Şüphe Kurdu İçimi Kemiriyor!!

Göz göre göre, yalanını örtüp kendini aklamak için evladının üzerine yemin edecek kadar karaktersiz olması aldatma ihtimalinden çok daha kötü bir durum değil mi?

Numarayı engelleyene kadar kalbimi bozmam. Numara engelleme ve suçu bebeğe atma aldatmasından da kötü.

bence sizin gönlünüz rahat olsun diye siz kimsiniz mesajı atıyor karşı tarafın vereceği cevaptan korktuğu için ise numarayı engelliyorki bak bir daha mesaj gelmedi yanlışmış işte demek için.

ya bu erkekler kendilerini hakkat akıllı zannediyor. bence kız bunun evli olduğunu bilmiyor olabilir. sizden de öğrenince yanlışlık olmuş diye bilir.

ama bir şeyler var bu kadar tesadüf olmaz neden noyu engellesin değilmi.

Canım yanlışlık filan yok.kocan kızdan numarayı almış belli ki ümitte vermiş flörtleşmiş.kızda mesaj atmış tesadüfen de sen görmüşsün işte.kocanda sonuna kadar inkar ediyor.ederde.erkek milleti aynı yatakta da bassan döner aaa bu kim der.kızda inkar edecek araları bozulmasın diye.olay bundan ibaret.inanmış gibi yap ben sana güveniyorum filan de takipte kal.altından birşey çıkacak.

Biz kadın milleti çok kurnaziz ama böyle bir durumda kal geliyor.. o mesaja verdiğin bı cevap herşeyi çozebilirdi.. mesela böyle diyorsun ama bahse girerim adımı bile hatirlamazsin v.s yada numarayı kaydetmemisim nerde almıştım numaranızı kimsiniz gibi .. bu saatten sonra ise ayiktirdin adami..

Bi işler döndüğü ortada yanlış mesajsa o an arayıp sana dinletirdi engellemek yerine çocuk nasıl engellesin tonla şey var telefonda ama nasıl oluysa o numara itinayla engellemiş yani yaptın bi mok yeltendim yapamadım yapmam vs de en azından insani salak yerine koymaları daha fazla yaralıyo insanı

Numarayı engellemiş olması birşeyler karıştırdığının açık göstergesi. Aklıma bir fikir geldi ama riskli mi olur bilemedim, yeni bir telefon numarası alsanız ve bu kadının numarasına eşiniz gibi mesaj yollasanız, geçen günkü olay yüzünden kusura bakma numaramı değiştirdim, sen de hala istiyorsan görüşmek isterim tarzında bir şey yazsanız? Kadının tepkisine göre eşinizin doğru söyleyip söylemediğini anlardınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…