şüphe beni öldürecek. aldatılıyor muyum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşine herkes bu kadar güvenirken sen niye sürekli didikliyosun
Güven probleminiz var gibi

Eşiniz gerekli olani yapiyor zaten ana siz eşşeğin aklina karpuz kabuğu düşuruyorsunuz bence
bu kadar tartisip kavga çıkartmayin

Karpuz kabugu sokma.
Adam tepkisini koyuyormus iste.

Bir kadın isterse her şeyi yapar, herkesi elde eder anlayışı çok yanlış. Eşiniz de şekerle kandırılacak bir çocuk değil. Bunca yıl erkeklerin içinde çalışmış olmasının, onun karakteri ve ahlakıyla hiç ilgisi yok.
Şuana kadar eşiniz güveninizi sarsacak, sizi rahatsız edecek bir şey yaptı mı gerçekten, bunu düşünün bence. Sırf "erkektir, her an aldatma potansiyeli var" diye düşünüyorsanız, eşinize haksızlık ediyorsunuz demektir.
Bu olay sadece birkaç kızın hadlerini feci aşması, sizin de faturayı eşinize kesmeniz gibi duruyor.

enteresan.. eşin yönetici olarak çalışıyor ama bir kaç tane kızın laubali konuşmasına son derece safça yaklaşıyor.
Onlara arkalarından atıp tutacağına iş saatleri dışında rahatsız etmemelerini söyleyebilir.
Yani uyruğu ne olursa olsun benzetmen de güzel değil. Bu kadınlar Rus bilmem ne diye illa kötü şekilde para kazanacaklar diye bir kural da yok.

Ya aslinda 11 senedir bi yanlisi olmadi ama hamilelikten mi nedense boyle oldum
Bence bu kadar belli etme
Yazık adam iki de bir ıspat çabasında bak sert cevap veriyorum gibi

Uyruklari yazmadimki baya baya yurdum insani yasadigimiz sehrin bi koyunden bu kizlar merkezde yasiyorlar ama. Ben kimseyi asagilamiyorum. Ama ortada bekar bicok erkek varken her gelen evli mudure yaklasmaya calismasi normalmi sizce

Peki aralamalar hala devam ediyor mu?
Etmiyorsa boşuna kuruntu yapıyorsunuz?
Kız bana kötü kötü baktı diyorsunuz da siz bu düşüncelerle kıza nasıl baktınız ki o da karşılık verdi.
Ayrıca kaybedilmiş ne demek kızlar hayat kadınlığı mı yapıyorlar?

Hem eşinizle hem de bu kızlarla bu kadar uğraşmayı bırakın bence. Eşiniz belliki yüz vermiyor zaten. Hem kimsenin de ahını almayın, mahalleli kendi art niyetini konuşsun. Kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez. Günübirlik ilişki yaşayıp makyaj yapıyor olmaları evli erkeklere sarkacakları anlamına da gelmez.

Uyruklari yazmadimki baya baya yurdum insani yasadigimiz sehrin bi koyunden bu kizlar merkezde yasiyorlar ama. Ben kimseyi asagilamiyorum. Ama ortada bekar bicok erkek varken her gelen evli mudure yaklasmaya calismasi normalmi sizce
Sanki bir yerde yabancı gibi okudum ya da namus konsunda sorunlu falan deyince giydirme yapıyorsun sandım.
Değil normal değil tabi..
Kesinlikle normal değil..
Ama bu kızların adı falan mı çıkmış. Yani nasıl namus yoksunu gibi bunlar?

Elemanimiz daha onceki iki mudurle iliski yasamis ve adamlar evli esleri ankarada

Benim eşim de sadece erkeklerle çalışıyor ve aynısı geçerli. Ama bağırıp çağırarak bir şey elde emezsiniz. Aksine adamı bıktırabilirsiniz. Bir arkadaşının eşiyle ilgili böyle bir rahatsızlığım vardı benim. Ama eşim onları kardeşi gibi gördüğü için göremiyordu. Bir gün sakin sakin bak böyle böyle bunlar normal mi. Ben böyle davransam nasıl düşünürsün vs. Konuştum. O günden sonra anlamaya başladı. Diğer konularda da aynı şekilde. Sakin konuşmaya başladıktan beri her dediğimi dinliyor.

Ben eşinizde yanlış bir davranış görmedim açıkçası. Hamilelikten dolayı hormonlarınızın size bir oyunu bence bu.

Şimdi doğru anladım değil mi eşinizin bayanlarla çalışmasından rahatsızsınız . Onların kim olduğu önemli değil. Peki bu durumda bayanlar nasıl çalışacak iş bulacak . Bu kadar rahatsızsanız eşinizi siz mi çalışmaya göndermeseniz bilemedim ki .

Soyle soyleyim mahallede her defasinda baska erkeklrrle baska arabalarla hatta carsi ortasinda erkeklerle bizi biraktin diye agza alinmiycak laflarla kavga etmeleryle herkes sahit. Kafelerdeki yemek paralarini odeyen her erkekle cikmak sonra evli erkeklerin arabalarina binip opusmeler normal deil tavirlari. Ben en cok en kucuuklerne uzuluyorum 15 yasinda ve o kadar masum ki ama onuda hep yanlarinda erkek arkaas buluyolar

ben eşime diyorumki sen hiç bayanlı ortamda çalışmadın dikkat etmen gereken konular var ama o da bende bişey olmadıkça onlar bişey yapamaz diyor. ama bi bayan isterse herşeyi yapabilir.

Eşiniz ne kadar mantıklı düşünüyor.
Ama siz bir o kadar 'mimlenmiş' kızları suçlamaya meyillisiniz.
Tüm konudan çıkardığım saçma bir kuruntu içerisinde olduğunuz.
Ve hatırlatmak isterim, aldatılıyorsanız eşinizin karaktersizliğinden olur.
Yoksa o gencecik full makyajlı kızların iyi mi iyi niyetli kocanızı kandırıp kötü yola çekmesinden değil...

şüphelenecek bir şey yok. eşinizle tartışacağınıza daha fazla yakınlaşın. kendinizden uzaklaştırmayın. 2 ayda 5 gün iyi olmak çok vahim.. hele hamilesiniz.
eşinizi karşınıza alıp konuşun. hamileliğin duygularınızı etkilediğini, onu ne kadar sevdiğinizi, değerinizi dile getirin. ve o kızları unutun. unutturun. aklına sokmayın. bahanesi olur.

Aramalar devam et
Sakin olmayi bi basarsam. Benim gorebildigim biseyler var ama dediginiz gibi sakin konusmam lazim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…