Süper kaynana ve demeye laf bulamadığım kayınpederim

Eşiniz babasının sizi izlediği zaman tahrik olduğunu itiraf etmesinden sonra baba katili olmadıysa, şu ahlaksız teklif konusunu açtığınızda da inanın katil falan olmaz. Herkes durumu biliyor ama olay kapatılmaya çalışılıyor. Cidden geniş bir aileymiş.

sana ahlaksız teklifte bulunan adamla bildiğin aynı evde yaşadın
pessss
insan kocasına anlatamıyosa kaynanasına anlatır bu durumu güzel kardeşim

canım mümkün mü ailede kimsenin bilmemesi??
herkes biliyor adamın sapık olduğunu da yok sayıyor işte,belki de eşinin eski kız ark. falan da taciz etmiştir. yani ilk defa bu kadına yapıyo olduğunu sanmam..

bence bunu eşinle paylaşmalısın...ilerde farklı şeyler yapıpp karın bana yanaşştı, karın beni baştan çıkarttı diim elini eteğini çeker ve bu sefer kocan senin katilin olur

ne diyecegimi bilemedim
ahlaken hangi boyutlara geldigimize üzülüyorum, din, vicdan, allah korkusu, hiç birşey kalmamış bu insanoğlunda

o sadece gözetlediğini görmüş beni uyardı kapını kitle perdelerini çek ve kapının deliğini ört diye. kadıncağızın elinden birşey gelmiyorki korkuyor eşinden

ooo sapık adam iyi yere dükkan açmış
karısı korkuyor
gelin korkuyor
oğlu seyirci
ne güzel valla
oh

ben dayımı arayıp olayları anlattım hatta arkadaslarıyla gelip kayınpederimi güzel benzeteceklerdi ananem demiş sen tek git.. dayım geldiğinde adam inkar etmiş elinden telefon dusmuyordu ne yaptıgını anlamak için dinliyordum demiş kendini haklı cıkaracak herseyi demiş

Arkadaşım siz bunları nasıl sakin sakin anlatabiliyosunuz Allah aşkına? Siz sevişirken kapı gözetleyip, tahrik olan bir sapıktan bahsediyoruz!

konu sahibi arkadaşıda pek bi rahat gördüm

yok cnm ya rahatlıktan değildir o,etrafındaki herkes normal bi olay gibi görünce ,o da çok anormal şeyler yaşadığını düşünmüyodur.
belki bizim tepkilerimizden sonra farkına varır da kötü sonuçlar olmadan kendine farklı bir yol çizer. çok genç çünkü..
ailelere çok kzııyorum bu yüzden,bu kız bi hata yaptı kaçtı evlendi,ne kadar kızsan da elini üstünden çekmiceksin,yalnız olduğunu hissetirmiceksin kimseye.
bak şimdi noldu i,şte..

ya bu arada evet bizden akıl sorduğunuz şey nedir? ben bi tavsiye istediğinizi göremedim de..

şimdide benmi suçlu oldum arkadasım ??

eşim askerde kimsem yok derdimi anlatacagım beni anlayacak kimse yok kolay mı tek basına bunu tasıması kolaymı susup içine atmak zorunda olması ? aylarca sakinleştirici kullandım ben yeri geldi intihara kalkıştım. Allah aşkına hepimiz bayanız burada yokmu beni anlayan bir kişi daha ? yasamadan bilmeden suçlaması kolay değilmi? tamam bende de hatalar var yok demiyorum. erken evlendim kaçtım eşim sorumsuz . ne yapayım bırakıp nereye gideyim babam silmiş bilmemkim silmiş ? bence biraz empati kurun. 22 yasındayım ben benden ne bekliyorsunuz ne gibi bir hareket bekliyorsunuz? rahat görünüyormuşum evet bayıldım cok hosuma gitti yasadıklarım haklısınız.

canım yani şunu mu soruyosun,ben şimdi ne yapayım??
mesleğin var mı,hiç çalıiştın mı?

bunları bildiği halde eşin rahat,kayınvaliden rahat ve sen hala o evde durabiliyosun....
o zaman rahatsız olmuyosun demektir..
çıkın başka eve eşiniz çalışıp size bakmak zorunda ananeyi alın yanınıza ...demekki bunları yapacak kadar rahatsız değilsiniz yaşantınızdan..

bizim bir odamız var eşimin ananesinde kalıyoruz hasta ve yaslı oldugu için ona biz bakıyoruz sadece bir odamız var. yemek odası yatak odası oturma odası hepsi bu oda. diğer odalar dolu mecburum ve internet üzerinden dil öğreniyorum kapatmayı kabul etse onlar yarım kalacak diye üzülüyorum kursa da göndermiyor

Bir konunuzdan alıntı...Ananeyle beraber kalırken ne ara kayınpederinizin yanına geçtiniz anlamadım

Hadi kendinden geçmişin
ilerde çocuğun falan olduğunda bu adamla görüştürmeyecen değil mi?

Eşinin babası sapık
eşinde anasıda sende XL olmuşunuz
Yoksa normal bir insan asla böyle bir ortamda yaşamazdı
Bekarken eşin olmadan nerde nasıl yaşabiliyordun?
Onla doğmadın ya gene öyle yaşa?

ben tavsiye istemiyorum kimseden ben sadece kımseye anlatamadıklarımı paylasmak istedim.
bazı arkadaşlara ibret olur belki diye..

bu duruma boyun eğeceğine inanamak istemiyorum..henüz çok gençsin.hayatın senin ellerinde.nasıl şekil vermek istersen yaparsınn.kimsye muhtaç değilsin.. kadın her zmaan güçlüdür unutma bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…