Şüphe Kurdu İçimi Kemiriyor!!

Bariz adam aldatmış, ya da aldatma yolundaydı Ama yanlış yapmışsın . Bekleyip olayı ortaya çıkarabilirdin.şimdi bütün delilleri kararttın ..

mesaj çok tuhaf. ama bi işler karıştırmış. net. o numarayı teline kaydet takip et. gün içinde hem eşin hem o numara aynı anda çevrimiçi oluyor mu bi bak bakalım.

off bilemiyorum gerçekten. aldatmaya niyet etmiş olsa telefonunu sakınmaz mıydı? teli hep ortalıkta. spora gider evde bırakır şifre koymaz. telleri değişiriz. benimde elimde sürekli teli. ve aramızda soğuklukta yok. ama yinede çok huzursuzum. kendimi mi kandırıyorum acaba?

mesaj çok tuhaf. ama bi işler karıştırmış. net. o numarayı teline kaydet takip et. gün içinde hem eşin hem o numara aynı anda çevrimiçi oluyor mu bi bak bakalım.

Diyorum ki KK bana daha ne katabilir.
Hayranım ben cin fikirli hatunlara
Takipteyim daha katık olması gereken çok şey varmış

öyle yaptım zaten ama karşıtaraf cevap vermedi. mesaj iletilmedi görünüyordu

Numarami alıyorsun aramiyorsun demiş. Belki eşin aramayınca o ortak bir arkadaşlarından eşinin numarasını buldu. Eşin de nasil olsa ben numaramı vermemiştim arayamaz diye rahattı..
Basta esin kesin sucludur diye dusunmedim ama yalan konuşmuş.Cocuk nasıl engellesin numarayı?

Çocukları alet etmesin. Biri ile numaralaşmış fırsat bulamamış. Siz yakalayınca engellemiş. Eşiniz aranıyor maalesef

Bence eşiniz kızla flört etmiş, numarasını almış , ama cesaret edememiş yani aldatmak kolay değil sonuçta

Kız da amma geniş mezhepliymiş, evli barklı adama neden aramadın yazmış??

Katilmakla beraber kiz biliyor mu acaba evli oldugunu o ihtimal de var.

Eşiniz engellese bile istenmeyen mesajlar var, kara liste gibi. Benim telefonumda oraya düşüyor bir bakın silmediyse.

Bana da yanlışlıkla bir kaç mesaj geldiği olmuştur,numaram işimden dolayı yaygın her yerde olabiliyor .
Bunların hepsini eşim problem edip evhamlansaydı ,işimiz vardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…