- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.061
O zaman sen yeme canım bilmiyorum ki gerci kesin birsey değil ki sonuçta hepsi ihtimal çok takmaAyy benim eşim peynirsz yapamaz köyde büyümüş ailesinin koyunu keçisi varmış çocukluktan beri peynir ile büyümüş şuanda d böyle
Cinsiyeti belli olan anneler öyle denemiş ben iki kere denedim ama pişmanım bence silinmede dene derim yine de sen bilirsinKızlar erkek bebek için bir ilişki sart mi yani
Pikten sonra, açılma olunca ilişki...
E bundan başka yokmu yani pikten açılma olunca iki üç kere yapınca şans artmaz mu
Canım sen hem pik hem pikten sonra denedin galiba yanlış hatırlamıyorsam.Cinsiyeti belli olan anneler öyle denemiş ben iki kere denedim ama pişmanım bence silinmede dene derim yine de sen bilirsin
Cnm profilinden hesap detayina gir orda bebegin doğum tarihi var oraya son adet tarihini gir
Öyle yaptım oldumu acabaCnm profilinden hesap detayina gir orda bebegin doğum tarihi var oraya son adet tarihini gir
Canım senin ilk beta hcg kaçtı kaçıncı gün yaptınCinsiyeti belli olan anneler öyle denemiş ben iki kere denedim ama pişmanım bence silinmede dene derim yine de sen bilirsin
Canım ben pikten sonra açılmada tek ilişki ile hamile kaldım genelde araştırdığımda öyle diyorlardı tabi ne kadar doğru bilemem cinsiyetini öğrenince yazarımCanım sen hem pik hem pikten sonra denedin galiba yanlış hatırlamıyorsam.
Ben pik i demiyorum hani mesela bugün pik oldu
Sabah açıldı ben sabah, ertesi sabah, diğer sabah yapsam olur mu şans artar mı
Yani demem oki
Açıldıktan sonra sürekli denemek doğrumu
Ben de iki kere denedimCinsiyeti belli olan anneler öyle denemiş ben iki kere denedim ama pişmanım bence silinmede dene derim yine de sen bilirsin
Bence alakası yok. İlişkiden kaç gün sonra öğrendiğine ve döllenme zamanına bağlı. Tabi erkek anneleri daha iyi bilirler.Bebeğin cinsiyetinin beta hcg değeri ile ilişkisi varmı bilgisi olanları buraya alarım bizimle bilgilerini paylaşırmı benim iki kızımında düşüktü kız kardeşim şimdi hamile değeri düşüktü bebeği kız ablamın değeri 1800 lerde doğdu erkek bir alakası varmı acaba
Cnm olmamis son adet tarihini yazacaksinÖyle yaptım oldumu acaba
Bende 3 deneme oldu ama hangisi tuttu bilemiyorumBen de iki kere denedimBakalım kısmet
Canım çok silinmede deneme yapmak riskli. Sakın çattan sonra sık deneme yapma. T nin en koyu halinde yada en koyu halinden sonra ki bi tık silinmede deneme yapmaya çalış.Canım sen hem pik hem pikten sonra denedin galiba yanlış hatırlamıyorsam.
Yani demem oki
Değer öğrendikten sonra düzenli aralıklarla takip ettiğinde çok hızlı artış gösteriyorsa erkek bebek ihtimali yüksekBence alakası yok. İlişkiden kaç gün sonra öğrendiğine ve döllenme zamanına bağlı. Tabi erkek anneleri daha iyi bilirler.
Canım ben pikten sonra açılmada tek ilişki ile hamile kaldım genelde araştırdığımda öyle diyorlardı tabi ne kadar doğru bilemem cinsiyetini öğrenince yazarım
Bende 3 deneme oldu ama hangisi tuttu bilemiyorum
Canım çok silinmede deneme yapmak riskli. Sakın çattan sonra sık deneme yapma. T nin en koyu halinde yada en koyu halinden sonra ki bi tık silinmede deneme yapmaya çalış.
Son adeti yazdımCnm olmamis son adet tarihini yazacaksin
Senin ki doğum olmus gözüküyor
Ben pikte ve bir gün sonra sabah silinmede denedim havucu unuttum gec catladi yani tuttu ama kız mı erkek mi henüz bilmiyorum ama burada deneyenlerin çoğu erkek olanlar tek ve silinmede denemiş benim gibi muallakta kalma diye sadece silinmede dene erkek olma olasigini arttirmasi icin derim ama tabi karar sana kalmış şans tek iliskide düşsede tutmasıda mümkün çünkü catlama oluyorCanım sen hem pik hem pikten sonra denedin galiba yanlış hatırlamıyorsam.
Yani demem oki
Canim seninle herseyimiz ayniBen de iki kere denedimBakalım kısmet
Bak canım son adet 28 ekim yazdımSon adeti yazdım
Onu bilmiyordum cnm, benim 2şer kat arttı 5 gün boyunca, ben bu konuda elendimDeğer öğrendikten sonra düzenli aralıklarla takip ettiğinde çok hızlı artış gösteriyorsa erkek bebek ihtimali yüksek
Tam hatırlamıyorum canım ama bana kan takıldı hemsireler arasında konuşuyordu değeri gününe göre çok yüksek diye bende dedim ikiz mi acaba ama tekCanım senin ilk beta hcg kaçtı kaçıncı gün yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?