süper seks in tanımını yapabilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar,kızmayın ama arkadaşın konusunu geyiğe çevirmek biraz ayıp oldu gibi .Açtığı konuları sevelim ya da sevmeyelim.Durum ne olursa olsun.Onu savunduğumu düşünmeyin.Kimseyi savunmak değil bu.Tarafsızım.Aslında ben de bunu yazmamalıydım belki konu ile alakası yok gibi.Ama dayanamadım.Geyiğe çevirmektense yazmayız olur biter.Yanlış ve uygunsuz bir konu ise yöneticiler silerler zaten.Naçizane düşüncem.a.s.

hey siz ikiniz aranizda sifreli konusmayin hic birsey anlamadim.neydi sevgilinin msn ikurcalarken nolmus merak ettim

bu kiz baktiki kimse kendini ciddiye almiyor,kustu valla herkese

:lepi:
bence de tarifi olmaz yaşanır sadece...
aşk varsa ve ruhunuz bedeninize yansıyorsa mutlak güzeldir..

İşte söylenebilecek en güzel tarif. bende bu seviyede bir ilişki yaşamak istiyorum.. Yaşanabilecek çok güzel günlerimiz olmalı... tanrımızın bize verdiği dişiliğimizi ,ruhun bedene yansıdığı,beden ve ruhumuzun kolkola zirveye çıkabileceği yarınlarımızda yaşayalım... HEPİNİZ ADINA TEMENNİMDİR...Şeniz

kızlar işten yeni geldim akşamda erken yatmam gerekiyor oyüzden belli zamanlar yokum.ayrıca ben kızım Allahım ya :)

cocuk ıcın yapıyorum yerimseniben
yoksa yanıma bıle yaklasamaz:icecream:

kocanı değiştir şekerim:1closedeyes:,,,,insan karısının haz almasını umursamazmı?,,,,görev gibi sırf bebek olsun diye sex yapılır mı:enbuyukkk:,,,,,ayrıca sexden haz alma konusunda biyolojik ritmi ve fizyolojisi düzgün çalışan bi kadınla asla bir erkek boy ölçüşemez bile,,,,,bi düşün neleri kaçırıyosunnnkafamçokkarıştı,,,sağolsun değil sexi adam gibi önsevişmeyi bile beceremeyen ülkem erkekleri yüzünden kadınlarımız sexin ne akdar güzel bişiy olduğunun farkına bile varmadan göçüp gidiyolarÇok üzgünüm çoook,,,,bi doktorun dediği gibi vajina olmayı başaramayıp hep rahim olarak kalıyorlar.....:enbuyukkk: çok derin ve felsefik bir tespit bence....

süper sex ;müziği bestesi güftesi ve sanatçısı uyum içinde olan kalıcı bir şarkı gibidir. kişisine göre değişkenlik gösterir kimi klasik müziktir kimi pop kimi caz bilmem anlatabildim mi?

Back
X