şüphe beni öldürecek. aldatılıyor muyum ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi hest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anladım..Ben de şuna üzüldüm; satışlar yükselsin diye bunlara ekmek yediren bir patron eline bakmanıza..
Kendi ekmeğini bu şekilde daha çok arttıracağını düşünen bir adamdan her şey beklerim.
Eşin yöneticiymiş madem, tavrını koysun.
Ne satışı yapıyor ki bu kızlar? Kaç kişiler?

Bayan cok fazla var isyerinde ama sadece kkisi bizi tedirgin ediyor. Bende ogretmenim ve okulumda cok erkek ogretmen var seviyeli bi sekilde hepsiyle gorusuyorum esimde biliyor taniyor. Onun isind3ki ekmek parasi icin calisan bayanlarda arayinca karismiyorum zaten. Sadece o ikisi arayinca sorun oluyor. Yoksa tabiki kadin erkek calisacak

Isyerinin sahibi haci ustelik ama buna goz yumuyor. Bende bunu anlamiyorum. Esime de dedim bu niyetle kazanilan para helal olmaz diye. Esim simdilik mecbur kaldi bu ise. Cunku aile butunlugumuz bozulacakti istifa etmeseydi. Satis olayi 3500 erkegin buldugu bi yerde yapiliyor. Gida kismi var giyim kismi var

Acaba bu fikri aklınıza başkası mı soktu ? Eski müdürü ayarttı,kocanı da ayartmasın filan mı dediler ?
Bazen çevre çok fazla dolduruşa getirebiliyor.
Bir süre ne yapmışlar,ne zaman konuşmuşlar sorgulamamayı deneyin.İş ortamı hakkında çok fazla detay vermişsiniz.Bundan yola çıkarak çok sorduğunuz sonucunu çıkardım.Bazen bilmemek daha iyidir.Yani siz kıskandığınız için gözünüzde bambaşka canlandırabilirsiniz.En basitinden beraber yemek yemenin kaç türlü çeşidi var.
Sürekli kıskançlık yapan kadın inanın itici oluyor.O zaman adamların seçim yapması çok daha kolaylaşıyor.Bir yanda sürekli sıkıntı yaratan,surat yapan bir kadın,öte yanda yağlayıp ballayan bir kadın.

Malesef anca okadar huzurlu kaldim. Tamam tartismayi ben baslatiuorum ama onlar arayinca dayanamiyorum. En dogrusu onlari gormezden gelmek sanirim yokaa elimle iticem o tarafa

Çok fazla uzerine gitmissin esinin, zaten tlf konusmalarinda da sert konusuyor diyosun yani esin mesafesini koruyormus zaten. Bence esinle bu tarz konulara fazla girip aklina dusurme adamin. Bir gun iyi bes gun kotu giden bir evlilikte bahane uretmek daha kolay olur. Anlatabildim sanirim

Evet itici oluyo bunu hissediiorum suan fzlasiyla. Haklisiniz sanirim ben buyutuyorum ve fazla sorguluyorum hesap soruyorum hatta isle ilgili herseyi soruyorum ona. O bana sormaz mesela bizde yemege cikariz okildaki arkadaslarimla ama o sorgulamaz. Ben o kizin yasantisindan fazla etkilenip oncekilere yasattigini yasatmasindan korktum hep galiba. Bide istarla saat zaman gozetmeden arayinca

sizin muhattabınız eşiniz,diğer kadınlar değil.nasıl yaşadıkları nasıl davrandıkları kendilerini bağlar..eşiniz olması gerektiği gibi davranıyor..daha fazla istediğiniz nedir,ne yapsın kocanız?
yalnız adama bu şekilde 2 ayda 5 gün yüzü anca gösterirseniz,aklında olmayan şeyleri yaptırırsınız haberiniz olsun..

Anliyorum. Umarim sakin kalip onu daha fazla itmemeyi basarabilirim. Gercekten boyle vok zor. Ki 11 senemizi verdik birbirimize. Simdi boyle olunca iki aydir hep mutsuz olduk

Korktugumu kendim basima getircem bu gidisle yani. Off

Ben acikcasi okuyunca esinizin bir yanlisini gormedim.. bence rahat birakin siz kavga ettikce daha cok kaybedersiniz adamin icinde varsa ne yapsan ne etsen vazgeciremessin sen kontrolu birakma ama kavgada etme

Malesef anca okadar huzurlu kaldim. Tamam tartismayi ben baslatiuorum ama onlar arayinca dayanamiyorum. En dogrusu onlari gormezden gelmek sanirim yokaa elimle iticem o tarafa

evet kesinlikle öyle olur. görmezden gelin. kendinize çekin eşinizi.

Eşiniz gerekeni yapmış. Ama yok ben rahat etmiyorum derseniz de, yeni bir hat alsın bu özel hayatı için olsun. Şimdi kullandığı da sadece iş tel olsun. Ya da o kızlarla birimle işi kalmadıysa no sunu değiştirsin, kızlara da o noyu vermesin.

Çözüm çok kırmayın eşinizi bu kadar. Siz uyardıkça adam da " e ben onlar için çalışıyorum bana güvenilmiyor" diye üzülüp tepki veriyordur.

Ben acikcasi okuyunca esinizin bir yanlisini gormedim.. bence rahat birakin siz kavga ettikce daha cok kaybedersiniz adamin icinde varsa ne yapsan ne etsen vazgeciremessin sen kontrolu birakma ama kavgada etme
Dogru icinde olan odaya kilitlesen yapar. Iyiki buraya icimi dokmusum krndi hatalarimi gordum bu sayede

Onun surat yapmasina sebep benim bunu anladim. Cok ustune gidiyorum ve yavas uavas evden kendimdrn uzaklastiriyorum

Onun surat yapmasina sebep benim bunu anladim. Cok ustune gidiyorum ve yavas uavas evden kendimdrn uzaklastiriyorum

Yapma bunu işte. Tatlı dilli ol, en olmadı dediğim gibi tel no değiştirirsiniz. Ama cidden eşin elinden geleni yapmış kaşısındaki öyleyse o napsın ki.

Sana yorum yapsam korkuyorum ki kocanda gözüm var sanacaksin :)

O sebeble kalsın
Pardon ama tam okumadimix sanirim. Rsimin isyerinde cok fazla bayan var hepsi ariyor ama sadece ikisi benim doyledigim. Herkesin gozu olacak kaar yakisikli dilbaz bi adam deil zaten. Ama bahsettigim kiz onceki iki mudurle birlikte olan biri. Cunku sirket cok fazla eleman degistiriyor. Ve mudurle olfugu icin en uzun sure calisan kisi o

ya bence eşinizi sık boğaz etmeyin..
zorla aklına böyle şeyler sokmayın.
anlatımıznıdan eşişnizin hiç o taraklarda bezi yokmuş gibi geliyor. zira huyu bozuk erkek veya huyu bozuk kadınlar var diye çalışmayalım mı??

üzgünüm ki her yerde var böyleleri.. tek gerekli şey güven..

Is eşinde bitiyor

Inşaat sektöründe çalışıyor eşim mühendis düşünki kadin muhabbetinin geçmediği an yoktur diyor ortamda ve buna şahit oldum birgün, sorduğumda maalesef hep bu konuları aciyorlar yapacak birşey yok herkes işine bakacak deyip kestirip atıyor ve ona hiç sormuyorum

Eşini tanirsin muhakkak ne bileyim madem bu kadar sorun oluyor aranızda sirket hatti alsın kendine eve geldiğinde kapasin böylelikle siz de daha rahat edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…