Süper tatlı hamiş tişörtleri..bayıldımmmm!

Ne kadar güzeller!!!
En çok "yapım aşamasında"yı beğendim...
:

Çok şekerler :)) Arkadaşlar LCW dede bu tarz tşhirtler var ve fiyatlarıda çok uygun özellikle bu ara indirimdeler ben daha çok yeni anne adayı olmama rağmen dayanamayıp 1 tane aldım tavsiye ederim..

Ya bunları gördüm hamile olasım geldiii :CüvCüv: İnşallah birgün olursaa kesinlikle alıcam bu tişörtlerden :lepi:

Çok şekerler :)) Arkadaşlar LCW dede bu tarz tşhirtler var ve fiyatlarıda çok uygun özellikle bu ara indirimdeler ben daha çok yeni anne adayı olmama rağmen dayanamayıp 1 tane aldım tavsiye ederim..

canım lcw hamile kıyafetleri hangi şubelerinde var ben bahçelievlerde oturuyorum

etrafımdaki lcw lerde göremedim :1no2:

Kızlar en beğendikleriniz hangileri? yani bi oylama yapsam herkes fikrini bildirirmi acaba?
Tişörtler üretim aşamasında ve hangileri ilgi görüyor merak ettim..

LCW bursa da da yok öle bişey...ben özel hamile kıyafetleri satan yerden bitane aldım korupark ta başka yerde de bulamadım...

Kızlar almayı düşünen varsa darkolive@mynet adresinden bilgi alabilir ben sipariş verdim baby loading yazandan..

Ben de baby loading yazılı olanın bir benzerini kendim tasarlamıştım. Bebek için mama önlüğü filan da tasarladım. This-O diye bir tişört tasarım sitesi var, kendiniz dizayn edebiliyoRsunuz, bence bi bakın orada da renk ve baskı seçeneği çok fazla. Fiyatlar da çok uygun.

kızlar yaz geldi tişörtlerin de kolları kısaldı ve yeni modeller de var ama ekleyemedim imageshack iptal sanırım..ama facede grubumuz var oradan yeni modellere bakabilirsiniz ( Esprili Hamile tişörtleri)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…