Allah canını almasın yaptıklarını okurken bile korktum. ben çok korkarım öyle şeyden aman dikkat et onların eli ayağı çok taze bişey olmasın Allah a emanetiya yapılacak olan yeri silmiş adıvar hanım.benim kadar başka site linki veren yoktur bu bölümde hiç silinmedi bu ilk neyse bende yaptılarımı yazarım bidaha ben 3 aydr aydr jimlastik yaptrıyorum ertuğ da çok hoşlanıyo daha doğrusu beni çok hırpalayıpta sevin diyo resmen havaya atıyorz kedi yavrusu gibi kaldrıyorum gülme krizine giriyo.zeynepcim şöyle yapıyorum bohçayı sol el bilegiyle sol ayak bilegi sağ el bilegiyle sağ ayakbilegini sol elimle solları birleştriyorum sağ elimle sağları birleştrip ileri geri sallıyorum salıncak misali bayılıyoooooooo
eke toka maraşta söylenir ayol. kız nerde maraşlımısın yoksa eke diye büyüklük taslayana denir
öznurcum ben gıdıklamanın zararlı olduğunu duymuştum bebek kendini iyice bilene kadar herhalde 1 yaşından sonraydı diye okumuştum o yüzden hiç gıdıklamıyorum bilgin olsun.arzum g.antep desin hee nermin adanalı bende kızkardeşim kiliste okudu ünvst.yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?