şüphe

canım yok yok..o da zaten aradan zaman geçsin diyor ortalama 5, 6 ay...yani nişanla evlilik arasını uzun tutmak istemiyorum diyor. zaten bende hemen evlenmem.

canım benim, bence boşu boşuna kendini huzursuz etme. senden önce olmuş bitmiş. ilkönce kendini çok değerli gör kendi değerinin farkına var ve erkek arkadaşının sana verdiği değeri hisset. ister 6 yıl ister 6 ay bir birliktelik olsun biten bitmiştir. eğer seni ailesiyle tanıştırmamış olsaydı ozaman aklı ayrıldığı kişide derdim ama erkek arkadaşın senden gerçekten etkilenmiş ve ciddiki seni ailesiyle tanıştırmış. ben herzaman bir erkek sevgilisini ailesiyle tanıştırmaya yanaşmazsa ozaman işkillenirim.sakın öyle kızı araştırayım ona buna sorayım olayına girme ortada bir sorun yokken herşey güzel giderken neden boşyere kendini huzursuz ediyorsunki. bu mutluluğu yaşamaya bak, niye kurcalıyorsun bırak çocuğun geçmişi geçmişte kalsın niye geçmişi bugüne taşıyorsun.zamanın sana getirdiklerine bak herzaman önüne bak. Sanırım eski eşinde yaşadığın sorundan dolayı insanlara karşı güven bunalımı yaşıyorsun bunda haklısın ama bunu aş canım benim.erkek arkadaşına güven içini ferah tut ben ortada bir sorun görmedim...

Arkadaşlar biliyosunuz bu erkek milletine güven olmuyor, birbirimizden destek alarak bunların üstesinden gelmeye çalışabiliriz

Ömürboyu birlikte olmaya değecek bir tip değil ,herşey onun istediği gibi olamaz ,arkasında uzun saçlının ahı var..kızı idare edememiş birde senle evlenmeye kalkışıyor kendi bozuk karekterini gizlemeye kalkıyor ona kadın olsun da ,yeterli ismi ,hayatı,kişiliği önemli değil

Sana katılıyorum arkadaşım...

bence erkek arkadaşı dediğiniz gibi biri olsaydı geçmişinde 6 yıllık bir ilişkisi olmazdı, aksine günü birlik ilişkilerle dolu bir geçmişe sahip olurdu. bu yüzden ben çakal tipi biri olduğunu düşünmüyorum tabiri caizse :) ve kısmetten öte yol yok 6 yıl beraber olmuş nişanlanmışda ama alnına yazılmayınca olmayınca olmuyor.

kesinlikle katılıyorum...

olmuyorsa olmuyor,olmadı değil cinsel ilişkide olmayacaktı bu karektersiz adamın olmuyorsa olmazları savunmayın,ardından gözü yaşlı bir kız bırakmış ,yeni kurban konu sahibimi?

olmuyorsa olmuyor,olmadı değil cinsel ilişkide olmayacaktı bu karektersiz adamın olmuyorsa olmazları savunmayın,ardından gözü yaşlı bir kız bırakmış ,yeni kurban konu sahibimi?

canım ben kimseyi savunmuyorum , yargılamıyorumda. şimdi bu arkadaş aldatılmamış şuanki ilişkilerinde şüphelendirecek birşey yokken tutup geçmişteki ilişkisinden yargılamak saçma geldi bana. belki çok kötü bir ilişkiydi erkekler öyle anlatmazlar sorunları kısa keserler. öyle geçmişte niye böyle yaptın niye şöyle yaptın demenin anlamı yokki adı üstünde yani geçmiş. ama bugüne bakıp iyi tanımakta yarar var yargılamadan önce tanımasını tavsiye ederim.

