sakınnnnn!!!!
aceleye getirme evliliğini...
bekle en az 6 ay...
bu ne ya...
yeni nişan atmış hemen evlilik planları yapıyor...
kusura bakmada bana, nişanlısına olan öfkesinden dolayı nispet yapıyor gibi geldi hemen evlenmeye çalışarak...
işte şimdi erkek arkadaşının güvenilirliği açısından bayağı şüpheliyim...
6 yıllık ilişkisini aynı zamanda cinsel beraberlik yaşadığı ilişkisini
Basit tartışmalarla bitiren bir adam
Ve klasik benim için biten bitmiştir cümlesini kuran bir adam
Sana ne kadar dayanır sanıyosun
Demek ki adam bıkınca herşey bitiyor
Hem ayrıldığı kız çok haklı ev kuracak neden sormuyor da beyfendi kendi başına hareket ediyor
Bu konuda o kıza acıdım ben :/
Ömürboyu birlikte olmaya değecek bir tip değil ,herşey onun istediği gibi olamaz ,arkasında uzun saçlının ahı var..kızı idare edememiş birde senle evlenmeye kalkışıyor kendi bozuk karekterini gizlemeye kalkıyor ona kadın olsun da ,yeterli ismi ,hayatı,kişiliği önemli değil
Ömürboyu birlikte olmaya değecek bir tip değil ,herşey onun istediği gibi olamaz ,arkasında uzun saçlının ahı var..kızı idare edememiş birde senle evlenmeye kalkışıyor kendi bozuk karekterini gizlemeye kalkıyor ona kadın olsun da ,yeterli ismi ,hayatı,kişiliği önemli değil
bence erkek arkadaşı dediğiniz gibi biri olsaydı geçmişinde 6 yıllık bir ilişkisi olmazdı, aksine günü birlik ilişkilerle dolu bir geçmişe sahip olurdu. bu yüzden ben çakal tipi biri olduğunu düşünmüyorum tabiri caizse :) ve kısmetten öte yol yok 6 yıl beraber olmuş nişanlanmışda ama alnına yazılmayınca olmayınca olmuyor.
olmuyorsa olmuyor,olmadı değil cinsel ilişkide olmayacaktı bu karektersiz adamın olmuyorsa olmazları savunmayın,ardından gözü yaşlı bir kız bırakmış ,yeni kurban konu sahibimi?
Arkadaşlar kız ayrılmak istemeseydi ayrılmazlardı diye düşünüyorum..sonuçta nikah günleride alınmış, kızlada zorla birlikte olduğunu düşünmüyorum, sonuçta kız adamın evine gelerek adamla birlikte oluyordu...bu konuya önem gösteren bayanlar her o olursa olursa evlenmeden önce birlikte olmaz, ki zira ben eşimle evlilik garantilenmeden birlikte olmamıştım..onun için kadın olsunda, yaşı, karakteri önemli değil arkadaşlarada şunu söylemek istiyorum..nişanlından sonra bende öncede biriyle birlikte oldunmu diye sordum, 1 kişiyle görüşmüş ama günü birlik olmuş, ikinci defa görüşmemiş..neden diye sorduğumdada öyle basit şeyleri merak etme boşver dedi..hani bende ne olursa olsun biri değilim, 27 yaşında üniversite mezunu, güzel bakımlı, kendi ayakları üzerinde durabilen bir bayanım..erkek arkadaşımla kendimi kıyaslayacak olursam, görüntü olarak ben daha iyiyim, ben eksik olarak görecek olursak tek eksiğim daha önce evlenmiş olmam...ama o da, aynı evi paylaşmada 6 yıl biriyle birlikte yaşamış..ha şunuda söyliim nişanlısından ayrılma sebeplerinden biride aralarında ten uyumu olmadığınıda söyledi..
Umarim kusura bakmazsiniz.Yazacaklarim biraz kirici olabilir fakat sizin ileride incilmenizi hic istemem.Erkek arkadasiniz bence bir boslukta ve ne yaptigini bilmiyor.6 yillik bir iliskiden sonra hicbir saglikli insan , hemen yeni bir iliskiye ve evlenmek icin baslamaz.Basliyorsada bir nedeni vardir.Bu nedende kendi iyiligi icindir.
Kiz ilk cinsel iliskisini onla yasamis ve bu gayet normal.uzun süreli bir iliski ve demekki kiz buna güvenmis.ayrica kizin koltuk secerken bana niye sormuyorsun demeside cok normal.Benim nisanlimda bunu bana yapamaz.Ayrica evlilik arifesinde böyle kavgalar cok oluyor.Ortak kararlar almak lazim.Ailesi sizin dul olmanizi nasil karsilar acaba ? Benim kardesim nisanlisindan ayrilacak ve iki ay sonra dul biriyle evlenecegim diye karsimiza gelecek.Bizde sorun olurdu.
Bence akillica davranin , belliki sevgiliniz bir boslukta.Bir insan bu kadar hizli olamaz.Siz su anda sadece paravansiniz, sadece kendini yanliz hissetmek istemiyor.
canım buzamana kadar yorumlarım yapıcıydı ama aralarında ten uyumu olmadığını söylemesi kafamda soru işareti bıraktı. bu nasıl bir saçma neden ya 6 yıldan sonra ten uymaktan vazmıgeçmiş..
canım bence sen iyice bir tanımaya bak hemen evlilik düşünme tamam ilşkisi oldu bitti neysede bu son yazdığın biraz kafamı karıştırdı, sakın iyice tanımadan yüzük müzük takma canım..
evlimisin bilmiyorum ama, canım benim ilk evliliğimde bu yüzden bitmişti ve eşim ten uyumu olmadığını, çok özel olacak ama yatak konusunda iyi olmadığım için aldattığını söylemişti..evet ten uyumu önemli ama ten uyumunu sevdiğimiz, bize değer bir insanla yakalayabiliriz diye düşünüyorum..aralarında ne yaşandı tabi biz bilemeyiz ama kardeşleri geçmişte bir nişanlılık yaşanmış gibi bir yaşatmadılar bana, anormalde karşılamadılar.. üstelik ailesi erkek arkadaşımdan daha sıcak kanlı geldi bana..yani herşey normaldi...
evliyim canım ten uyumu önemli tabiki ama ne biliyim saçma geldi işte neyse ben kötü düşünmek istemiyorum umarım herşey yolunda gider canım seni üzücek birşey yapmaz inşallah.
6 yıllık ilişkisini aynı zamanda cinsel beraberlik yaşadığı ilişkisini
Basit tartışmalarla bitiren bir adam
Ve klasik benim için biten bitmiştir cümlesini kuran bir adam
Sana ne kadar dayanır sanıyosun
Demek ki adam bıkınca herşey bitiyor
Hem ayrıldığı kız çok haklı ev kuracak neden sormuyor da beyfendi kendi başına hareket ediyor
Bu konuda o kıza acıdım ben :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?