Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Tabi neler yaptın bilmek isteriz. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğlunu kardeşim
Anlatırım tabıkı yeni üyeyim bazı hatalar oluyor kusuruma bakmayın kızlar en başından baslamak gerekırse bıraz uzun olacak ama umarım sabırla okursunuz dedığim gibi üc kızm war ve eşimin ailesi koz cocuklarını pek sewmz onlar için warsa yoksa erkek cocuk bes oglun olsun yınede bı kızın olsun istemezler içten ama kv.demin bır kızı war ona cok duskun kızndanda bır kız torınu war aynı sekılde onada ama benım kızları hep dıslar tam belli etmesede ılla bı yerınden acık wrrır eltimin ogulları war mesela eltimi benden cok sewerler bayramlarda benım kızlara hep az harclık wrırler eltımın cocuklarına fazla ve daha bırsürü seycok agrıma gıttıgı ağladıgım zamanlar oldu eşim çok sukur onlara benzemıyor kızlarına cok duskün Allah tan eş konusunda şanslıyım kızlarım dogdugunda emxırdıgımde bıle kıslanırlar sık sık emzırme gelışsın dıye sık sık emzırıyorsun fesatsın derlerdı eltımınde hıc sütü olmazdı kızlarımı anne sutune layık görmezlerdi
Yanı artık paranoyaklılk mı bılmem artık sewselerde altında baska bısey arıyorum ama tabı bence kız annesı olmak cok güzel rabbim sizlerede hem erkek hemde kız cocuklar nasıp etsin ikiside olmadan olmuyor
Gelelım asıl konuya ben ramazan ayından berı hamıle kalmak ıcın ugrasıyordum son kez şansımı denemek bir erkek evlat sahıbı olmak için normalde kızlarımda hiiç ugrasmadım hemen o ay hamıle kalırdım ama bu sefer olmadı bı ay ıkı ay derken ben ovu.testlerınden aldım eczaneden 5lı satılanlardan ıkı kutu yumurtlamayı gordum üç gun üst üste yumurtlama oldu degerlendırdık ama tabı bu arada esımde cocuk ıstemıyo zar zor onu da ıkna cabaları her neyse o ay yıne olmadı ben ıyıce üzüldüm ıkı ay öyle gectı sonra internetten son kez ovu.testi alıp denemek istedim olmazsada bırakacaktım yorulmustum artık ama adetliykende sadece uc dört gun esımede kendımede aksamları havuc suyu ıcırdım sonra adetren ucgun sonra yumurtlamayı gördüm o gune kadar esımle ılıskıye gırmedık sadece ogun girdik bçertesı gunde catladı yumurtam ben ama esıme ne kadar ısrar etsemde esım ya korunarak giriıiiyordu yada ılıskıye gırmıyordu bende iyice sinir olmustum kesın tutmadı dedım kendı kendıme tabı buda Allah tan ben ona ınanıyorum her ay düzenli cinsel hayatı olan adam ilişkiye gırmedı o ay nasıp böyleymiş o ay hamıle kaldım agustosta cok sukur ams cokta dua ettım ramazanda baslayıp hergun 1000kere ya latıf dedıkten sonra salavatul fatıhı okudum 100defa her bırının basında besmele ile her namaz arkasından sırası ıle ayetel kursi amenerresulu la yestevı sürelerini okumayı adet edındım hepte dua ettim ama hepsi ogul ıcın degıldı eabbımın rızasını almak ıcındı namaz arkası dualarımı hala okurum salawatul fatıhıde yanı demem okı tek basına ılışkı gunu yumurtlama beslenme yetmez rabbım wrrmeyınce olmazsa olmaz dua we tewekkulle sizlerinde hayırlı ogulları olur ınsaallah cok kısoden duydum okudım doktora gidip doktor belirlemiş diyeti yu.gunu vs ama kızı olmus nasıp bıde önlem bide cok guvenmememkgerekır her yonteme guvenımız tek Allaha olsun inşaAllah

