- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi Lilarengim1
-
- #9.641
Cnm çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş. Sağlıklı olmayınca düşüyormuş. İnşallah en yakın zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırsınArkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuşdediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Canim ne denilir bilemiyorum rabbim saglikli evlat nasip etsin insllah hemen arkasina üzülme desemde insan üzülüyor gecen sene bende kurtaj olmuştum seni iyi anliyorumArkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuşdediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Cnmm sen nezaman gidiyorsun kontroleCnm çok üzüldüm, hayırlısı böyleymiş. Sağlıklı olmayınca düşüyormuş. İnşallah en yakın zamanda tekrar sağlıkla hamile kalırsın
Geçmiş olsun Canim Allah en yakin zamanda yine verir insaallah cok zor bi durum ama Allaha sığın bebek saglikli olmayinca dogal olarak vucut atiyomus Rabbimin hikmeti iste cocuklarina uzun ömür versin inşallahArkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuşdediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Bilmiyorum kı cnm ne kadar hastane warsa burda hepsını aradım hep erkek doktor bakıyoAllah allah niye altan bakacakmis ki cnm
Bana bakan asistan doktordu ama kendi doktorum da vardi yaninda hic altan bakayim demedi normal muayenemi oldum ciktim odadan
Malesef istemiyo cnm ama ayrıntılı ultrasonda istemesede bıdefaya mahsus oldugu için ses etmiyordu ama alttan muayneye hepten karsıNırnal karından bakınca da mı erkek istemiyor neden acaba ben nedense erkek Dr lara dha çok güveniyorum sebebini bilmiyurm
Kadın kuoferimde mesela erkek dha bana güvenilir geliyor
Bugün akşamüstü kontrolüm var cnm. İnşallah sağlıkla görürürmCnmm sen nezaman gidiyorsun kontrole
Bende merak edıyorum cnm seniBence teste devam et ben öyle şüpheye çok düştüm ama bazı aylar gec oluyor yumurta stres yapma devam et
Güzel haberle gel canim insallahBugün akşamüstü kontrolüm var cnm. İnşallah sağlıkla görürürm
Canım çok üzüldüm ama ne olur kendini fazla yıpratma Rabbim böyle hayırlı görmüş demek kiArkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuşdediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Kesin demedi cnm ihtimal eger göremezse ultrasonla,alttan bakar ona göre hazırlıklı olun dedıAllah allah niye altan bakacakmis ki cnm
Bana bakan asistan doktordu ama kendi doktorum da vardi yaninda hic altan bakayim demedi normal muayenemi oldum ciktim odadan
Benimde oğlen sonu var canim hadi bakalim hayirlarla gelelim insaallahBugün akşamüstü kontrolüm var cnm. İnşallah sağlıkla görürürm
Tamam cnm ozman bayan gitmen daha iyi olur eşin istiyorsaKesin demedi cnm ihtimal eger göremezse ultrasonla,alttan bakar ona göre hazırlıklı olun dedı
Ama ihtimali bile eşimi rahatsız etti
Cok üzüldüm cnm çok gecmıs olsun ne kadarlıktı bebegınArkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuşdediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Bende merak ediyorum canım haftaya kontrol bakalim söylerse öğrenirim cinsiyetini .Amin amin Rabbim hayırlısıyla sağlıkla versin ogluslar hepimizeBende merak edıyorum cnm seni
Güzel haberlerini bekliyoruz
Rabbim bu cuma gününün hürmetine bütün annelerimizin ve de senın sağlıklı oğluşun olacağı haberlerinizi duymayı nasıp etsin
Dualarımızda birbirimizi unutmayalım
Canım çok ama çok geçmiş olsun bana özelden erkek bebek için bilgi yazmıştin hiç sana sormadan üstelik kalbinin güzelliği er geç karşılığını bulacaktır. Şu an ne denir bilmiyorum ama çok şükür kı evlatlarımız var ve hamd olsun tekrar anne olabiliriz diliyorum en kısa zamanda hatta benimle aynı anda tekrar mucizen seninle olur.Arkadaşlar Rabbim hepinize kucağiniza sağ salim evlatlar versin hastane odasından bunları yazmak o kadar zor ki maalesef bebeğimi iki gün içinde kaybettim çarşamba kalbi yavaslamis dediler Perşembe az kanamam oldu gittim tamamen durmuşdediler ve bebeğimi kürtajla aldılar aglamaktan yazamıyorum hepiniz gonlunuzdekini sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşallah en önemlisi sağlık
Çok teşekkürler cnm,Güzel haberle gel canim insallah
Cinsiyet belli olur senln. İnşallah güzel haberlerle gelirsinBenimde oğlen sonu var canim hadi bakalim hayirlarla gelelim insaallah
Insaallah canim cikinca yazarimÇok teşekkürler cnm,
Cinsiyet belli olur senln. İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Kuzum Allah razi olsun insaallah görebilirse dr heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?