Süper bir Falcı buldum Kizlarrrr

arkadaşlar benimde bildiğim biri var.bende baktırdım adam müthiş.bu adam da resmen içini okuyor.bu adam aslında falcı değil.adam esnaf.ama adamın çok kuvvetli hisleri var.telefonda baktırdım.bir çok falcıya gittim tarot kahve falı.bu adam neye baktığını bilmiyorum anlatıyor uzun uzun geleceği kesin sadece allah bilir.bundan kimsenin şüphesi olmasın.bu adamda sana gelecek le ilgili şeyler diyor özelliklede büyü ve sihir bozma konusunda tam bir uzman.tavsiye ederim arkadaşlar ücret konusunuda size bırakıyor

numarasını alabılır mıyım?

Kizlarrrrr, geldi email.... Artik araniz da halledersiniz... Gulbaharsultann@hotmail.com

Memleketten dondukten sonra bakabilirim demis... Haberiniz olsun. Siz emaillerinizi bu adresten yollayin... Ben bana soyledikleri gelecekle ilgili cikarsa yada cikmazsa yazicam bu sayfa ya....

Hadi kolay gelsin.... 

Kizlar, yazayim buraya da sizi bilgilendireyim dedim. Arkadasim aramis bu hanimi, senin ayrildigin cocuk seni arayacak demis.

Aramis gercekten de 3 gun sonra. :52:

O kadar inatcidirki olse aramz dedim gulbahar hanima da dedi .Arayacak demis. Arayinca bu bile cok sasirmis.

Yorumlari cok iyiydi dedi.

Baktiran olursa buraya yazsin durumu da, bizler de bilelim. Ozelliklede gelecekle ilgili yorumlari cok onemli.

Gelecekle ilgili bir cok sey soylemis arkadasima da, bekliyor o da ama, cok begenmis oyle dedi... Bilginize sunulur... :16:

Kizlar, yazayim buraya da sizi bilgilendireyim dedim. Arkadasim aramis bu hanimi, senin ayrildigin cocuk seni arayacak demis.

O kadar inatcidirki olse aramz dedim gulbahar hanima da dedi .Arayacak demis. Arayinca bu bile cok sasirmis.

Baktiran olursa buraya yazsin durumu da, bizler de bilelim. Ozelliklede gelecekle ilgili yorumlari cok onemli.

Gelecekle ilgili bir cok sey soylemis arkadasima da, bekliyor o da ama, cok begenmis oyle dedi... Bilginize sunulur... :16:

takipte kalmak lazım :31:

Ben mail ile sordum ama geri dönüş olmadı, bilgilerini bana da iletirsen sevinirim.

Canim gun de cok kisiye bakmiyormus, arayan tum arkadaslarim yorumlardann cok memnun, bana soyledigi sure yaklasiyor. İyi cikarsa gelecek yorumu yazicam. Ben baktirmistim, beni bile aradigim gunden bir kac gun sonrasina yazdi. Taniyodu ustelik, bir donse su memleketinden, bakcak herhalde......:40:

Canım heyecanını anlıyorum,son derecede samimisin,herkese bu konuda faydan olsun istiyosun.Ancak bana yazdıkların itibariyle çok ilginç,olağandışı bir fal bakımı izlenimi vermedi.Belki ben bu konuda 10 yıllık hemen hemen elimin yetiştiği her falcıyı deneyen bir fal müşterisi olduğum için,beni çeken bir durumu olmadı yazdığın falcının.Ha 20-25tl deseydin deneme fiyatı derdim nede olsa özel fal kapsamına giriyor ama 75 tl üstelik ,bilemedim canım.Denemek isteyenlerin hevesini kırmak istemem ama gerçekten çok çok fazla tecrübeliyim bir fal müşterisi olarak,canım sende çok kendini kaptırma bence,sonrasında hayâl kırıklığı daha büyük oluyor çünkü.Adınıda merak ettim belkide gittiğim biridir,aslında burdan da yazsan olur canım òzelede gerek yok isim yazman için.En azından baktıran biri görürse fikrini yazar.

Merhaba; sizin cok iyidir diyeceğiniz onereceginiz bir falci var mi acaba tecrubelerinize dayanarak sizden oneri almak istedim :)

Back
X