Canım ovulasyon testi kullandın mı? La fontaine
Kullandım cnm bide şöyle kosaca soyleyeyım erkek hamılelohımde kızlardan farklı olarak göğüslerim cok buyudu ve agrıdı kızlarda hep sönuktü bide aleorası cok karardı ellerım cok kurudu cok usudum belım agrıdı gerı kalan hepsı kızlarımla aynıydı

MaşAllah subanAllah rabbimden başka kimse içimizden geçen bilmez rabbim bizlerin ellerini kollarını gönlümüzden geçenle doldursun rabbimden başkasına teslimiyetimiz inancımız olamaz tabi bizim diyet vs sadece şansı artttırmak rabbim ol der olur çok doğru diyorsun eşinin ailesi hakkında ise bir çok kişi maalesef böyle …. Allah ıslah etsin

Testin nasıldı canım ovulasyon testin nasıldı ultra pikken mi oldu denemen? Yoksa çizgiler silikleşince mi?

Böyle insanların işi zor kızıda erkeyide Allah verir nasıl bir zihniyetir anlamıyorum. Hiç bir farkları yok evlatlarımızın

Aynn cnm cok şükürki rabbim bizim kalbimize koz xocuk sewgısıde werdi ya bende onlar gıbı olsaydım ne olurdu dıye hep şukrediyorum sizleride tanımıyorum ama heppp dualarım sızınle

Böyle insanların işi zor kızıda erkeyide Allah verir nasıl bir zihniyetir anlamıyorum. Hiç bir farkları yok evlatlarımızın
Yanı okadar cok sey warki anlatmadıgım muhtemelen her kızı olanlar aynı seylerı yada bı benzerını yasıyorlar ama kızlarımdan cok memnunum cok terbıyelı saygılılar okullarında hep derece aldılar
ve buna ramen sadece bir cinsiyet farkının ayrıma neden olması benı cok üzüyor

Evet canım 2 gün gecikti kan verdim 1799.87 çıkmış çok yüksek değilmi
Canim bence normal benim bir anda yükseldi beta hcg
Adet günü 55
2 gün sonra 200kusur
2 gun sonra 5000 kusurdu
Erkek bebeklerde artis hizli olur diye duymuştum cnm
Kan sulandiricina basladin mi?

Testin nasıldı canım ovulasyon testin nasıldı ultra pikken mi oldu denemen? Yoksa çizgiler silikleşince mi?
Testi trenyolda laboquick diye bi marka war ondan aldım adetımın 13.gunu piki gördüm ve sadece ogün ilişki oldu tabı ben ozamanlar bilmiyordum tek ilişki ile erkek olma olasılıgını eşimle tekrar birlikte olamadık bende tutmamıstır diye üzülmüştüm meger hamıleymişim ertesi gün silikleşti
Zaten piki görünce saat 11gibi ilişki oldu ertesi gün 13 gibi çatladıgını hissettim ve eve gelip ovu. Testi yapıncada silikleştığini gördüm
Be ce havuc suyu erken catlamaya neden oluyor we bu sebeplede yum. Günü ilişki olunca erkek olma şansı yükseliyor tabı herşey Allah'tan

Canım bişey sorucam benim bugün 3 .gün gecikmem doktorumu aradım burda değilmiş pazartesi gelecekmiş iğneye sen kaçıncı gün başladın geç kalmam demi başka doktoramı gitsem acaba
Canim ben adet günü test yaptim.hemen sonucu aldim bir gün sonrada doktorum iğneyi yazdi bana benim.2 genim heterozigot kimi doktor kese ve kalp atisini duyunca dedi fakultede doc doktorum hemen başladı sagolsun
Sen yarin baska doktora git istersen gec kalma

Öyle yapayım olmadı bide bişey sorucam ben durumumu nasıl güncellerim sizin gibi yani hamileler gibi

Canım bişey sorucam benim bugün 3 .gün gecikmem doktorumu aradım burda değilmiş pazartesi gelecekmiş iğneye sen kaçıncı gün başladın geç kalmam demi başka doktoramı gitsem acaba

Kızlar erkek bebek için bir ilişki sart mi yani

Pikten sonra, açılma olunca ilişki...

E bundan başka yokmu yani pikten açılma olunca iki üç kere yapınca şans artmaz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…