Arkadaşlar kız ayrılmak istemeseydi ayrılmazlardı diye düşünüyorum..sonuçta nikah günleride alınmış, kızlada zorla birlikte olduğunu düşünmüyorum, sonuçta kız adamın evine gelerek adamla birlikte oluyordu...bu konuya önem gösteren bayanlar her o olursa olsun evlenmeden önce birlikte olmaz, zira ben eşimle evlilik garantilenmeden birlikte olmamıştım..onun için kadın olsunda, yaşı, karakteri önemli değil diyen arkadaşlarada şunu söylemek istiyorum..nişanlından sonra benden öncede biriyle birlikte olup olmadığını sordum, 1 kişiyle görüşmüş ama günü birlik olmuş, ikinci defa görüşmemiş..neden diye sorduğumdada öyle basit şeyleri merak etme boşver dedi..hani bende ne olursa olsun biri değilim, 27 yaşında üniversite mezunu, güzel bakımlı, kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayanım..erkek arkadaşımla kendimi kıyaslayacak olursam, görüntü olarak ben daha iyiyim, benim eksik olarak görecek olursak tek eksiğim daha önce evlenmiş olmam...ama o da, aynı evi paylaşmadanda olsa 6 yıl biriyle birlikte yaşamış..ha şunuda söyliim nişanlısından ayrılma sebeplerinden biride aralarında ten uyumu olmadığınıda söyledi..

Son düzenleme:
Umarim kusura bakmazsiniz.Yazacaklarim biraz kirici olabilir fakat sizin ileride incilmenizi hic istemem.Erkek arkadasiniz bence bir boslukta ve ne yaptigini bilmiyor.6 yillik bir iliskiden sonra hicbir saglikli insan , hemen yeni bir iliskiye ve evlenmek icin baslamaz.Basliyorsada bir nedeni vardir.Bu nedende kendi iyiligi icindir.
Kiz ilk cinsel iliskisini onla yasamis ve bu gayet normal.uzun süreli bir iliski ve demekki kiz buna güvenmis.ayrica kizin koltuk secerken bana niye sormuyorsun demeside cok normal.Benim nisanlimda bunu bana yapamaz.Ayrica evlilik arifesinde böyle kavgalar cok oluyor.Ortak kararlar almak lazim.Ailesi sizin dul olmanizi nasil karsilar acaba ? Benim kardesim nisanlisindan ayrilacak ve iki ay sonra dul biriyle evlenecegim diye karsimiza gelecek.Bizde sorun olurdu.
Bence akillica davranin , belliki sevgiliniz bir boslukta.Bir insan bu kadar hizli olamaz.Siz su anda sadece paravansiniz, sadece kendini yanliz hissetmek istemiyor.

Ya biraz önyargılı davranıyorum kusura bakmayın ama
İnşallah sizinle ten uyumu yakalar yoksa sizlede ayrılabilir demek oluyo bu sanırım :S

Yinede iyi düşünün her yönden ölçün tartın
Sonuçta 2.ci evliliğiniz olucak ve bu sefer mutlu olun en azından

canım buzamana kadar yorumlarım yapıcıydı ama aralarında ten uyumu olmadığını söylemesi kafamda soru işareti bıraktı. bu nasıl bir saçma neden ya 6 yıldan sonra ten uymaktan vazmıgeçmiş..

canım bence sen iyice bir tanımaya bak hemen evlilik düşünme tamam ilşkisi oldu bitti neysede bu son yazdığın biraz kafamı karıştırdı, sakın iyice tanımadan yüzük müzük takma canım..

yok canım kusura bakmam, sonuçta birbirimizin iyiliği için fikir danışıyoruz. erkek arkadaşım hemen evlenmek istemiyorum sanırım ben bu konuyu yanlış anlattım..,ilişkiye başlarken ben kendisine dedim, eğer bir birliktelik olacaksa ileride evleneceğimizi düşünerek birbirimizi tanıma amaçlı olabilir, ben gezip tozmak vakit geçirmek için bir ilişkiye başlamıyorum diye.. o da benimle aynı düşüncede olduğunu söyledi, hemen evlenmek fikri yok yani..sadece birbirimizi tanımaya çalışıyoruz ve nişanlısından ayrıldıktan sonra benden önce biriylede görüşmüş ama onunla 1günlük bir görüşme olmuş.. ailesi durumu biliyor, ailesinden bir çok kişiyle tanıştırdı ama daha önce evlilik yaptığımı söyleyip söylemediğini bilmiyorum..ama zaten artık birçok erkekte bunu problem yapmıyor, artık kızlarımız evlenmedende herşeyi yapıyor, evlenen kişi en azından bir kişiyle resmi çerçevede birşeyler yaşıyor..erkek arkadaşımda kendi ayakları üzerinde durabilen, ailesinde sözü geçen biri..babası hayatta değil, annesi var..bir tek annesiyle tanışmadım sayılır, anneside memlekette, geldiğinde onunlada tanıştırıcam dedi..

