Gebeliğe Hazırlık Süper Anneler 2021

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yumurtlama günü hamile kaldığınız bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Erkek

OY: 105 60,3%
  • Kız

OY: 70 40,2%

• Ankete Katılan
    174
Evet de kadın bacak arasına tam bakmadı ki bence anlardı da anlamak istemedi garanti olsun diye bir daha ki ay dedi
Canım oda risk almak istemems olabilir çünkü ben kızımda 14. Haftada bile benziyor net değil diyordu..
Devlet hiç söylemez bence bu ayda bana sorarsan 13 veya 14..haftanda başka bir özele git cnku devlet dediğim gibi söylemez tabi belli de olmaz

Benim hep iki gün sürer havuç ye yumurtlama gördüğün gün ertesi güne çatlasın

Canım adet döngüm 25 günde bir ben ilk silinmede denemek istiyorum. İnşallah sende en yakın zamanda oğluna hamile kalırsın

Zambak yarım bardak su dan sonra 3 saate bir deniyoruz tamam güzel fakat başka su içmiyormuyiz ben suyu çok seviyorum içmeyimmi bulmaya çalıştığım günler.. Reglden itibaren 10.gun başlıyorum demi.
Birde söylemesi ayp iğrenç gelecek ama
Hani yoğun sıvı oluyır akıntı yumurta gibi olan o zaman pik mi oluyor

Bende deli gibi su içen birisiyim bir damacanayı 3 4 günde bitiririm ama ovulasyonda net çizgileri yakalamak için içmemek gerekiyor ben 11 de bi kesiyorum suyu 2.30 da 3 de falan yapıyorum testi idrarımın yoğunluğuna bağlı olarak yani sarı olduğunda yapıyorum

İlk günden 3 saatte bir yapmana gerek yok.çift çizgi olduğu zaman 3 saatte bir yeni test yaparsın

bende öyle yapacağım artık çift çizgiyi koyu görene kadar su yi az mı icexez yoksa koyudan açılana kadar mı acaba

İlk günden 3 saatte bir yapmana gerek yok.çift çizgi olduğu zaman 3 saatte bir yeni test yaparsın
Tamam öyle yapayım peki ya çift çizgiyi kaçırırsam

3 saatte bir miben günde bir tane yapıyordum, düzenli adeti olan bir kadının günde bir tane uapması yeterli değil mi kızlar?
Neden böyle bir teknik uyguladınız anlamadım bari sabah akşam yapın ki zaten yumurtlama en az 24 saat sürüyor yani yakalamamadı mümkün değil
Ben günde bir tane akşamları saat 10 gibi veya 9 gibi yapıyordum ve öyle gördüm yumurtlamayı
Ertesi günde evde değildim ama gundız 2 gibi kasıklarım cok agrıdı catladıgını hissettim eve gelıp test yapıncada silikleştiğini gördüm
23 lü test almıstım toplamda 5 veya 6 test kullandım
Kalan testleride acaba hamılemiyim diye kullandım hala elimde wsr test
gebeliğimide ovulasyonla ögrendim zaten

Ben hiç bilmiyurm nasıl yapılır.
Adetlerim düzenlidir şimdi ben en yoğun akiskan sıvı olduğu gün mü yapacağım diyelim ki ikiside kırmızı çıktı bu kirmizlik kaç saat sürüyor yani kaç saat iicne silinme oluyır çünkü Allah izin verirse ben silinme olunca deneme yapmak istiyorum. Kaçırırım diye de korkuyorm

Canim ilk defa yapacagan icin testi bunu bilemezsin pik ve çatlama süresini
Benimki deneme yaptigim ay cok uzun sürmüştü ilk silinmede deneme yaptim
10.gun basladim 17.gune kadar test yaptim çift cizgiyi gordukten sonra testimi yarim bardak su içerek 3 saate bir tekrarladim kacirmayayim diye

Çift çizgi görene kadar günde bir tane
Çift çizgiden sonra üç saate bir mi yapıyorum tam siligi görmem için

Doğru olan bu zaten yumurtlamaya yakın 3 saat te bir yapmak gerekir bence

Canım tam koyuyu gördünmü bol havuç ye ve yürüyüş yap 5,6 saate çatlar o kadar çok teste gerek yok ben 20 li test aldım 3 ay yetti bana

Canım tam koyuyu gördünmü bol havuç ye ve yürüyüş yap 5,6 saate çatlar o kadar çok teste gerek yok ben 20 li test aldım 3 ay yetti bana
Bende şimdi 20 test aldım yanında 6 tane gebelik hediye 73₺ aldım malum siteden. Bu ay eşim görece gideceği için olmuyur bende öyle bir iki test merak tan denerim. Önümüzdeki ay Allah izin verirse yapcam

Cnm ben hiiç okadar uğraşmadım 3 saatte bir falan adetim tamamen bittikten tam4. Günü testi yapmaya başaldım 13. Günü yumurtlamayı gördüm öncesinde ilişki olmadı
Yumurtlaman önce sadece bı kac gün havuç suyu içtim aksamları hem ben hem eşim
Yumurtlamada yanı piki gördügüm gün ilişki oldu
Ertesi gün çatladı yumurtlama en az 24 saat sürüyor diye biliyorum kaçırman mümkün olamaz yani sabah akşam yaparsan testi ki ben günde sadece bı kere yapıyordum
Yumurtlaman uzun sürüyorsa silikleşmeyi bekleyebilirsin ama havuç suyu çatlamayı hızlandırıyo
Ben daha öncede yaptım ovu testi onda nesela üc gün sürdü yumurtlama ilişkide üç gün oldu ama tutmadı
Sonrasında havuc suyu ıctım esımde bende onda bi gun sürdü
Ve sonuc olarak o ay hamıle kaldım ve bebeğim rabbim nasip ederse erkek

Sizdemu erkek bebek istiyorsnz acaba neler yaptınz? Birde bu ovulasyon testi ile hemen ilk denemede tutuyormu kızlar.
Ben ilk eczanedn bedli satılanlardan almıstım bıkac kutu
Onun maliyeti dahafazla oluyor internette satılanlar daha ekonomık
Eczaneden aldıgımda tutmadı
Ama sonra tekrar aansımı denemek için bu sefer int.den aldım tuttu
Yumurtlama günü ilişki oldu bende
Nasıp böyleymş
Bide benim abimle yengemin dört oglu war cinsel hayatları cok hareketlı öyle haftada bi degıl yanı bekarken yengemın hergun dus aldıgını bılırım ama butun cocukları erkek
Nasıp meselesı bırazda
Yengeme sorsam yumurtlamayı dahi bilmez
Rabbim verdimi oluyor işte
İsteyen herkese nasıp etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…