Anladım..Ben de şuna üzüldüm; satışlar yükselsin diye bunlara ekmek yediren bir patron eline bakmanıza..Soyle soyleyim mahallede her defasinda baska erkeklrrle baska arabalarla hatta carsi ortasinda erkeklerle bizi biraktin diye agza alinmiycak laflarla kavga etmeleryle herkes sahit. Kafelerdeki yemek paralarini odeyen her erkekle cikmak sonra evli erkeklerin arabalarina binip opusmeler normal deil tavirlari. Ben en cok en kucuuklerne uzuluyorum 15 yasinda ve o kadar masum ki ama onuda hep yanlarinda erkek arkaas buluyolar
Bayan cok fazla var isyerinde ama sadece kkisi bizi tedirgin ediyor. Bende ogretmenim ve okulumda cok erkek ogretmen var seviyeli bi sekilde hepsiyle gorusuyorum esimde biliyor taniyor. Onun isind3ki ekmek parasi icin calisan bayanlarda arayinca karismiyorum zaten. Sadece o ikisi arayinca sorun oluyor. Yoksa tabiki kadin erkek calisacakŞimdi doğru anladım değil mi eşinizin bayanlarla çalışmasından rahatsızsınız . Onların kim olduğu önemli değil. Peki bu durumda bayanlar nasıl çalışacak iş bulacak . Bu kadar rahatsızsanız eşinizi siz mi çalışmaya göndermeseniz bilemedim ki .
Isyerinin sahibi haci ustelik ama buna goz yumuyor. Bende bunu anlamiyorum. Esime de dedim bu niyetle kazanilan para helal olmaz diye. Esim simdilik mecbur kaldi bu ise. Cunku aile butunlugumuz bozulacakti istifa etmeseydi. Satis olayi 3500 erkegin buldugu bi yerde yapiliyor. Gida kismi var giyim kismi varAnladım..Ben de şuna üzüldüm; satışlar yükselsin diye bunlara ekmek yediren bir patron eline bakmanıza..
Kendi ekmeğini bu şekilde daha çok arttıracağını düşünen bir adamdan her şey beklerim.
Eşin yöneticiymiş madem, tavrını koysun.
Ne satışı yapıyor ki bu kızlar? Kaç kişiler?
Malesef anca okadar huzurlu kaldim. Tamam tartismayi ben baslatiuorum ama onlar arayinca dayanamiyorum. En dogrusu onlari gormezden gelmek sanirim yokaa elimle iticem o tarafaşüphelenecek bir şey yok. eşinizle tartışacağınıza daha fazla yakınlaşın. kendinizden uzaklaştırmayın. 2 ayda 5 gün iyi olmak çok vahim.. hele hamilesiniz.
eşinizi karşınıza alıp konuşun. hamileliğin duygularınızı etkilediğini, onu ne kadar sevdiğinizi, değerinizi dile getirin. ve o kızları unutun. unutturun. aklına sokmayın. bahanesi olur.
Evet itici oluyo bunu hissediiorum suan fzlasiyla. Haklisiniz sanirim ben buyutuyorum ve fazla sorguluyorum hesap soruyorum hatta isle ilgili herseyi soruyorum ona. O bana sormaz mesela bizde yemege cikariz okildaki arkadaslarimla ama o sorgulamaz. Ben o kizin yasantisindan fazla etkilenip oncekilere yasattigini yasatmasindan korktum hep galiba. Bide istarla saat zaman gozetmeden arayincaAcaba bu fikri aklınıza başkası mı soktu ? Eski müdürü ayarttı,kocanı da ayartmasın filan mı dediler ?
Bazen çevre çok fazla dolduruşa getirebiliyor.
Bir süre ne yapmışlar,ne zaman konuşmuşlar sorgulamamayı deneyin.İş ortamı hakkında çok fazla detay vermişsiniz.Bundan yola çıkarak çok sorduğunuz sonucunu çıkardım.Bazen bilmemek daha iyidir.Yani siz kıskandığınız için gözünüzde bambaşka canlandırabilirsiniz.En basitinden beraber yemek yemenin kaç türlü çeşidi var.
Sürekli kıskançlık yapan kadın inanın itici oluyor.O zaman adamların seçim yapması çok daha kolaylaşıyor.Bir yanda sürekli sıkıntı yaratan,surat yapan bir kadın,öte yanda yağlayıp ballayan bir kadın.
Anliyorum. Umarim sakin kalip onu daha fazla itmemeyi basarabilirim. Gercekten boyle vok zor. Ki 11 senemizi verdik birbirimize. Simdi boyle olunca iki aydir hep mutsuz oldukÇok fazla uzerine gitmissin esinin, zaten tlf konusmalarinda da sert konusuyor diyosun yani esin mesafesini koruyormus zaten. Bence esinle bu tarz konulara fazla girip aklina dusurme adamin. Bir gun iyi bes gun kotu giden bir evlilikte bahane uretmek daha kolay olur. Anlatabildim sanirim
Korktugumu kendim basima getircem bu gidisle yani. Offsizin muhattabınız eşiniz,diğer kadınlar değil.nasıl yaşadıkları nasıl davrandıkları kendilerini bağlar..eşiniz olması gerektiği gibi davranıyor..daha fazla istediğiniz nedir,ne yapsın kocanız?
yalnız adama bu şekilde 2 ayda 5 gün yüzü anca gösterirseniz,aklında olmayan şeyleri yaptırırsınız haberiniz olsun..
