Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Sağlıkla kucağına alırsın İnşllah

Slm arkadaşlar tahlil verdim sabah çıkacak ama öylebi alt karnım ağrıyo ve belim ağrıyoki sanki hasta olacakmışım gibi bunu yaşayan oldumu hiç

Slm arkadaşlar tahlil verdim sabah çıkacak ama öylebi alt karnım ağrıyo ve belim ağrıyoki sanki hasta olacakmışım gibi bunu yaşayan oldumu hiç
Canım ben yaşardım her seferinde sanki adet olacakmışım gibi sancılanırdım korkma inşallah herşey Yolundadır

Expresso Maviay Canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde sizler gibi erkekmis haberini paylasabiliriz inşallah.Bende de aşırı bel ağrısı var ama doktor düşük riskin yüksek o yüzdendir dedi ama kizlarimda acı sarı su cikarirdim şükür bu hamileliğimde kusmayı bırak midem bile bulanmiyor.Bel ağrım var ve göbeğimin alt tarafı tuylendi inşallah Rabbim sağlıklı erkek haberleri vermeyi hepimize nasip etsin

Cnm benim eşimde keçi boynuzu özü içiyordu ve vitamin kullanıyordu kahve içiyordu sürekli bend folik asit kullanıyordum
Hangi vitamin iciyordu canım ve denemeden laf ay önce başlamak lazım
6. 7 yıl aradan sonra bebek sahibi olan arkadaşlarım bu kadar aradan sonra zor oluyormu bebek
Kızım şubatta 5 yaşına girecek tam rahatladık ama zamanida geldi sanki
Benim oğlum da 7 yaşında bende düşünüyorum ama rahatlığa da alıştım bende takip edeyim yorumları kenarda durayım

Amin canım amin hep isterim cinsiyet partisi yapıp mavileri görmeyi tabiki hayırlısı ile rabbim hayırlısı ile erkek versin hayırsız olacaksa hayırlı kız versin benim duam bu

Canım eşim herşeyi yiyebilir hata ne yese iyidir. Sen özellikle süt ürünlerini yemesen daha iyi olur. Şahsen ben sadece limonlu su içiyorum bide yumurtlama takibi

Canim ben aşı olmadim insllah virusuz sağlıkla doğum yaparim
Amin canım amin bende aşı olmadım (bir kaç kişiden kötü bir tecrübeyle sahiptir oldum) lütfen beni yargılamayın arkaslar o nedenle olmaya cesaret edemedim şuan hem aşı dan hem de korona dan korkuyorm birbirimize dua edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…