Şüphe ve Tanıyor Olabileceğiniz Kişiler

Eğer öyleyse bu facebookun yaptığı da çok saçma ama dimi ? :)
hiç tanımadığın ya da ortak hiçbirşeyin olmayan birini niye öneriyorsun ha mübarek
Valla bilmiyorum arkadaş olarak eklememiz için çok uğraşıyor instagramda da var aynı mantık bakıyorum ortak beğeni bile yok ama Yen'i hesap yazıyor
Yen'i hesapları öneriyor genelde açılmış ama arkadaşı çok olmayanları gerçekten saçma ama yapacak birşey yok:)

Profilden hareketler dökümüne bakın. Eğer dediginiz gibi eşiniz bu işlerden çok fazla anlamıyorsa silmeyi unutmuştur. Ordan yaptığı beğenileri bile görebilirsiniz.

Çok önemli bişey olmayabilir, bizim perde aldığımız adam çıkıyordu mesela . Telf numarası ile ilişkili olabilir, belki onunda alışveriş yaptığı biri filandır. Ortak face hesabınızdan eşinizin böyle birşey yapacağını sanmam

Benim tel numaramin ekli oldugu ama bende ekli olmayan kisilerin ciktigina bizzat sahit oldum.Ya oyle birsey ya da aranilan kisilerdendir.

facebook herhangi bir yere gidip check in yaptiginizda yada konum durumu acikken surekli bulundugunuz ortama yakin insanlari onerilenler kismina ekliyor

Rehberini ayrıntılı olarak kontrol ettim hanımlar, herhangi bir yabancı kişi bulamadım.
Yalnız dikkatimi çeken birşey oldu ki; eşimin telefonu facebookta Ege tarafında bir şehirde konum olarak farklı gözüküyor. Oysa biz İçanadoludayız. Buna bağlı olarak; farklı kişiler çıkıyor olabilir mi?
bu Facebook ne saçma şey ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…