Eşine herkes bu kadar güvenirken sen niye sürekli didikliyosunO anda aramazsa benim tepki vercegimi biliyordu cok sinirlenip aradi hatta sesi disa verip benim yanimda. Esim 12 senedir sadece erkeklerle calisti ve inanin kadinlarla ilgili ne oyunlar olabilir bilmiyo. Bi defasinda yasi buyuk bi meslektasimiz kendimden suphelenirim ondan suphelenmem demisti bu konuyla ilgili.
Hamilelik cok etkiledi beni zaten kiskanctim simdi daha kotu oldum sanirim.eşin tavrını koymuş..sanırım birde hamilelikten dolayı hassassın..eşin iş dışında telefonla aramamaları söylesin..arasalar dahi açmasın...başka yapacak birşey yok..
Ya aslinda 11 senedir bi yanlisi olmadi ama hamilelikten mi nedense boyle oldumEşine herkes bu kadar güvenirken sen niye sürekli didikliyosun
Güven probleminiz var gibi
Bence bu kadar belli etmeYa aslinda 11 senedir bi yanlisi olmadi ama hamilelikten mi nedense boyle oldum
Haklisiniz. Ben uzatip tartisiyorum o da yanlisim yok nolur yapma boyle diyo ama benim cenem durmuyo. Sanirim sakin olmam lazimDisarda dengesiz bayan ve erkek cok.
Okudugumda esinizle alakali yanlis bir sey goremedim.
Kizlarin edepsizligi yuzunden esinizle kotu olmayin.
Uyruklari yazmadimki baya baya yurdum insani yasadigimiz sehrin bi koyunden bu kizlar merkezde yasiyorlar ama. Ben kimseyi asagilamiyorum. Ama ortada bekar bicok erkek varken her gelen evli mudure yaklasmaya calismasi normalmi sizceenteresan.. eşin yönetici olarak çalışıyor ama bir kaç tane kızın laubali konuşmasına son derece safça yaklaşıyor.
Onlara arkalarından atıp tutacağına iş saatleri dışında rahatsız etmemelerini söyleyebilir.
Yani uyruğu ne olursa olsun benzetmen de güzel değil. Bu kadınlar Rus bilmem ne diye illa kötü şekilde para kazanacaklar diye bir kural da yok.
Sanki bir yerde yabancı gibi okudum ya da namus konsunda sorunlu falan deyince giydirme yapıyorsun sandım.Uyruklari yazmadimki baya baya yurdum insani yasadigimiz sehrin bi koyunden bu kizlar merkezde yasiyorlar ama. Ben kimseyi asagilamiyorum. Ama ortada bekar bicok erkek varken her gelen evli mudure yaklasmaya calismasi normalmi sizce
Elemanimiz daha onceki iki mudurle iliski yasamis ve adamlar evli esleri ankaradaHem eşinizle hem de bu kızlarla bu kadar uğraşmayı bırakın bence. Eşiniz belliki yüz vermiyor zaten. Hem kimsenin de ahını almayın, mahalleli kendi art niyetini konuşsun. Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Günübirlik ilişki yaşayıp makyaj yapıyor olmaları evli erkeklere sarkacakları anlamına da gelmez.
O anda aramazsa benim tepki vercegimi biliyordu cok sinirlenip aradi hatta sesi disa verip benim yanimda. Esim 12 senedir sadece erkeklerle calisti ve inanin kadinlarla ilgili ne oyunlar olabilir bilmiyo. Bi defasinda yasi buyuk bi meslektasimiz kendimden suphelenirim ondan suphelenmem demisti bu konuyla ilgili.
Soyle soyleyim mahallede her defasinda baska erkeklrrle baska arabalarla hatta carsi ortasinda erkeklerle bizi biraktin diye agza alinmiycak laflarla kavga etmeleryle herkes sahit. Kafelerdeki yemek paralarini odeyen her erkekle cikmak sonra evli erkeklerin arabalarina binip opusmeler normal deil tavirlari. Ben en cok en kucuuklerne uzuluyorum 15 yasinda ve o kadar masum ki ama onuda hep yanlarinda erkek arkaas buluyolarSanki bir yerde yabancı gibi okudum ya da namus konsunda sorunlu falan deyince giydirme yapıyorsun sandım.
Değil normal değil tabi..
Kesinlikle normal değil..
Ama bu kızların adı falan mı çıkmış. Yani nasıl namus yoksunu gibi bunlar?
ben eşime diyorumki sen hiç bayanlı ortamda çalışmadın dikkat etmen gereken konular var ama o da bende bişey olmadıkça onlar bişey yapamaz diyor. ama bi bayan isterse herşeyi yapabilir.
Aramalar devam etPeki aralamalar hala devam ediyor mu?
Etmiyorsa boşuna kuruntu yapıyorsunuz?
Kız bana kötü kötü baktı diyorsunuz da siz bu düşüncelerle kıza nasıl baktınız ki o da karşılık verdi.
Ayrıca kaybedilmiş ne demek kızlar hayat kadınlığı mı yapıyorlar?
Sakin olmayi bi basarsam. Benim gorebildigim biseyler var ama dediginiz gibi sakin konusmam lazim tesekkur ederimBenim eşim de sadece erkeklerle çalışıyor ve aynısı geçerli. Ama bağırıp çağırarak bir şey elde emezsiniz. Aksine adamı bıktırabilirsiniz. Bir arkadaşının eşiyle ilgili böyle bir rahatsızlığım vardı benim. Ama eşim onları kardeşi gibi gördüğü için göremiyordu. Bir gün sakin sakin bak böyle böyle bunlar normal mi. Ben böyle davransam nasıl düşünürsün vs. Konuştum. O günden sonra anlamaya başladı. Diğer konularda da aynı şekilde. Sakin konuşmaya başladıktan beri her dediğimi dinliyor.
Ben eşinizde yanlış bir davranış görmedim açıkçası. Hamilelikten dolayı hormonlarınızın size bir oyunu bence bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?