- 19 Mayıs 2017
- 11
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi pablo neruda
-
Şuan denedim hayır o kadın çıkmıyor, başka ekli olan arkadaşlarımız çıkıyor.Benim de kendi Facebook hesabımda tanıyor olabileceğim kişilerde kesinlikle tanımadığım insanlar çıkıyor. Özellikle bir kişi sürekli çıkıyor. Dediğiniz gibi ortak arkadaş vs yok. Tanımam etmem. Fakat arama bölümüne o kadının baş harfini yazdığınız an o kadın mı çıkıyor?
Şuan denedim hayır o kadın çıkmıyor, başka ekli olan arkadaşlarımız çıkıyor.
Umarım öyledir ama nedense içimde farklı bir his var.O zaman o kadınla ilgisi olduğunu, bir durum olduğunu zannetmiyorum. Dediğim gibi bende de tanımadığım bir kişi ve kişiler sürekli çıkıyor, halbuki hiçbir alakam yok.
Rehberine ekleyip tekrar siliyorsa vs çıkar mı peki?Büyük ihtimalle numaraları telefonuna kayıtlı ve adrese bağlı numara şuan kullandığı numaraysa orada kim ekliyse ortak arkadaşsız çıkıyor.
kadınlar hisseder hissinin peşinden git. birşey çıkmazsa bile için rahat olur
:) aynenKesinlikle katılıyorum his meselesine.
Birdaha yapmayacağına inanmadığım için şüphe içindeyim zaten.adam daha önce çapkınlık yapmış zaten, affetmişsiniz, bidaha yapmayacağına inanmak polyannalık olmaz mı?
Birdaha yapmayacağına inanmadığım için şüphe içindeyim zaten.
Birdaha yapmayacağına inanmadığım için şüphe içindeyim zaten.
Yen'i açılmış hesapları ısrarla önerdiğini biliyorum Facebook un yani öyle birşey muhtemelenMerhaba hanımlar;Eşimle 3 yıllık evliyiz. Eşim teknoloji, sosyal hesaplar, android vs konusunda çok bilgili değil. Bu yüzden
telefonunda ne yapsa, geri silse dahi hemen görürüm yakalarım. Çünkü bilmediğinden dolayı fazla kurnaz
değil ve arkasında mutlaka iz bırakır. İşi gereği kadın müşteri ve arkadaşları ile sürekli iletişim halinde oluyor. Daha öncede telde çapkınlıklarını yakaladığım ve boşanma noktasına kadar geldiğimiz için hassassım malesef. Bana 2 ay önce bir söz verdi artık müşteri yada iş arkadaşı dahi olsa hiçbir kadınla iletişim kurmayacağına dair.
Soruna gelirsek; eşimle kullandığımız ortak facebook hesabımız var,
2 - 3 gündür dikkatimi çeken birşey var; facebookta tanıyor olabileceğiniz kişilerde bir kadın çıkıp duruyor ve 2 tane profili var. 2side ardarda en üstte çıkıyor. Herhangi bir ortak arkadaş,ortak bir beğeni vs yok. Şehirler bile farklı.
Kadının zaten her iki facebookunda da sadece 6 kişi ekli ve aynı kişileri eklemiş.
Her 2 hesabıda yeni açmış ve her ikisinde de herhangi bir bilgi yok, resim vs yok.
Sadece adı ve yaşadığı şehir var.
Bu durum beni malesef şüpheye düşürdü
Neden her 2 profili de bizim hesabımızda tanıyor olabileceğiniz kişilerde en üstte çıkıyor?
Bu konuda bilgisi olan var mı?
NOT: Facebookta kişi yüklemesi senkronizasyon diye birşey var ve tel rehberine kimi eklersen; tel numarası ile hesabı varsa facebookta buluyor. Kişi yüklemesi yaptığımda çıkmıyor bu kadın. konuşup siliyor olabilir mi?
Yarın yapacak diye birşey yok ve yarın yapacağından emin olsam bile;işte yapıyordur zaten,
şüpheye bile gerek yok.
bugün yapmıyorsa yarın yapacak, siz de biliyorsunuz, neyi bekliyorsunuz?
Eğer öyleyse bu facebookun yaptığı da çok saçma ama dimi ? :)Yen'i açılmış hesapları ısrarla önerdiğini biliyorum Facebook un yani öyle birşey muhtemelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?