşı olmayıp hamile olmayı düşünen veya olan varmı
Amin canım amin bende aşı olmadım (bir kaç kişiden kötü bir tecrübeyle sahiptir oldum) lütfen beni yargılamayın arkaslar o nedenle olmaya cesaret edemedim şuan hem aşı dan hem de korona dan korkuyorm birbirimize dua edelimCanim ben aşı olmadim insllah virusuz sağlıkla doğum yaparim
Ben aşı oldum canım iki ay sonra da hamile kaldım.diger soruna da ben eşime süt ve süt ürünlerini yedirmedim Allah tan sevmez de öyle olunca ikimiz de yemedik .Arkadaşlar aşı olmayıp hamile olmayı düşünen veya olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?