Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Canim kimsenin seni yargılamaya hakki yok isteyen aşısını olur istemeyen olmaz insllah rabbim herkesi korusun bu virus illetinde

Saolun Allah razı olsun aklıma takılan şu esimdemi süt ürünleri yemeyecek çünkü peyniri çok sever kahvaltıyı onla peynirle yapar
Valla cnm benim pek bir bilgim yok o konuyla ilgili deneyen arkadaşlar bilgilendirir seni

Ful-e diye bir vitamindi cnm 2 ay falan kullandı cnm bende folik asiti 5 ay kullandım 6. Ayda hamile kaldım 3 ayda hamilelikte kullandim

Ben aşı oldum canım iki ay sonra da hamile kaldım.diger soruna da ben eşime süt ve süt ürünlerini yedirmedim Allah tan sevmez de öyle olunca ikimiz de yemedik .
Ayy benim eşim peynirsz yapamaz köyde büyümüş ailesinin koyunu keçisi varmış çocukluktan beri peynir ile büyümüş şuanda d böyle

Saol canım bende yarın alayım folik asit almaya.. Spiralumi çıkartıp başlıcam regl olmak üzereyim ama Ankara da Dr bulamadım rabdvu yok off
182 den veya MHRS den randevu alıyorsanız gündüz saati 15.58'e kurun saat 16.00 olduğunda sistem ertesi güne dönüş yapıyor ve randevu bulabiliyorsunuz haberiniz olsun kızlar...

Amin amin cnm
Dualarimdasiniz her biriniz sabah namazinda hepiniz icin dua ettim rabbim sizlerede tattirsin cnm
Kontrole gittinmi cnm

Evet bacım maşAllah bizlerde yol göster yöntemler hangi aşamada deneme yaptın diyet fln yaptın mı ?doktor kontrolünde mi oldu

Canım sen kalbini ferah tut inşallah oğluşun seninledir. Unutma ki Rabbim nasip etmeyeceği duayı kulunun kalbine düşürmez bundan sonrası için artık hayırlısı olsun diye duanı et Allahım bizi bizden daha çok düşünüyor bize bizden daha çok merhamet ediyor ve ne verirse bizim için en hayırlısını veriyor. Ne olur bunu aklından da gönlünden de asla çıkarma.

Tabi neler yaptın bilmek isteriz. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğlunu kardeşim

Amin amin cnm
Dualarimdasiniz her biriniz sabah namazinda hepiniz icin dua ettim rabbim sizlerede tattirsin cnm
Kontrole gittinmi cnm
Yok daha gidemedim canım bende size bol bol dua ediyorum bebeklerinizi sağlıkla kucaklariniza alacağınız günü sizle beraber bekliyorum Rabbim o günleri hepimize yaşatsın hepinizi ablam kardeşim gibi sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…