süper seks in tanımını yapabilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
size göre seksin süper olması için nelere ihtiyacı var?şöyle de diyebilirim bazıları oral seksiz olmaz der bazıları da sürekli hızlı olmalı der,bazıları değişik pozisyonları denemeyi sever.size göre nedir 4x4 lük seks.
isteyen cevap yazar,konuyla ilgili yorumunu yapar ama yargılamayın,imsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktur.saygı çerçevesinde yorumunuzu yapın.bekarlık başına vurdu gibi kırıcı konuşmayın.kimse kırıcı konuşmayı haketmiyor.konum gayet açık ve net...

sex anatılmaz yaşanır be tatlım ne diyelim şimdi :bbo:

bence insanın akıl sağlığı ve ruh sağlığı yerindeysen ortaya iyi sex çıkar..en iyi sex diye birşey yoktur..haaa yani bunu iş edinenler için yani bu işten para kazananlar için vardır tabi iyi sex.orada sadece görev vardır ve bütün pozisyonlar bilinmeli ve layıkıyla uygulanamalıdır tabi..yani sistemli gidilir:)
fakat böyle bir işe sahip değilsem oral olmalı olmazsa olmaz ,yada hızlı,yavaş geyiğine gerek yoktur.çünkü bu noktada sexte bir sistem yoktur.olduğu gibidir.. o gün nasıl istersek öyle yaparız..eyvaaaaah şu pozisyonu unuttuk bu sex mükemmel olamadı tüh diyemeyiz.

"isteyen cevap yazar,konuyla ilgili yorumunu yapar ama yargılamayın,imsenin kimseyi yargılamaya hakkı yoktur.saygı çerçevesinde yorumunuzu yapın.bekarlık başına vurdu gibi kırıcı konuşmayın.kimse kırıcı konuşmayı haketmiyor.konum gayet açık ve net..."
canım sen hem sorunu soruyorsun hemde bizi yönlendiriyosun nasıl cavep vericeğimize bile sen karar veriyorsun nedimkiii buda güzeldi gökçecim buda güzeldiiii:)

Arkadaşım sana kızmıyorum cidden hatta sen olmasan cinselliği unutmuştum vallahi :)))sağol arada bir hatırlatman iyi oluyor :roflol::roflol:

denildiği gibi aşkla ve isteyerek olduktan sonra problem yok.O zaman herşey dört dörtlük olabilir.

bence önce duyguların samimi ve reel olması lazım. Her iki cins için de,,,aşk lazım ve de özellikle,,,nedense ben aşksız _gerçekten ama kastım gerçek aşk_ cinselliği düşünemiyorum. Gerçi diğer kız arkadaşlarım hiç de benim gibi değiller ama...:) herhalde bende bi arıza var,,:)) gerisi bence teferruat ve de teknik:))kişiden kişiye tercihler farklılık arzedebilir,,,çok da mühim değildir de aslında,,,,,ama kesinlikle AŞK diyorum mükemmel sex için,,,,,duygu ve romantizm olmadan fiziksel temas neye yarar ki,,çok işlevsiz kalır bence.....bilmem benim gibi düşünen var mı aranızda ama??,,,, aşk evrensel bişiy,teknikler ve sex yöntemleri subjektif şeyler,,,,,aşık olmadan ben kimsenin elini bile tutamam,,,,kocaman oldum ama hala nedense arızalıyım:))

gökçe yarın naıl bi konu açıcaksın..doğrusu çok merak ediyorum canım..paylaşımlarını bekliyoruz:roflol:

kiz sen erkekmisin yoksa.acaip fantazilerin varya senden iyice suphelenmeye basladim.ciddi soyluyorum.

kk da duyduguma gore erkekler bayan nikiyle siteye uye oluyorlarmis.buda onlardan biri olmasin

Olbilir arkadaslar kadinlarin fantazisini merak ediyor nerden bilcez bayan ilmadigini

bence de tarifi olmaz yaşanır sadece...
aşk varsa ve ruhunuz bedeninize yansıyorsa mutlak güzeldir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…