Malesef anca okadar huzurlu kaldim. Tamam tartismayi ben baslatiuorum ama onlar arayinca dayanamiyorum. En dogrusu onlari gormezden gelmek sanirim yokaa elimle iticem o tarafa
merhaba kızlar.. konuyu dagınık ve uzun anlatırsam kusura bakmayın nerden başlasam bilmiyorum.
eşim devlet memuruydu çok uzun yıllardır bende aynı şekilde. onun işi gereği sadece erkeklerin olduğu bir ortamda çalışıyordu. stres can güvenliği ve aile bütünlüğü gibi sebeplerden eşim istifa etti şimdi özel bi şirkette yönetici olarak çalışıyor.
şirket kendi bünyesinde geçici elemanlar çalıştırıyor ve bunlarınbikaç tanesi ( ne yazıkki yaşadığımız şehirde namus konusunda mimlenmiş kızlar ).. şirketin mal sahibi satış çok olsun diye böyle insanların çalışmasından rahatsız olmuyor.
eşim onlarla sert bi tavırla konuşuyor bende defalarca şahit oldum. ama bu kızlar her fırsatta bahane bulup işle ilgili bişey sormak için arıyorlar.
geçenlerde gece saat 11 buçukta telefon çaldı ve içimden o kız dedim. bi baktık o. eşim açınca kapattı. hemen peşine eşim aradı niye aradın demek için ama kız telefonu tamamen kapattı. eşim sabah ben onun a.. s.. deyip sinirlendi çünkü biz çok tartıştık.
ertesi sabah eşim sen beni neden rahatsız ediyosun o saatte deyince yanlışlıkla aradım kapanmadı telefon bataryayı söktüm kötü bi niyetıim yoktu demiş. eşimde bi daha asla olmasın demiş.
sonra bu kız ve diğeri başka sebeplerle eşim ne zaman eve gelse aradılar bahanelerle. işle ilgili soruyolar duyuyorum ama öyle bi konuşma şekilleri varki anlatamam. eşim kısa ve sert cevap verip kapatıyor hep.
şimdi bu kızların olduğu birimi bırakıp başka bi kısımın sorumlusu oldu. ama yinede yemeklerde kahvaltılarda hep onların olduğu ortamdalar.
bu durum yüzünden aylardır kavga ediyoruz. psikolojim alt üst oldu diyebilirim. kızlar bizden 15 yaş küçük. ben çalışan bi bayanım kendime her konuda güvenim sonsuz. ama bu kızlar bol makyajla güzel olduklarını sanıp asılıyorlar.
ben eşime diyorumki sen hiç bayanlı ortamda çalışmadın dikkat etmen gereken konular var ama o da bende bişey olmadıkça onlar bişey yapamaz diyor. ama bi bayan isterse herşeyi yapabilir. uyarınca tartışıyoruz. ve 2 aydır toplasanız 5 gün aramız iyiydi.
eşim sanıyor ki kızlar evli erkeklere bakmaz ben sadece ailem için çalışıyorum diyor. siz rahat edin diye başka düşüncem yok diyor. ama gerçekten bu kızlarla nasıl baş edeceimi bilmiyorum.
benimki yersiz bi şüphe mi yoksa cidden tüm gün aynı ortamda olduğu bu kızlarla bişey mi var bilmiyorum.
geçenlerde bi defa çarşıda karşılaştık en çok şüphelendiğim kızla bizi ailece görünce bana öyle bi bakışı vardı ki bu daha da şüphelendirdi.
bu arada en çok şüphelendiğim kız dediğim 5 kız kardeşler yaşları 21-15 arası peşpeşe ve aynı mahallede oturuyoruz. ve bu kızların ne yazıkki hepsi kaybedilmiş kızlar. toplumda farklı yer edinmiş farklı adlandırılan ve haftalık ilişkiler yaşayan. bu sebeple ben eşimi etkisi altına alır diye korkuyorum.
bi oğlum var ve şşimdi yine hamileyim. bebeğim olumsuz etkilenecek diye çok korkuyorum.
Dogru icinde olan odaya kilitlesen yapar. Iyiki buraya icimi dokmusum krndi hatalarimi gordum bu sayedeBen acikcasi okuyunca esinizin bir yanlisini gormedim.. bence rahat birakin siz kavga ettikce daha cok kaybedersiniz adamin icinde varsa ne yapsan ne etsen vazgeciremessin sen kontrolu birakma ama kavgada etme
Onun surat yapmasina sebep benim bunu anladim. Cok ustune gidiyorum ve yavas uavas evden kendimdrn uzaklastiriyorumEşiniz gerekeni yapmış. Ama yok ben rahat etmiyorum derseniz de, yeni bir hat alsın bu özel hayatı için olsun. Şimdi kullandığı da sadece iş tel olsun. Ya da o kızlarla birimle işi kalmadıysa no sunu değiştirsin, kızlara da o noyu vermesin.
Çözüm çok kırmayın eşinizi bu kadar. Siz uyardıkça adam da " e ben onlar için çalışıyorum bana güvenilmiyor" diye üzülüp tepki veriyordur.
Onun surat yapmasina sebep benim bunu anladim. Cok ustune gidiyorum ve yavas uavas evden kendimdrn uzaklastiriyorum
Pardon ama tam okumadimix sanirim. Rsimin isyerinde cok fazla bayan var hepsi ariyor ama sadece ikisi benim doyledigim. Herkesin gozu olacak kaar yakisikli dilbaz bi adam deil zaten. Ama bahsettigim kiz onceki iki mudurle birlikte olan biri. Cunku sirket cok fazla eleman degistiriyor. Ve mudurle olfugu icin en uzun sure calisan kisi oSana yorum yapsam korkuyorum ki kocanda gözüm var sanacaksin :)
O sebeble kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?