dün eşimle çarşıya çıktık onu giy bunu çıkar hiç bişey olmadı tabii sonra bi hamile mağazasına girdik karnımın belli olmamasına rağmen üzerime göre çok rahat ayarlanabilir kıyafetler aldım bence sizde bi göz gezdirin bende martın 1 inden sonuna kadar doğurmam lazım inşallah bayramdan sonrada cinsiyetimizi öğrenip cicilerimizi almaya başlıyacağız Rabbim hepimize kolay ağrısız doğumlar versin
Evet cok güzel şeyler var ama malesef cok pahlılarda.Ucuz olanlarıda ninem işi tarzında.Mecbur alacaklar diye nasıl pahalıya satacaklarını bilemiyolar.
güle güle kullan canm benımde arıyorum ama daha henuz ustume gore olanı bulamadım onun yerıne bı suru badypantolon felan aldm artık daha 19 haftalık karnım aralıkta dogum um war o zamanda bı hırka alıcam tayt gıyıcem uzun bırde ustume tunık gıbı bıısy bulurum artık en kotu ıhtımalle napım kılolu olmak zor
mrh arkadasım allah razı olsn e bebek ama sen alısverıs yaptınmı yenı aldınmı elındemı urunkler nasıl pamuklumu ben bıraz kumas kalıtesını onem werıorum tabı sızlerde oleysınızdır ama kullanıslıysa dogum cantamı hazırlayabılrım ordam ındırımde warken
aldım ben bir kaç tane kumaşları çok güzel yani en azından benim için öyle karın kısmını lastikle yapmışlar karın büyüdükçe genişlesin diye ve hamileler tarafından test edilmiş organik ürünler site güvenilir ama istersen araştır biraz.