kaynanam calısıyordu o adamda genelde o zamanlar o tür laflarda bulunuyordu ve bende korkuyordum ters birşey söylersem iyice cıldırır belkide daha kötü şeyler yapar diye .. hemen evden cıkıp kaynanamın yanına veya komsuya gidiyordum aksamlarıda erkenden yatıp o evdeyken cıkmıyordum
ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminimilk defa burada paylaşıyorum.
o sadece gözetlediğini görmüş beni uyardı kapını kitle perdelerini çek ve kapının deliğini ört diye. kadıncağızın elinden birşey gelmiyorki korkuyor eşinden
bence bunu eşinle paylaşmalısın...ilerde farklı şeyler yapıpp karın bana yanaşştı, karın beni baştan çıkarttı diim elini eteğini çeker ve bu sefer kocan senin katilin olur
Arkadaslar bendeki türden kayınlar zor bulunur kaynanam benım en yakın candostum arada deli etsene melek gibi bir insan tüm herseyimi paylaşabildiğim, en yakın arkadasımdan bile daha sırdas bir insan ama kayınpederim..
onu kaç defa kapımızı gözetlerken yakaladık. her gece kapımızı gözetledi. eşim cıldırdı en sonunda kayınpederim itiraf etti eşime demiş neden kapımızı sürekli dinleyip gözetliyorsun kendisi de demiş tahrik oluyorum o yuzden ve eşim askere gittiğinde ben o insanların yanında kaldım. telefonla konusurken yine dinlediğini yakaladım konustugum eşimdi ve kıyametler koptu . üstüme yürüdü, kendini haklı cıkarmaya calıstı ve ben evi terk edip eşimin yanına, şırnağa gittim.. birkaç gün izin aldık ve çanakkaleye eşimin akrabalarına gittik. Sonra mecburen tekrar o eve bıraktı . neyseki akıllanmıstı ve kapı gözetlemedi daha..
konu sahibi arkadaşıda pek bi rahat gördüm
ya bu arada evet bizden akıl sorduğunuz şey nedir? ben bi tavsiye istediğinizi göremedim de..
şimdide benmi suçlu oldum arkadasım ??
eşim askerde kimsem yok derdimi anlatacagım beni anlayacak kimse yok kolay mı tek basına bunu tasıması kolaymı susup içine atmak zorunda olması ? aylarca sakinleştirici kullandım ben yeri geldi intihara kalkıştım. Allah aşkına hepimiz bayanız burada yokmu beni anlayan bir kişi daha ? yasamadan bilmeden suçlaması kolay değilmi? tamam bende de hatalar var yok demiyorum. erken evlendim kaçtım eşim sorumsuz . ne yapayım bırakıp nereye gideyim babam silmiş bilmemkim silmiş ? bence biraz empati kurun. 22 yasındayım ben benden ne bekliyorsunuz ne gibi bir hareket bekliyorsunuz? rahat görünüyormuşum evet bayıldım cok hosuma gitti yasadıklarım haklısınız.
ben tavsiye istemiyorum kimseden ben sadece kımseye anlatamadıklarımı paylasmak istedim.
bazı arkadaşlara ibret olur belki diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?