Süper tatlı hamiş tişörtleri..bayıldımmmm!

Ben zaten ankaradayım canım ben tasarlayıp satıyorum bu tişörtleri ama tabi istersen hamile mağazalarında da 2 katı fiyatına farklı modeller(benim çok beğenmediğim klasik modeller) var..

hayatforumda.com/guzellik-amp-moda/38769-hamile-bayanlar-bu-tisortler-sadece-size-ozel.html

başına ww w ekleyip bakabilirsiniz arkadaşlar çok güzel tişörtler var

bende ankarada otruyorum bende bu tişortlerden istiyorum ve bu arada hamileyim 7aylık.şuan 62 kiloyum.ben bu tişortlerden bitane aldım.izgi magazasından

Kızlar benimle iletişime geçebilirsiniz yada darkolive@mynet.com adresine mail atabilirsiniz bu arada bende ankaradayım bunların haricinde daha yeni modellerde var..

kızlar bu t-shirtler gerçekten süper..Almayı düşünen herkese tavsiye ediyorum..iki tane sipariş verdim..biri arkadaşıma hediye diğerini de işyerinden hamiş bir arkadaşım istemişti..T-shirtlerin kalitesi çok güzel..Başka bir arkadaş hamile mağzasından çok daha sıradan bir modelini 49 tl ye almıştı..Fiyatı piyasaya göre çok uygun..Ödemeyi hesaba yaptım iki gün içerisinde elimizdeydi..Ben de arkadaşlar da bayıldı..Deryacım emeğine sağlık canım .Tekrar teşekkürler..Sayende hamiş arkadaşlarım etrafta şirin şirin dolaşıyorlar..:)Ben de hayırlısıyla hamile kalayım hemen istiyorum birkaç tane, O zamana kadar yeni modelleri eklersin artık sitene:)

Elimphia çok tsk ederim canım arkadaşlarının ve senin beğenmenize sevindim ,hadi sıra sende canım..:))

kızlar çok güzel bu tişörtler ya ben yeni görümceme sipariş ettirip getirttim çok kullanışlı diyor çok beğenmiş benim aldığımın üzerinde el ve ayak desenleri vardı hepsi birbirinden güzel şimdi 2. bebeğin çalışmalarına başladık kısmetse bida hamiş kalayım kendimede alıcam ilk bebeğimde haberim bile yoktu bu tişörtlerden hepinize tavsiye ederim alın bitane çekin altınızada bi pantalon ne giycem derdi kalksın ortadan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…