Insanlari biyle yargilamak bana cok ters bi durumdu inanin ama hamilelik cocuklarim ailem soz konusu olunca her detayi yazmak istedimkızım kaçççç,şimdi senı parçalıcaklar,ooo mımlenmiş kız bılmem ne dedınya,geçmişler olsun,senı maf edecekeler,seyır et bıraz sonra...:)
O anda aramazsa benim tepki vercegimi biliyordu cok sinirlenip aradi hatta sesi disa verip benim yanimda. Esim 12 senedir sadece erkeklerle calisti ve inanin kadinlarla ilgili ne oyunlar olabilir bilmiyo. Bi defasinda yasi buyuk bi meslektasimiz kendimden suphelenirim ondan suphelenmem demisti bu konuyla ilgili.Emin misin
Eşin çok saf gibi anlatıyosun mesela ama kız bi kez aradı tel kapandı diye geri dönüyo telefonuna
Yok evli erkeklere kızlar bakmaz sanıyo eşim ama kızlar o biçim kızlardan ne bileyim bana tuhaf geldi anlatım
Esim onlarla ilgili olumlu yada olumsuz konusturmuyo yani o hahif demedi tum mahallenin dedigi bu. Ben cetele tutmuyorumki evimin onunde baska erkeklerle surekli elele geziyolarBelkıde esin onlarla ilgileniyor
Hani sen namuslusun ben seni sectim diye onları hafif diye etiketliyor
Esine dikkat et elin kızlarını etiketleyip haftalık çetele tutacağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?