Süper tatlı hamiş tişörtleri..bayıldımmmm!

Kızlar almak isteyenler bana özelden mail adresini gönderebilir..isteğe göre model de tasarlayabilirim..

çok guzellerrr ikizler cok hoslarr

çokkkk güzelller :) hamiş olunca çeşit çeşit almak lazım:) herşeyin bir güzelliği var işte :)

Merak eden arkadaşlara; beyaz tişört üzerine baskı 25tl,siyah tişört 30 tl..

evet çok güzeller. nettede görmüştüm. kendime aldım GEBE diye bi magazadan. çok pahalı ama ya artık gerek kalmadı bi iki tane var yeter herhalde hazirana kadar :))):):)):

ayyyy tam benlik bunlar ama tişörtü varsa daha iyi şuan normal baskılı badim var ama yaza lazım bana eğer elinde varsa sipariş verebilirim internette görmüştüm ben bu fotoları hemen face e koymuştum :)

ayyyy tam benlik bunlar ama tişörtü varsa daha iyi şuan normal baskılı badim var ama yaza lazım bana eğer elinde varsa sipariş verebilirim internette görmüştüm ben bu fotoları hemen face e koymuştum :)

Sen beğendiğin modeli belirt ben 2 gün içerisinde hazırlayıp gönderirim,face de de grubumuz var canım:))

ayyy facedeki grubunuza hayran oldum hemen..
eşimle bakıyoruz çok şirinler gerçekten biraz inceleyip düşünelim sana döneriz canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…