- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
asude bende ilk önce eşi askerdeyken yaşadığı durumları anlattığını düşünmüştüm ama alttaki yorumu görünce askerde olduğunu düşündüm...:26:
ablam ben seni çok sevdim insanın halinden anlıyorsun içtensin..
ben bursada yasıyorum ve burada iş imkanı yok ben eski çalıstıgım yerleri hergun aradım işe alın tekrar yada iş bulun diye kimseden ses gelmedi kaç yere basvuru yaptım yine olmadı bende istiyorum silbastan bir hayata baslamak ama bazen olmadımı olmuyor.. teknik resim okudum ama o zamanki gibi değil hersey değişmiş bildiklerimi yeterli bulmuyorlar
iyi de alıntıladığın mesajda kız tutarsız bişe demiyo ki
biz dedik ki neden k.p.nin sapıkça teklifine mevzu çıkarmadın,
o da eşim askerdeydi ne yapsaydım, kimsesizdim gibi cevap verdi
arkadaşlar,
mevzuyu yanlış anladınız,
kız eşim askerde demiyor
askerdeyken bunları yaşadım diyor
yanlış anladınız, bir fake lafı çıkardınız
aldı yürüdü
doğru okuyalım doğru anlayalım
tamam fake konular oluyor
ama burada tamamen bir üyenin yanlış anlayıp yanlış yönlendirmesi var
fake fake diyeceksiniz kendinize başka mesnet bulun
gülünç görünüyor bu şekilde olması
Bu nasıl bir hikaye anlamadım.Gerçek olduğunu farzedeyim. Siz hem eşiniz ve ailesinden şikayet edip,hemde çalışmadan birileri bana baksın istiyorsunuz.Normal hiçbir bayan şu durumda bir dakika bile o eşe ve sapık babasına tahammül etmez,boşanırdı.Çaresizim deyip kenara çekilmek ne demek?Bir tanıdığımız 3ergen çocuğuyla dul kaldı.Eş kazada öldü.Hiçbir geliri de yoktu bayanın.Evtemizliğine gitmeye başladı bayan.Günde 100L dan ayda 3000L demek bu.Hadi 10gün tatil yapsın 2000L olsun bu para azınsanacak gelir mi?Kadın zamanla oturduğu tekkatlı evi 3 katlıya çıkardı ve 3 çocuğunu da evlendirdi.Sırf temizlikçilik yaparak.Üstelik benim ailem bursada.Merkezi bilemem ama inegölde fabrikalar ilanla adam aradılar.1100+sigorta ve servis ücretine.Bursa merkezden işçi topladılar servisle çalışacak işçi bulamadıkları için.40dakikalık mesafe ilçe-merkez arası.Uzatmıyorum.Çalışmak isteyen işinide buluyor,evinide kuruyor.O yüzden inanmıyorum bu anlattıklarınıza.Başına bu kadar ciddi bir olay gelen genç bir bayan burada zaman harcayacağına çoktan iş aramaya başlardı.Bunuda geçtim anane,day hepsine bir kulp buldunuz.Babanıza gitseydiniz.Hiçbir baba açıkça durumu öğrendikten sonra evladına sırtını dönmez.Kız evladını başıboş bırakmaz ne kadar kızarsa kızsın.
kayınpederiniz mi gözetleyen.. bir de tahrik oluyor öylemi böylesini ilk defa duydum yuh demekten kendimi alamıyorum malesef
o zaman sizlere helal olsun.. eşimde bir çaba yokken ben boşyere çaba sarfetmek istemiyorum ben karda kısta incecik montla çalıstım hasta oldum baygın halde işe gittim o evde yattı uyudu umrunda olmadım patronum dedi bu halde calısamazsın ben dedim abi olmaz çalısıcam ayağa kalktıgımda basım döndü düşüp bayılacak gibiydim ben yine calıstım geceleri uyuyamadım hastalıktan ilaç aldım ona bile laf yaptı o kadar para verilir mi diye. böyle biriyle evliyken o birşeyler yapmıyorken ben birşeyler yapmaktan yoruldum
kk ya üya olup böyle ensest iliskileri hayali olarak yazan üyeler var.
daha öncede böyle seyler oldu ama amac ne onu anlayamiyorum...
basindan beri akil isi degil ben tahrik olacam diyen adam var mi?
ama kayinvalide süper sustugu icin mi?
ablam ben seni çok sevdim insanın halinden anlıyorsun içtensin..
ben bursada yasıyorum ve burada iş imkanı yok ben eski çalıstıgım yerleri hergun aradım işe alın tekrar yada iş bulun diye kimseden ses gelmedi kaç yere basvuru yaptım yine olmadı bende istiyorum silbastan bir hayata baslamak ama bazen olmadımı olmuyor.. teknik resim okudum ama o zamanki gibi değil hersey değişmiş bildiklerimi yeterli bulmuyorlar
monalisa_16 çıkmış çevrim dışşı prfiline baktımda eşiyle fotosunu koymuş ve 80 tane mesaj atmış :44:
fake olsa eşiyle fotosunu koyar mı sizce? :44:
eğer gerçekse Allah yardımcısı olsun...
Bırakın kayınpederi amcalar dayılar öz yiyenlerini taciz ediyorlar sapıklar Allah öylelerini öldürmesin süründürsünn bu dünyadada ahirette dee
ve sizlere 2. bir şok daha yaşatacağım . eşim askerdeyken birşeyden konu acıldı bana dediki seninde bazı şeylere ihtiyacım var sen görüyorsun karım benle ilgilenmiyor birlikte ortak bir paylaşım yapabiliriz. bu ne demek ya. ve ben bunu kimseye söyleyemedim.. eşime söylesem baba katili olur eminimilk defa burada paylaşıyorum.
şimdide benmi suçlu oldum arkadasım ??
eşim askerde kimsem yok derdimi anlatacagım beni anlayacak kimse yok kolay mı tek basına bunu tasıması kolaymı susup içine atmak zorunda olması ? aylarca sakinleştirici kullandım ben yeri geldi intihara kalkıştım. Allah aşkına hepimiz bayanız burada yokmu beni anlayan bir kişi daha ? yasamadan bilmeden suçlaması kolay değilmi? tamam bende de hatalar var yok demiyorum. erken evlendim kaçtım eşim sorumsuz . ne yapayım bırakıp nereye gideyim babam silmiş bilmemkim silmiş ? bence biraz empati kurun. 22 yasındayım ben benden ne bekliyorsunuz ne gibi bir hareket bekliyorsunuz? rahat görünüyormuşum evet bayıldım cok hosuma gitti yasadıklarım haklısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?