Şüphe Kurdu İçimi Kemiriyor!!

+++++

Ben boşu boşuna eşinizin günahını aldığınızı düşünüyorum. 3 sene kadar önce gecenin bi yarısı bana da bir mesaj geldi. Seninle hiç görüşmesek de çok güzel dostluğumuz var, ben hep yanındayım, sen çok özelsin vb. cümleler kurulan uzun bir mesaj. Sonra tanımadığım başka bir numara arayıp tanışmak istedi. Eşim telefonu alıp ağzına geleni saydı adama. Ama bir kere bile "acaba" demedi benim için. Aksi takdirde çok kirilirdim kendisine. Niye yapıyorlar bilemiyorum ama kadın, erkek böyle manyakça bir grup var. Bekarken de başka biriyle davalık olduk bu yüzden. Yerinizde olsam ne kendimi ne de eşimi boş yere üzmezdim.

Vallaha yakalanmis bı de utanmadan çocuğum falan demiş. Te allem ya.
Numarayi kaybetmeyin. Engeli kaldırın. Baskasina aratin biraz vakit geçince. Ama pesini bırakmayın.

Çok sağolun. sanırım böyle bi şey duymaya ihtiyacım vardı. herkes birden öyle komplo teorileri kurdu ki yıkıldım.. eminim kimse art niyetli degil ama çok tuhaf oldum. çünkü bana karşı hala çok sevecen, aşk dolu sms ler atıyor. hatta bi iki günlüğüne ablamda kalacaktım, gitme seni ve kızımızı çok özlüyorum diyor. bilmiyorum aldatan ya da bunu düşünen biri bu kadar yakın davranabilir miydi bana? yoksa avunuyor muyum?

Başına gelmeyen ne yazık ki aldatmaya yorar hemen. Hic uzmeyin tatli caninizi. Eşiniz de siz üzülmeyin, aranız bozulmasın diye engellemiştir. Çünkü arkasından gelecek mesaj sizi daha çok inciten bir şey olurdu. Eminim benim eşim de olsa aynısını yapardı.

Tam olarak böyle davranırdı. Neyse Bayan numarayı engelleyip çocuk yapmıştır dememiş ki oraya kadar sorun yok zaten.
Boşanma düşünceniz yoksa bence daha fazla kurcalamayın.

Ben hala akıllanmayan gruptayım galiba...

butun saflar toplandik toplandik,
sorduk neden yiprandik

ben de muhtemelen hic uzerinde durmazdim bu meselenin, engelledigini falan da fark etmezdim. Mutlu olmayan az ote gitsin, kimseyi zorla tutmuyoruz derim hep, bunun uzerine aldatmaz diye umuyorum, aldatirsa da iyi aldanirim herhalde...

Aldatmiyor ise ya da aldatmaya yeltenmemiş ise neden engelledi? Mesajina karsilik cevabi beklerdi sizinle de paylasirdi. Benim basima geldi böyle birsey isim benzerliginden. Esimin yaninda mesajlastim bir yanlislik oldugu ortaya cikti. Saklasam adamin icine de kurt düşebilirdi. Ne gerek var neden size karsi acik olmamis. Bir sey daha var aldatan erkekler her zaman eslerine cok kötü davranan erkekler olmuyorlar.

numaramı alıyorsun demiş. onu da mı çocuk yapmış. kimden numara aldığını bilmez mi insan. tuhaf

çok mantıklı ama şimdiye kadar kızı arayıp uyarmadıysa

Suçu 2 yaşındaki kızınıza atmasaydı eşinize inanır gibi olacaktım ama üzgünüm numarayı her sosyal mecradan arattır kendine kaydet offf off başka taktikler de verirdim ama bebeğen var olmaz
Sen iyisi mi al karşına konuş inanmadım de ayağını denk al kaybetme korkusunun bir ön gösterimini ciddi kendinden emin cümlelerle yap
Gerisi ona kalmış!

öyle ama numarayı engelleyip sonra bilmiyorum 2 yaşındaki çocuğumuz yapmıştır demezsiniz herhalde

Ben de şu olay akışını hiç anlamıyorum.
Biri eşime böyle bi mesaj atsa ben de görsem, olay aydınlanana kadar eşim o telefona elini süremez.
Sonra böyle saçma sapan yalanlar söyler tabi.
2 yaşındaki çocuk yanlışlıkla nasıl numara engellesin yahu, böyle bi yalanı zekama hakaret sayarım !!

Şu durumda bence rahat ol. Aldatan adam o telefonu bırakıp spora gitmeyi bırak tuvalete bile yanında taşır. Kötü bi tesadüf olmuş gibi.

Bu arada benim oğlum da yanlışlıkla birilerini engellediği oldu. Hatta başka siteden link kaydedip whatsaptan birilerine falan gönderdi o yaşlarda. Akıllı telefonlarda olabilir neresine bassan bir şey oluyor.

Son düzenleme:
Valla benim eşimde sultanım aşkım diyordu. Hala ayakları öpülesi kadınsın diyor. Ben taş kalpliyim galiba zerre yumuşamadım. Geldim KK nın gazına. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…