- 23 Ağustos 2012
- 51.920
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.900
- 898
- Konu Sahibi anlat dinliyorum
-
Numarayı engellemiş olması birşeyler karıştırdığının açık göstergesi. Aklıma bir fikir geldi ama riskli mi olur bilemedim, yeni bir telefon numarası alsanız ve bu kadının numarasına eşiniz gibi mesaj yollasanız, geçen günkü olay yüzünden kusura bakma numaramı değiştirdim, sen de hala istiyorsan görüşmek isterim tarzında bir şey yazsanız? Kadının tepkisine göre eşinizin doğru söyleyip söylemediğini anlardınız.
Ben boşu boşuna eşinizin günahını aldığınızı düşünüyorum. 3 sene kadar önce gecenin bi yarısı bana da bir mesaj geldi. Seninle hiç görüşmesek de çok güzel dostluğumuz var, ben hep yanındayım, sen çok özelsin vb. cümleler kurulan uzun bir mesaj. Sonra tanımadığım başka bir numara arayıp tanışmak istedi. Eşim telefonu alıp ağzına geleni saydı adama. Ama bir kere bile "acaba" demedi benim için. Aksi takdirde çok kirilirdim kendisine. Niye yapıyorlar bilemiyorum ama kadın, erkek böyle manyakça bir grup var. Bekarken de başka biriyle davalık olduk bu yüzden. Yerinizde olsam ne kendimi ne de eşimi boş yere üzmezdim.
Başına gelmeyen ne yazık ki aldatmaya yorar hemen. Hic uzmeyin tatli caninizi. Eşiniz de siz üzülmeyin, aranız bozulmasın diye engellemiştir. Çünkü arkasından gelecek mesaj sizi daha çok inciten bir şey olurdu. Eminim benim eşim de olsa aynısını yapardı.Çok sağolun. sanırım böyle bi şey duymaya ihtiyacım vardı. herkes birden öyle komplo teorileri kurdu ki yıkıldım.. eminim kimse art niyetli degil ama çok tuhaf oldum. çünkü bana karşı hala çok sevecen, aşk dolu sms ler atıyor. hatta bi iki günlüğüne ablamda kalacaktım, gitme seni ve kızımızı çok özlüyorum diyor. bilmiyorum aldatan ya da bunu düşünen biri bu kadar yakın davranabilir miydi bana? yoksa avunuyor muyum?
Başına gelmeyen ne yazık ki aldatmaya yorar hemen. Hic uzmeyin tatli caninizi. Eşiniz de siz üzülmeyin, aranız bozulmasın diye engellemiştir. Çünkü arkasından gelecek mesaj sizi daha çok inciten bir şey olurdu. Eminim benim eşim de olsa aynısını yapardı.
Tam olarak böyle davranırdı. Neyse Bayan numarayı engelleyip çocuk yapmıştır dememiş ki oraya kadar sorun yok zaten.Çok sağolun. sanırım böyle bi şey duymaya ihtiyacım vardı. herkes birden öyle komplo teorileri kurdu ki yıkıldım.. eminim kimse art niyetli degil ama çok tuhaf oldum. çünkü bana karşı hala çok sevecen, aşk dolu sms ler atıyor. hatta bi iki günlüğüne ablamda kalacaktım, gitme seni ve kızımızı çok özlüyorum diyor. bilmiyorum aldatan ya da bunu düşünen biri bu kadar yakın davranabilir miydi bana? yoksa avunuyor muyum?
Ben hala akıllanmayan gruptayım galiba...
çok mantıklı ama şimdiye kadar kızı arayıp uyarmadıysaEğer mesajdan sonra numara engellenmiş olmasa belki yanlışlık var diyebilirdim ama şuan çok belli ki cevap gelmesin diye engellemiş... ben olsam mesaj attırır karşıdan cevap gelene kadar da telefonu eşime vermezdim.
öyle ama numarayı engelleyip sonra bilmiyorum 2 yaşındaki çocuğumuz yapmıştır demezsiniz herhaldeBen boşu boşuna eşinizin günahını aldığınızı düşünüyorum. 3 sene kadar önce gecenin bi yarısı bana da bir mesaj geldi. Seninle hiç görüşmesek de çok güzel dostluğumuz var, ben hep yanındayım, sen çok özelsin vb. cümleler kurulan uzun bir mesaj. Sonra tanımadığım başka bir numara arayıp tanışmak istedi. Eşim telefonu alıp ağzına geleni saydı adama. Ama bir kere bile "acaba" demedi benim için. Aksi takdirde çok kirilirdim kendisine. Niye yapıyorlar bilemiyorum ama kadın, erkek böyle manyakça bir grup var. Bekarken de başka biriyle davalık olduk bu yüzden. Yerinizde olsam ne kendimi ne de eşimi boş yere üzmezdim.
Şu durumda bence rahat ol. Aldatan adam o telefonu bırakıp spora gitmeyi bırak tuvalete bile yanında taşır. Kötü bi tesadüf olmuş gibi.off bilemiyorum gerçekten. aldatmaya niyet etmiş olsa telefonunu sakınmaz mıydı? teli hep ortalıkta. spora gider evde bırakır şifre koymaz. telleri değişiriz. benimde elimde sürekli teli. ve aramızda soğuklukta yok. ama yinede çok huzursuzum. kendimi mi kandırıyorum acaba?
Valla benim eşimde sultanım aşkım diyordu. Hala ayakları öpülesi kadınsın diyor. Ben taş kalpliyim galiba zerre yumuşamadım. Geldim KK nın gazına. :)Aldatmiyor ise ya da aldatmaya yeltenmemiş ise neden engelledi? Mesajina karsilik cevabi beklerdi sizinle de paylasirdi. Benim basima geldi böyle birsey isim benzerliginden. Esimin yaninda mesajlastim bir yanlislik oldugu ortaya cikti. Saklasam adamin icine de kurt düşebilirdi. Ne gerek var neden size karsi acik olmamis. Bir sey daha var aldatan erkekler her zaman eslerine cok kötü davranan erkekler olmuyorlar.
Sizin de mi basiniza geldi böyle bir durum? Erkek affedilince yapmaya alisiyor diyorlat ya malesef.Valla benim eşimde sultanım aşkım diyordu. Hala ayakları öpülesi kadınsın diyor. Ben taş kalpliyim galiba zerre yumuşamadım. Geldim KK nın gazına. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?