evlimisin bilmiyorum ama, canım benim ilk evliliğimde bu yüzden bitmişti ve eşim ten uyumu olmadığını, çok özel olacak ama yatak konusunda iyi olmadığım için aldattığını söylemişti..evet ten uyumu önemli ama ten uyumunu sevdiğimiz, bize değer bir insanla yakalayabiliriz diye düşünüyorum..aralarında ne yaşandı tabi biz bilemeyiz ama kardeşleri geçmişte bir nişanlılık yaşanmış gibi bir yaşatmadılar bana, anormalde karşılamadılar.. üstelik ailesi erkek arkadaşımdan daha sıcak kanlı geldi bana..yani herşey normaldi...

evliyim canım ten uyumu önemli tabiki ama ne biliyim saçma geldi işte neyse ben kötü düşünmek istemiyorum umarım herşey yolunda gider canım seni üzücek birşey yapmaz inşallah.

size kelimesi kelimesine katılıyorum.

herhalde aldığı koltuk takımını nişanlısına soracak.
benim eşim benden habersiz alsaydı ev eşyalarımızı kızardım bende herife.
sen bana sormadan nasıl alırsın bu eşyaları diye.
birtek o mu yaşayacak o evde.
bir ikncisi de neymiş ten uyumu yokmuş.
oldu güzelim.
tamam cinsellik önemli bir evlilikte ama herşey değil.
6 yıl bir insanla çıkmışsın.
nişanlanmışsın.
o sana kendini teslim edecek kadar güvenmiş ve ilk birlikteliğini nede olsa evleneceğiz diye düşünerek belki de sevgilinizle yaşamış.
sevgilinizde hevesini alıp onu kapıya koymuş görünüyor şuan.
sevgiliniz nişanlısından ayrılmak için bahane aramış resmen.
yaşadığı ayrılığın acısını bile çekmeden sizinle görüşmeye başlamış.
sevgilinizin vefa duygusunda sorun olduğunu düşünüyorum.
lütfen iyi tanımadan evlenmeyin.
belki şuan aşıksınız bazı şeyleri göremiyorsunuz.
farklı açılardan iyice ölçüp tartın lütfen.
çünkü şuan en büyük sorun sevgilinizin acaba eski nişanlısıyla görüşüp görüşmediği değil, eski nişanlısını ne şekilde geride bıraktığı.

önceden erkekler gerçekten değer verdikleri sevgililierini aileleriyle tanıştırırlar

işte biz beraber yuva kurmak istiyoruz mesajı verirlerdi..şimdilerde ise yani zamanımızda öylesine zaman geçirdiği bir bayanı bile hooppp ailesiyle,eş dost akrabayla

tanıştırıyor erkekler..ailesiyle tanıştınız diye size önem veriyor fikrine kapılmamak lazım diye

düşünüyorum..birde siz boşanmanızın üzerinden ne kadar zaman geçtikten sonra bu arkadaşınızla

tanıştınız bilmiyorum onu belirtmemişsiniz tabi ben gözden kaçırmış da olabilirim..

ama o çok acele etmiş 6 yıl az bir zaman değil takdir edersiniz ki ve 2 ay geçtikten sonra

siz başlamıssınız...sizinde acele ettiğiniz kanaatindeyim..kıza ulaşma imkanım yok

diyorsunuzda kıza ulaştınızınki nolacak anlayamadım.biten bir ilişkide eski taraflardan birine soracağınız sorular sizin ilişkinize pek ışık tutamaz çünkü onlar o iki kişinin kendi gerçekliği ve sınırlarında yaşanmış şeylerdir..

bence acele etmeyin,evliliğiniz yeni bitmiş ve keşke kendinize biraz zmaan tanısaydınız,şimdiden kafanızda pek çok soru

var,bir boşanma sonrasında bunları düşünmek mecburiyetinden bırakmamalıydınız kendinizi..

siz genede karşıdaki insandan evlilik için çok emin olmayın oldu mu..sizden cinsellik anlamında

bir talebi olursada saygınlığınızı kouruyun,asla taviz vermeyin o konularda...bir de sen onun geçmişindeki

insanı merak ediyosun o da senin evliliğin ve eski kocan hakkında sorular soruyor mu..birşeyler

öğrenmeye çalışıyor mu yoksa sadece sen mi onu merak ediyosun...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…