- 17 Ekim 2016
- 598
- 935
- 33
- Konu Sahibi pablo neruda
-
Yarın yapacak diye birşey yok ve yarın yapacağından emin olsam bile;
benim için önemli olan olayın psikolojik kısmı.
Sormayı düşünmüyorum işin açıkçası; sorsam bile geçiştirir bir şekilde ve hemen önlem almaya kalkar.Ben facebook kullanıcısı değilim;kendime ait bir facebook hesabım yok ancak kardeşimin profilinde tanıyor olabileceği kişiler kısmında sürekli eski erkek arkadaşım çıkıyordu. Kardeşim bu durumu bana söylemişti hatta çok garibimize gitmişti bu olay. Belki eşiniz değil ama bahsettiğiniz bayan eşinizin profiline bakıyor olabilir. Siz takibi elden bırakmayın, doğruyu söyleyeceğini zannetmiyorum (önceden yapmış oldugu çapkınlıklara dayanarak) ama eşinize o şahsın kim oldugunu ya da tanıyıp tanımadığını sormakta iyi bir fikir olabilir ilerleyen zamanlarda..
Sormayı düşünmüyorum işin açıkçası; sorsam bile geçiştirir bir şekilde ve hemen önlem almaya kalkar.
Fakat kadını eklesem mi diyorum. yanlış mı yapmış olurum.
Merhaba hanımlar;Eşimle 3 yıllık evliyiz. Eşim teknoloji, sosyal hesaplar, android vs konusunda çok bilgili değil. Bu yüzden
telefonunda ne yapsa, geri silse dahi hemen görürüm yakalarım. Çünkü bilmediğinden dolayı fazla kurnaz
değil ve arkasında mutlaka iz bırakır. İşi gereği kadın müşteri ve arkadaşları ile sürekli iletişim halinde oluyor. Daha öncede telde çapkınlıklarını yakaladığım ve boşanma noktasına kadar geldiğimiz için hassassım malesef. Bana 2 ay önce bir söz verdi artık müşteri yada iş arkadaşı dahi olsa hiçbir kadınla iletişim kurmayacağına dair.
Soruna gelirsek; eşimle kullandığımız ortak facebook hesabımız var,
2 - 3 gündür dikkatimi çeken birşey var; facebookta tanıyor olabileceğiniz kişilerde bir kadın çıkıp duruyor ve 2 tane profili var. 2side ardarda en üstte çıkıyor. Herhangi bir ortak arkadaş,ortak bir beğeni vs yok. Şehirler bile farklı.
Kadının zaten her iki facebookunda da sadece 6 kişi ekli ve aynı kişileri eklemiş.
Her 2 hesabıda yeni açmış ve her ikisinde de herhangi bir bilgi yok, resim vs yok.
Sadece adı ve yaşadığı şehir var.
Bu durum beni malesef şüpheye düşürdü
Neden her 2 profili de bizim hesabımızda tanıyor olabileceğiniz kişilerde en üstte çıkıyor?
Bu konuda bilgisi olan var mı?
NOT: Facebookta kişi yüklemesi senkronizasyon diye birşey var ve tel rehberine kimi eklersen; tel numarası ile hesabı varsa facebookta buluyor. Kişi yüklemesi yaptığımda çıkmıyor bu kadın. konuşup siliyor olabilir mi?
Ekleyip siliyorsa tekrar ekliyorsa çıkabilir.Ben eşimden gizli arkadaşlarımı rehberine kaydetmiştim bir baktım Facebook'ta çıktı.Ama silince gözükmüyordu galibaRehberine ekleyip tekrar siliyorsa vs çıkar mı peki?
Ekleyip siliyorsa tekrar ekliyorsa çıkabilir.Ben eşimden gizli arkadaşlarımı rehberine kaydetmiştim bir baktım Facebook'ta çıktı.Ama silince gözükmüyordu galibaRehberine ekleyip tekrar siliyorsa vs çıkar mı peki?
O zaman daha önce aratılmamış demektir.Şuan denedim hayır o kadın çıkmıyor, başka ekli olan arkadaşlarımız çıkıyor.
+1Benim de kendi Facebook hesabımda tanıyor olabileceğim kişilerde kesinlikle tanımadığım insanlar çıkıyor. Özellikle bir kişi sürekli çıkıyor. Dediğiniz gibi ortak arkadaş vs yok. Tanımam etmem. Fakat arama bölümüne o kadının baş harfini yazdığınız an o kadın mı çıkıyor?
+1Benim de kendi Facebook hesabımda tanıyor olabileceğim kişilerde kesinlikle tanımadığım insanlar çıkıyor. Özellikle bir kişi sürekli çıkıyor. Dediğiniz gibi ortak arkadaş vs yok. Tanımam etmem. Fakat arama bölümüne o kadının baş harfini yazdığınız an o kadın mı çıkıyor?
işi gereği bile olsa kadınlarla iletişim kurmasını nasıl yasaklayabiliyorsunuz onu anlamadım. konuyu okurken tam bir "bütün kadınlar benim kocişimin peşinde" durumunda olduğunuzu düşünecektim ki kocanızın çapkınlıklarını yakalamışsınız. o zaman "kocişim bütün kadınların peşinde" durumu oluyor sizinki. valla hanımefendi, kocanızla kavga mı edersiniz, zincire mi vurursunuz, bir yere mi kapatırsınız yani ne yaparsınız bilemiyorum ama sizin kocanız gibilerden kadınlar çok rahatsız haberiniz olsun. sizinki gibi telefon çapkınları yüzünden sosyal medyada bile rahat değiliz. zaten şüphelenmişsiniz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?